Jump to content

Cumpar radio-cass Bmw pt. e46

Calin

Recommended Posts

200 lei + Transportul nu este zgariat nu are nimic functioneaza Ok .. daca te intereseaza da-mi un telefon 0752535577

sau zi-mi un pret daca imi comvine .... te anunt!

Ce marca este? poti sa pui o poza? in principiu as fi interesat

200 lei + Transportul nu este zgariat nu are nimic functioneaza Ok .. daca te intereseaza da-mi un telefon 0752535577

Calin exact modelul care il ai in poza tu este ... maine cobor la masina fac si o poza si iti zic si de cine este fabricat! :)

Calin exact modelul care il ai in poza tu este ... maine cobor la masina fac si o poza si iti zic si de cine este fabricat! :)

mi-ar fi de mare folos, ai cumva si magzie? sau macar cabluri pt. ea?

daca ai putea sa faci o poza si la mufa din spate pt. changer, dau o bere

mi-ar fi de mare folos, ai cumva si magzie? sau macar cabluri pt. ea?

daca ai putea sa faci o poza si la mufa din spate pt. changer, dau o bere

Nu trebuie sa dai nici o bere ..... o sa fac maine asa cum ti-am promis si o sa pun pe form .... :) este exact modelul ce il aveai pus in poza ! :)

Calin dupa cum ziceam am facut si poze la cass.... sa-mi zici daca este modelul cautat de tine dar eu cred ca asta este!

Cobor acum sa fac o poza si la spate am uitat .... brrrr :|

pozele cu spatele:) il am in casa daca te intereseaza ceva vre`un cod ... sau stiu eu ce da-mi un telefon!

@Calin78 astea sunt pozele .... nu este zgariat nu are absolut nimic deci daca te intereseaza da-mi un Telefon sau iti las adresa mea de mess!

Salut!

post-10641-1224338877_thumb.jpg

post-10641-1224338892_thumb.jpg

post-10641-1224338908_thumb.jpg

post-10641-1224339233_thumb.jpg

post-10641-1224339248_thumb.jpg

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.