Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Magnetic drain plug

cristimm

Recommended Posts

• 2 months later...

Nu ai de ce sa-ti fie frica, cele comandate de mine sunt de calitate, le-am vazut si pe alea albastre dar nu mi-au inspirat incredere. <_<

Compara si forma celui original cu asta albastru si vei vedea ca nu corespunde, pe cand cele luate de mine sunt la fel ca originalul

Edited by cristimm

Ma bucur sa aflu ca n-ai citit topicul.

offtopic

si esti bucuros tare?

cred ca tu nu citesti ce am scris eu.eu ma refeream la americanul ala si cand am spus ca mai bine iti cumperi original nu m-am referit decat la modl general nu la o anume persoana.

sa citesti tot ce am scris. <_<

Sunt, sunt. Pentru ca imi oferi nebanuita sansa sa iti explic esenta topicului si totodata inutilitatea postului tau: nu se gaseste asa ceva pe original.

ia mai cauta tu sa vezi ca gasesti si pe original.eu cand am luat masina in bord era un surub de asta in pugulita cu eticheta de original bmw.asa ca................

n-am linistit acum ca esti bucuros

Sunt, sunt. Pentru ca imi oferi nebanuita sansa sa iti explic esenta topicului si totodata inutilitatea postului tau: nu se gaseste asa ceva pe original.

ia mai cauta tu sa vezi ca gasesti si pe original.eu cand am luat masina in bord era un surub de asta in pugulita cu eticheta de original bmw.asa ca................

n-am linistit acum ca esti bucuros

Nu exista asa ceva original.

Da-ne un cod sa verificam si noi.

Pai cam toate busoanele (daca nu sigur toate) au aceasta propietate, eu cel putin la masina mea un E30 care are ceva ani am asa ceva, pana si la Dacie este acel buson cu cap magnetic.

Am montat busonul si iata-l pe cel vechi. Dupa cum arata sau a avut candva magnet si a cazut sau a fost doar prevazut cu gaura pt. magnet.

http://img167.imageshack.us/img167/4681/busonlk9.jpg

http://img167.imageshack.us/img167/busonlk9.jpg/1/w640.png

nu exista sa ceva pe original?

poate ca sunt eu prea obosit si nu am inteles bine .al meu era fara magnet.era simplu.

cu magnet nici eu nu cred sa fi facut pe original.poate la modelele noi

scuze daca am deranjat pe cineva

• 8 months later...
Interesant.

O sa cumpar si eu o jucarie de asta, desi filtrul de ulei ar fi deajuns.

Ai schimbat uleiul pentru iarna? aaa, tu pui subtire all year around. :)

L-am schimbat la 3 liniute stinse (in jur de 9000 km facuti 80% in oras).

Smecheria e sa nu strangi ca ghiolbanul surubul pe baie si sa schimbi, daca se poate, de fiecare data shaiba aia de bronz care vine pe surub.

Nu se rupe stai linistit, cel din poza de pe pagina anterioara era de calitate slaba, astea luate de mine sunt identice ca aspect si dimensiuni cu cel OEM. Saiba aia vine odata cu filtrul (MANN) si o pui noua de fiecare data. Daca nu ai cheie dinamometrica trebuie strans pana cand simti ca incepe sa se deformeze saiba si STOP. :lol: