Jump to content

Problema diagnosticare cu interfata CARSOFT

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu e vb de invidie,nici nu se pune problema doamne fereste,citeste mai atent,inseamna ca nu ai inteles

Corneliu te astept la group scan ul pe care il organizez si ti le activez eu

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...=56779&st=0

numai bine

Nu m-am referit la tine sau la cineva anume de pe forum, pur si simplu am vrut sa subliniez ca e de apreciat o persoana care intra mai adanc in problema si nu se limiteaza la statutul de consumator.

bavaria

omule,update nu inseamna numai noile implementari despre noua serie .. 2009

inseamna imbunatatiri generale care implica f multe lucruri cum ar fi imbunatatirea protocolului de comunicare,rate de transfer de interpretare si multe altele..

astea cum se traduc de fapt??iti va fi si mai usor sa te conectezi,sa comunici,sa interpretezi,sa aflii!!

chiar si pt e39,36 serii vechi si noi deopotriva.

tocmai de aceea este defapt si deschis acest topic daca intelegi..e vb de..probleme

crim

nu sunt expert

din contra..neavizat!daca eu am ales sa platesc mii de euro si de fapt solutia era 100 de ron...

tu degeaba spui acum in ultimul post ca nu comapri solutile intre ele(gt1 cu chinezarismele astea) cand din start ai inceput in topicul asta ca ai o solutie la 20 de eur care face ce face gt1

hehe,oricum e bine ca esti bagacios dar trebuie sa si numeri ca nu ai timp sa inveti si putere sa le faci singur pe toate.

asta e un aspect,al doilea ar fi ca te inteleg atunci la inceput erai si tu mai entuziasmat,intre timp ti ai revenit.

faptul ca ai facut ce ai facut ok,faptul ca si spui ce ai facut este si mai ok,pe mine m a deranjat ca sa zic asa doar comparatia ta aceea initiala intre chinezarii si gt1 sper ca ai inteles din moment ce asa cum am spus ti ai revenit acum pe finish

hai succes cu dis-ul nativ

numai bine

Concluzia: tester GT1 functional cu optiuni de diagnoza si codare la numai 20 eur.

N-am zis ca am reusit sa fac cu cateva 100 de ron tester gt1 de mii de euro, cumva asta ai vrut tu sa intelegi. Dar n-ai inteles bine.
Edited by bta

bavaria

omule,update nu inseamna numai noile implementari despre noua serie .. 2009

inseamna imbunatatiri generale care implica f multe lucruri cum ar fi imbunatatirea protocolului de comunicare,rate de transfer de interpretare si multe altele..

astea cum se traduc de fapt??iti va fi si mai usor sa te conectezi,sa comunici,sa interpretezi,sa aflii!!

chiar si pt e39,36 serii vechi si noi deopotriva.

tocmai de aceea este defapt si deschis acest topic daca intelegi..e vb de..probleme

Acum am inteles, nu stiam.

• 4 weeks later...

Multumim Cream pentru contributia ta la acest topic.

Cine a reusit si e dispus sa ma indrume si pe mine putin sa modific o interfata KKL pe USB (cu car soft 6.1 imi da "Module not respond" pt toate modulele, parametrii motorului in timp real merg..)

Merci.

• 4 weeks later...

Am incercat si eu zilele astea sa pun testerul pe masina din semnatura. Am luat cu imprumut o interfata KKL pe serial, am scos lactopul vechi de la naftalina si am downloadat toate softuletele de care am citit pe-aici ...

Am reusit sa ma conectez la masina cu Carsoft 6.1 si INPA, dar numai pe modulele de Airbag, Inchidere centralizata si cam atat... La restul Module not respond

Oare de ce nu reusesc sa ma conectez la modulul de ABS sau la DME ? Astea 2 ma interesau <_<

Cei cu masini vechi (e36 cu OBD) ce ati reusit sa vedeti pe acolo???