Jump to content

x3 3.0i

armin

Recommended Posts

m-ar interesa informatii despre x3 3.0i cutie manuala, 231cp, 2004 referitor la fiabilitate,intretinere si consum.

masina are 90.000km, piele bej, climatronic, trapa panoramica, cutie manuala 6+1. care ar fi pretul corect?

Edited by armin

Tocmai am cumparat unul din State.

2006, 22 de mii de mile, steptronic.

22 de mii $ a costat acolo, cu toate cheltuielile si comision iese 33 de mii $ inmatriculat in tara, ca sa iti faci o idee.

de steptronic mi-e frica pe X :)

ma interesez de masina pt ca am o propunere sa fac un schimb...sa o dau pe a mea si o diferenta in jur de 5000(nu prea imi convine)...

masina este foarte misto, dar sincer ma sperie consumul la motorul ala de 3l in bucuresti...probabil un 20% este un consum optimist in bucuresti..

Cel din 2004 care zici tu, e modelul cu barile negre, arata aiurea rau. Erau la 16-17 mii $ cu motor de 2.5

Modelul 2006 in sus, are barile in culoarea caroseriei, arata mai misto. Asta de l-am luat e bluewater cu interior black.

Dar ai grija ca majoritatea nu au piele, au leatherette cum zic americanii, e de fapt piele artificiala. Daca arata inca bine, fara uzura, sigur nu are piele naturala.

post-116-1222967320_thumb.jpg

post-116-1222967332_thumb.jpg

Motorul este ok.La partea de suspensie este greu de spus datorita drumurilor proaste.Verifica interiorul sa nu fie uzat, scaunele, panourile de la usi, etc.

Trapa panoramica nu este printre preferatele mele datorita fiabilitatii scazute.Verifica inainte de a o cumpara sa se inchida/deschida ok, fara nici un zgomot suspect.

X3-ul meu(2.5) tot din 2004 a fost si nu imi amintesc de nici o problema deosebita.

eu am X3 2.0d fabricat in septembrie 2005, inmatriculat in octombrie. am 93 000km. am mai schimbat una alta pe garantie dar in rest nu am avut probleme cu el. doar ulei , filtre si placute de frana. la suspensie nu am nimic ,functioneaza ca noua, nu bate nimic etc. e rigida intr-adevar dar asta e un avantaj .

interiorul e piele artificiala cum ii spuneti voi, sensatek se numeste , bej, nu are nici un pic de uzura. parerea mea ca nu vei regreta alegerea facuta.

Poate ca bara din plastic nu e prea estetica , dar parca te doare sufletul cand vezi o zgarietura pe o bara vopsita.. pe plastic nu se vede .

daca te intereseaza o varianta diesel (nu se compara cu varianta pe benzina, 3.0i e mult mai puternic) e posibil sa scot X3-ul meu la vanzare in curand

cel din poza lui WLF nu e modelul cu facelift, e cel cu pachet sport. modelul cu facelift are doar o parte din bara in culoarea caroseriei, inca mai are plastic negru.

Edited by Cosminbad

3.0i nu ma mai intereseaza...motor prea mare,prea multe costuri pt o masina pe care o folosesc 80% in bucuresti.cred ca un diesel era mai potrivit.

multumesc pentru informatii.

mi-am pus masina pe autovit ...mai mult sa vad ce variante as avea...nu vreau inca sa vand, dar daca apare un 3 sau 5 nou la pret bun as fi tentat :) ...de fapt imi trebuie o masina mai mare...poate un e91...

Edited by armin