Jump to content

info tablou sigurante si relee

cristianiorga22

Recommended Posts

Aseara nu mai mi se aprindea un bec de la numar si nici parking light si nici ceata si nici al treilea stop...toate dintr-o data...azi am desfacut manunchiul de fire care alimenteaza capacul potbagajului...si am gasit vre-o trei fire forfecate.... le-am lipit si apoi am verificat toate becurile si sigurantele...

Se aprinde din nou becul de la numar si atat in rest ceata si stopul nimic.....

Va rog daca are cineva toate denumirile de la tabloul de sigurante si relee din fata si pentru cel de sub bancheta din spate in engleza ar fi perfect sa il posteze ca am mari nelamuriri...

Colac peste pupaza nu mai merge nici dezaburirea spate :)

Daca mai este un topic pe aceasta tema pentru E34 din 91 ...imi cer scuze dar am cautat si nu am gasit nici o informatie...

Va multumesc anticipat....

Aseara nu mai mi se aprindea un bec de la numar si nici parking light si nici ceata si nici al treilea stop...toate dintr-o data...azi am desfacut manunchiul de fire care alimenteaza capacul potbagajului...si am gasit vre-o trei fire forfecate.... le-am lipit si apoi am verificat toate becurile si sigurantele...

Se aprinde din nou becul de la numar si atat in rest ceata si stopul nimic.....

Va rog daca are cineva toate denumirile de la tabloul de sigurante si relee din fata si pentru cel de sub bancheta din spate in engleza ar fi perfect sa il posteze ca am mari nelamuriri...

Colac peste pupaza nu mai merge nici dezaburirea spate :)

Daca mai este un topic pe aceasta tema pentru E34 din 91 ...imi cer scuze dar am cautat si nu am gasit nici o informatie...

Va multumesc anticipat....

Salut , daca crezi ca te ajuta , am schemele electrice de la e34 , da-mi adresa de mail si ti le trimit .

Scoate-le pe rand (si sigurantele si releele) si verifica ca locasul lor sa nu fie oxidat....

Vezi ca si pe sub bancheta din spate mai ai niste relee si sigurante....controleaza-le cu incredere si pe alea....

Ai AC? Ledul galben de la butonul de dezaburire se aprinde?

In manunchiul ala de fire forfecate...nu cumva sunt si altele si sunt acoperite in scotch sau in izolatia lor si nu se vad rupte?

Unde s-au forfecat?

Tot pe sub bancheta din spate mai ai si niste suruburi pe care ai fie masa, fie +12volti....misca putin piulitele alea..poate sunt oxidate....sau poate nu ajunge tensiunea pe acolo....

Scoate-le pe rand (si sigurantele si releele) si verifica ca locasul lor sa nu fie oxidat....

Vezi ca si pe sub bancheta din spate mai ai niste relee si sigurante....controleaza-le cu incredere si pe alea....

Ai AC? Ledul galben de la butonul de dezaburire se aprinde?

In manunchiul ala de fire forfecate...nu cumva sunt si altele si sunt acoperite in scotch sau in izolatia lor si nu se vad rupte?

Unde s-au forfecat?

Tot pe sub bancheta din spate mai ai si niste suruburi pe care ai fie masa, fie +12volti....misca putin piulitele alea..poate sunt oxidate....sau poate nu ajunge tensiunea pe acolo....

Pe rand....ledul galben de la dezaburire se aprinde dar nimic......am desfacut toate firele de langa bratul stanga al capacului de la portbagaj...si cele forfecate si cele care pareau neatinse....

Inca o data repet a-s avea nevoie de schema cu releele si sigurantele masini...astfel mi-ar fi mult mai usor sa depistez ce nu merge...

Da jos fata de pe stalpul din stanga spate al masinii...acoo ai acces la un modul unde poti sa verifici daca-ti ajunge tensiunea la dezaburire...

In partea de sus ai antena radio, si in partea de jos a grilei de pe luneta este dezaburirea...masoara cu un creion de tensiune de 12 volti prezenta tensiunii pe grila de jos...

• 2 years later...