Jump to content

Eu nu blochez intersectia!

Rares

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu sunt de parerea ca sticker-ul asta este o modalitate de a face relama la revista! asta daca te referi la sticker-ul din reclama la revista auto-show!

nu aveam habar de revista asta si de stickerul din ea. eu am auzit-o la un radio local ca stire. ei spuneau ca ideea i-a venit unui sofer din bucuresti, agasat de faptul ca ceilalti soferi il claxonau atunci cand era verde si el astepta pt ca nu avea loc dincolo de intersectie.

este interesanta initiativa,desi nu cred ca va schimba nimic :)

Nu e buna gandirea asta. Schimbarea trebuie sa vina mai intai de la tine, si apoi sa te astepti de la ceilalti.

Spre exemplu, din toate datile cand am fost in trafic si erau masini oprite inainte de intersectie cu toate ca e verde, de foarte multe ori eu eram primul; dupa ce opresc eu, opresc si cei din lateral...altfel, nu opreste nimeni.

Oarecum legat de topic: aseara pe la 11 jumate mergand vreo 10Km prin Bucuresti, am prins cam 5-6 semafoare rosii in total, ceea ce e o imbunataire mai mult decat semnificativa fata de acum cateva luni.

@Duby, nu cred c-a nominalizat, politia, blocatul interserctiei facturul principal al haosului si nici ca daca nu se vor mai bloca intersectiile vor disparea problemele din trafic. Aceasta campanie nu vrea decat sa trezeasca soferul al carui IQ este subunitar (subsidiar ma priveaza pe mine de puscarie atunci cand il dau cu capu' de volan pe idiotu' ce nu este-n stare sa-nteleaga ca nu face altceva decat sa blocheze traficul).

Hai sa fim seriosi! Asta e un lucru irealizabil in Bucurestiul zilelelor noastre! De ce sa particip la campanie? Ca eu sa fiu politicos si sa nu blochez intersectia , lasandu-i locul unui "smecher" care sa se bage in fata, blocand-o el?

Prefer sa fiu eu in locul acelui "smecher", macar ajung mai repede la destinatie.

PS: Campania nu este altceva decat manipularea unor bani publici ..... si "fraierii" pica in plasa.

intotdeauna fraerul va astepta civilizat la semafor, si va lasa bizonii sa treaca..

Prefer sa fiu bizon! Lupta pentru supravietuire nu e o chestie de civilizatie! :)

pana la urma bizonii au disparut...civilizatia le-a venit de hac...

mai sunt doar in rezervatii. si acolo sunt chiar simpatici. i-as vizita...