Jump to content

Eu nu blochez intersectia!

Rares

Recommended Posts

Normal , smecherul tot timpu da vina pe politie/autoritati, ca politia/primaria sta cu 10 masini in intersectie, de restul masinilor din alte directii care au verde, nu pot sa circule, la cluj este o chestie generala, tramvaie, trolee, autobuse, masini , toate blocheaza intersectii, ei sunt urmatorii la coada, nu ii intereseaza.

Ne meritam soarta...

Tu cand blochezi intersectia nu incurci primaria si politia, ma incurci pe mine, sofer ca tine.... eu nu am nici o treaba cu reparatu strazilor, chestia asta tine de bun simt fata de restu soferilor.

Edited by Cristi.MD

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

la cluj sunt mai multe chestii originale. De exemplu, nu aveti indicatoare spre aeroport, daca opresti masina si intrebi pe cineva unde este aeroportul, unii nu stiu, altii nu au timp sa iti raspunda... a trebuit sa opresc masina si sa ma uit pe cer pana am vazut in ce directie a aterizat un avion, asa am reusit sa ajung la aeroport... de circulatie... nu mai zic nimica, este la fel ca in bucuresti, bara la bara si haotica...

Bafta.

la cluj sunt mai multe chestii originale. De exemplu, nu aveti indicatoare spre aeroport, daca opresti masina si intrebi pe cineva unde este aeroportul, unii nu stiu, altii nu au timp sa iti raspunda... a trebuit sa opresc masina si sa ma uit pe cer pana am vazut in ce directie a aterizat un avion, asa am reusit sa ajung la aeroport... de circulatie... nu mai zic nimica, este la fel ca in bucuresti, bara la bara si haotica...

Bafta.

nu stiu ce sa zic, indicatoarele spre aeroport, eu stiu ca sunt, si dinspre oradea, si din zorilor, si din manasturi si din centru.. acuma poate nu-s puse la indemana da sunt.. sunt indicatoare si catre stadionu CFR :).

Haotic nehaotic. dar e lipsa de respect in trafic, sunt soferii ca si userii de mai sus.. care cred ca daca ma blocheaza pe mine cand mi se face mie verde.. il pedepseste pe primar... si din pacate, pe mine ma incurca.. care poate chiar am unde sa merg...... banda mea in fata fiind libera, dar nu conteaza...

eu veneam dinspre Sibiu, si nu am gasit indicatoare...

am fost indrumat sa o iau pe drumul de ocolire al centrului, pe unde merg camioanele...

oricum, aglomeratia de care am dat poate a fost din cauza meciului, joia trecuta...

ai de mine :)) cum ai trecut de petrom si dacia ? ai intrebat oamein, numa trebuia sa-ti continui drumu 500 m mai jos si vedeai indicatoarele, coborai calea turzii, si acolo iar indicatoare , intr-adevar aia te-o bagat pe drumuri dubioase

Ee, stiu ca va ofticati si ca nu va convine, insa asta e! Eu merg inainte, nu ma deranjeaza parerea voastra. Va doresc sa stati mult si bine in toate intersectiile, in timp ce eu am ajuns demult acasa si ma relaxez cu un paharel de whisky.Dar ce sa ii faci, asa-i e in tenis, nu toti au taria de caracter si curajul de a fii primii! :) :)

Ee, stiu ca va ofticati si ca nu va convine, insa asta e! Eu merg inainte, nu ma deranjeaza parerea voastra. Va doresc sa stati mult si bine in toate intersectiile, in timp ce eu am ajuns demult acasa si ma relaxez cu un paharel de whisky.Dar ce sa ii faci, asa-i e in tenis, nu toti au taria de caracter si curajul de a fii primii! :) :)

Atunci ºi noi ÎÞi dorim sã rãmâi fãrã permis cât mai des. :)

am incercat si eu sa "nu blochez intersectia" dar mi-am luat la claxoane si injuraturi ... a trebuit sa-i dau inainte...

trebuia sa dai muzica mai tare.

langa unii oameni nu poti supravietui decat daca ii ignori. din pacate avem si cativa printre noi :)

intotdeauna fraerul va astepta civilizat la semafor, si va lasa bizonii sa treaca..

Prefer sa fiu bizon! Lupta pentru supravietuire nu e o chestie de civilizatie! :)

cand o sa inceapa sa ne faca strazi, autostrazi si parcari o sa fiu si eu mai civilizat

pana atunci...nu o sa pierd o zi intreaga in trafic ca vezi tu noi suntem de vina ca blocam intersectiile

:)

asta se potriveste de minune cu vb aia rromaneasca cu... capra vecinului :)

foatre tare, bravo!

si mai vrem sa fim ... civilizati

:)

ce pacat ca in Romania de azi a ajuns sa-ti fie jena sa respecti ceva doar pentru ca multi altii nu o fac.

ce sa te mai miri, defapt, daca ai ajuns sa fi claxonat pentru ca opresti pentru a-i da voie unuia sa dea cu spatele dintr-o parcare (asta am patit eu ieri)

Edited by Rares

Atunci ºi noi ÎÞi dorim sã rãmâi fãrã permis cât mai des. :)

Guess what! Nu am nici un punct! Si nici nu am avut vreodata! :)

s-au mai inmultit fanii acestei campanii ... sa vedem daca o sa vina si rezultatele mult asteptate desi repet : nu cred ca asta e cauza principala a blocajelor . Unii blocheaza si din prostie nu ca sunt bizoni.Unii nu stiu sa intre intr-o intersectie,altii daca din 3 benzi 2 sunt libere se baga tot in spatele celei blocate si tot asa ...

Tre sa fii tare prost sa te bagi sa treci pe galben/rosu (adica sa risti sa pierzi puncte, carnet, sa provoci accident) si sa ramai ca prostu in intersectie pt ca nu mai ai unde sa inaintezi, blocand circulatia pentru cei din celelalte directii.

Calitate pretioasa la sofer: anticipatia... din aceeasi categorie cu blocatul intersectiilor este schimbarea directiei de mers fara semnalizare... aceeasi lipsa de anticipatie si de respect.

Tre sa fii tare prost sa te bagi sa treci pe galben/rosu (adica sa risti sa pierzi puncte, carnet, sa provoci accident) si sa ramai ca prostu in intersectie pt ca nu mai ai unde sa inaintezi, blocand circulatia pentru cei din celelalte directii.

Tocmai d-asta nu rãmân În ÎnteresecÞie ci se duc pe contrasens, depãºesc toatã coloana. :)

Calitate pretioasa la sofer: anticipatia... din aceeasi categorie cu blocatul intersectiilor este schimbarea directiei de mers fara semnalizare... aceeasi lipsa de anticipatie si de respect.

Corect. Parerea mea este ca azi e mai bine ca acum 4-5 ani. Lumea a inceput sa gandeasca mai mult si sa se mai relaxeze in trafic.

Corect. Parerea mea este ca azi e mai bine ca acum 4-5 ani. Lumea a inceput sa gandeasca mai mult si sa se mai relaxeze in trafic.

da, daca acu 3-4 ani trecea 1-2 pe rosu, acuma la semafor la rosu se baga 4-5...puternici.

da, daca acu 3-4 ani trecea 1-2 pe rosu, acuma la semafor la rosu se baga 4-5...puternici.

sincer, nu cred. m-am plimbat prin CJ si n-as zice. dar daca asa crezi, posibil. oricum nu se blocheaza intersectiile.