Jump to content

Eu nu blochez intersectia!

Rares

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu sint de parere ca oriunde in tara oamenii sint mai calmi si mai civilizati decat aici in Bucuresti...in Constanta de exemplu ( acolo am rude si merg mai des ) mi-a fost greu sa ma adaptez la faptul ca se circula regulamentar ( D.P.D.V. al vitezei) dar cand m-am adaptat la trafic am ramas placut surprins sa vad ca ajung mai repede si mai relaxat la destinatie. Sint Bucurestean dar nu ma umflu in pene cu asta...din contra...cate o data mie un pic jena de ce se intampla in trafic. In legatura cu stick-erul cu " Eu nu blochez intersectia ! " psihologic este bun...doar intr-un oras relaxat...in Bucuresti este motiv de "caterinca" si injuraturi <_<

Eu sint de parere ca oriunde in tara oamenii sint mai calmi si mai civilizati decat aici in Bucuresti...in Constanta de exemplu ( acolo am rude si merg mai des ) mi-a fost greu sa ma adaptez la faptul ca se circula regulamentar ( D.P.D.V. al vitezei) dar cand m-am adaptat la trafic am ramas placut surprins sa vad ca ajung mai repede si mai relaxat la destinatie. Sint Bucurestean dar nu ma umflu in pene cu asta...din contra...cate o data mie un pic jena de ce se intampla in trafic. In legatura cu stick-erul cu " Eu nu blochez intersectia ! " psihologic este bun...doar intr-un oras relaxat...in Bucuresti este motiv de "caterinca" si injuraturi <_<

In Bucuresti se blocheaza traficul din cauza celor care NU sunt din Bucuresti si NU cunosc regulile nescrise si din cauza FEMEILOR.

Atentie! Nu sunt misogin, nu am spus TOATE femeile!

@staticxxx

Gresit.

Am vazut femei care conduc mult mai bine ca multi barbati. Si in plus de asta, nu cred ca femeile blocheaza traficul. Sa fim seriosi. Ce ai scris tu e +1 la posturi si atat.

Daca citesti topicul ai sa vezi de ce e blocajul in trafic, nicidecum ce zici tu.

Edited by vl4d

In Bucuresti se blocheaza traficul din cauza celor care NU sunt din Bucuresti si NU cunosc regulile nescrise si din cauza FEMEILOR.

Atentie! Nu sunt misogin, nu am spus TOATE femeile!

eu nu-s de accord! pai femeile se baga pe liniile de tramvai, sau blocheaza intersectiile, sau lasa masinile oprite aiurea? ca au si ele o vina, asta asa e, dar nu cred ca sunt principalele vinovate.

@staticxxx

Gresit.

Am vazut femei care conduc mult mai bine ca multi barbati. Si in plus de asta, nu cred ca femeile blocheaza traficul. Sa fim seriosi. Ce ai scris tu e +1 la posturi si atat.

Daca citesti topicul ai sa vezi de ce e blocajul in trafic, nicidecum ce zici tu.

vl4d, nu duce discutia in extreme; este cea mai simpla metoda sa te dai rotund.

Nu am spus ca femeile blocheaza traficul ci ca DIN CAUZA LOR se blocheaza traficul. RTFM!

Normal ca sunt femei care conduc mai bine ca mine! Nici nu am sustinut vreodata asta! again RTFM!

Spuna doar ca MAJORITATEA dintre femei conduc prost, foarte prost.

DA, nu forteaza intersectia, nu se baga pe linia de tramvai, etc dar prin stilul lor de a conduce ( ce este in spatele meu nu ma intereseaza) ELE SUNT CAUZA MULTOR ACCIDENTE SI BLOCAJE DE TRAFIC DIN BUCURESTI SI NU NUMAI!

Intradevar nu exista o cauza singura si principala a traficului din Bucuresti!

Normal ca sunt mai multe coroborate. Adauga la soferi prosti si stradute aglomerate, transport in comun praf, o Politie care habar nu are pe ce lume traieste si ai reteta perfecta.

Valabil si pt Rares.

PS: inainte sa recomandati voi cuiva sa citeasca un topic intreg faceti voi bine si cititi un post mai sus! Ok!

Edited by Staticxxx

vl4d, nu duce discutia in extreme; este cea mai simpla metoda sa te dai rotund.

Explica. Ce extreme? Femei care conduc bine? Alea sunt extremele?

Sau hai sa te intreb altceva. De ce asigurarile pentru femei sunt mai ieftine? Ca nu te-au intrebat pe tine cand au facut studiul? E parerea ta, dar e gresita.

Ignor partea cu datul rotund. Nu inteleg ce vrei sa zici.

LE: mai baiete, despre ce vorbesti tu acolo? Confunzi topicurile sau ceva. Eu doar ti-am zis sa nu mai dai reply la postul anterior. E REGULA. CITESTE REGULILE. Si vad ca vii mai apoi sa te contrazici. Se pare ca mai sunt si alti factori ce ingreuneaza circulatia, din spusele tale.

Edited by vl4d

pai tipic romanesc.

Aici este o discutie generala despre cauzele unui trafic la pamant.

Vine unul (adica eu) si spune ca FEMEILE CONDUC PROST!

Vine altul (adica tu) si spune NU ESTE ADEVARAT, AM VAZUT SI FEMEI CARE CONDUC BINE!

Daca nici acum nu intelegi ca eu vorbesc de mere si tu de pere inseamna ca ai 17 ani ori nu esti in stare sa duci o dicutie logica.

Unde mi-ai zis sa nu mai dau reply?

Edited by Staticxxx

Problema este ca autoritatile nu aplica legea, Femeile conduc prost, barbatii conduc prost ?.. politaii sa ia permisele la aia ce forteaza semaforu si intra pe rosu.. bum in prima luna, raman 15% din soferi pe drumurile patriei.. si se fluidizeaza traficul... apoi toti ce-si castiga painea din soferie, dupa o luna de concediu medical, o sa stea calmi la semafoare.. si o sa-si dea seama ca mai bine sa se raceasca pizza inca 5 minute, decat sa duca pizza la client si sa ramana fara permis..

la noi, daca se aplica legea sunt injurati politistii ca de ce sunt militieni jegosi si fara creier ca dau amenzi sau iau permise (multi se plang si pe aici ca i-a sarit din permise pentru alcool sau alte astea). daca nu se aplica legea stam si ne crucim ce pot sa faca unii cu masinile, doar pentru ca "isi permit". la romani nicicum nu-i bine.

Statisticxxx: eu nu te-am apreciat sub nici un fel. Nu ma cunosti, ciocu' mic.

Tu erai ala ce ne invita sa citim postul de mai sus. Mergi pe pagina anterioara si uita-te.

Tu ma acuzi de una si de alta, insa tu sa citesti un topic nu esti in stare. Bine ca esti in stare sa faci afirmatii.

exact cum discutam si la penultima intalnire cu Ciupanezul, daca dai prea multe puteri Politiei sigur se vor deda la abuzuri.

Dar discutam asa in cadru general sunt de acord cu aplicarea legii la 'sange".

Ne-am mai civiliza si noi.

Recunosc ca si eu incalc legea cand conduc. Uneori voit alteori nevoit fortat de imprejurari.

vl4d, imi cer scuze daca te-am jignit, nu asta a fost intentia mea.

Hai sa lasam disputele pesonale pentru alta data.

Incearca sa nu ma jignesti sau eventual ignora-ma.

multumesc.

Edited by Staticxxx

vl4d, imi cer scuze daca te-am jignit, nu asta a fost intentia mea.

Hai sa lasam disputele pesonale pentru alta data.

Incearca sa nu ma jignesti sau eventual ignora-ma.

multumesc.

Eu zic sa le lasam de tot.

Referitor la jignit, idem.

@cristi.MD

in Suedia depasirea vitezei legale cu peste 50Km/h pe autostrada este 10.000 Euro amenda.

La banii astia imi reglez surubul de sub pedala mai sus! <_<

glumeam, aceasta lege pare draconica insa ei au mai dat apoi o lege, si anume reducerea biletelor de avion pe distante peste 200 Km (parca nu-mi mai aduc aminte exact).

Practic in loc sa te duci cu masina si sa risti vreo amenda din asta mai bine te duci cu avionul.

Pai asa macar se calmeaza lumea. Nu stiu cat e la ei viteza max pe autostrada, poate 130. Deci trebuie sa mergi cu 181 ca sa iei amenda. 181 e viteza mare, care e practicata de putine persoane chiar si pe autostrazile germane. Asa se asigura ca nu se merge nimeni ca imbecilul <_<

Foarte ok amenda....daca te prinde cu 180 pe autostrada.... in limita de 130.. nu zic ca nu am mers cu atata sau altceva, dar daca suedezii merg cu pana in 179 pe autostrada e foarte ok... sa faca amenda de 1000 de lei daca merg romanii cu 1000 in localitate... si vezi cum se face a 2-a revolutie... ca amenda e mai mare ca salarul...

@cristi.MD

in Suedia depasirea vitezei legale cu peste 50Km/h pe autostrada este 10.000 Euro amenda.

Ce misto!!!!

Deci ia sa vedem..viteza legala pe A2 la noi e 130 km/h ..deci ca sa merg cu 280 km/h .... e 30000 euro...

Misto, ziceti-mi contul , ca eu ma bag ......

Imi convine..stiu ca pot sa merg linistit cu 280 km/h...

la noi, daca se aplica legea sunt injurati politistii ca de ce sunt militieni jegosi si fara creier ca dau amenzi sau iau permise (multi se plang si pe aici ca i-a sarit din permise pentru alcool sau alte astea). daca nu se aplica legea stam si ne crucim ce pot sa faca unii cu masinile, doar pentru ca "isi permit". la romani nicicum nu-i bine.

foarte bine spus...subscriu..eu personal nu stau sa ma tocmesc cu politisti care ma opresc atunci cand stiu ca sint vinovat...pentru ca majoritatea incep sa caute scuze... bine eu poate sint mai "fraier"...