Jump to content

oglinzi defecte

DonTony

Recommended Posts

-poti incerca in ordinea asta-siguranta,vezi daca ai 12v ,vezi mufa de pe stalpul din fata,cum deschizi portiera,are un surub de 8,daca are continuitate cablul de la siguranta si pana in mufa si de acolo verifica cablul din mufa de pe stalp si pana la cea de la buton,vezi ca mufele de la buton intra si invers daca le fortezi.

Siguranta e de 5v.Un electrician mi-a spus ca daca siguranta e asa slaba ,ar trebuii sa aiba un modul separat pt oglinzi care se afla in calculatorul central.Siguranta e buna dar nu ajunge curent la buton.O sa desfac surubul ala de la stalp sa vad daca cablul are continuitate pana la buton.Multumesc oricum

Siguranta e de 5v.Un electrician mi-a spus ca daca siguranta e asa slaba ,ar trebuii sa aiba un modul separat pt oglinzi care se afla in calculatorul central.Siguranta e buna dar nu ajunge curent la buton.O sa desfac surubul ala de la stalp sa vad daca cablul are continuitate pana la buton.Multumesc oricum

la seria 5 modulul respectiv e sub capitonajul de la usa...creca si la seria 3 e tot acolo.Vezi ca poate cand ai scos siguranta ai pus-o in alt strip...adica in alt locas....si eu am pus gresit odata o siguranta. :)

Cred ca si siguranta de 10v e mica, pentru ca bateria masinii are 12v iar cand merge alternatorul are vreo 13v si ceva!

Eu va recomand sa inlocuiti siguranta cu o baterie de 12v !!!

Am glumit un pic baieti, sper ca nu va suparati pe mine!

Ideea e, ca nu exista siguranta de 5v sau 10v, nici de 12v, nici de XXv, exista doar de 5A, 10A... xxA !

v = volti

A = Amperi

Sfatul meu, fugi la un electrician bun, nu te apuca tu sa faci ceva combinatii la masina... nu de alta, dar daca nu stii sa faci diferenta intre A(mperi) si V(olti) nu ai ce cauta la sistemul electric al masinii.

Nu are rost sa-ti explic mai multe, pentru ca orice sfat ti-as da, sau ti-am da, tot nu ai sa faci oglinda aia sa mearga.

Un electrician bun, da!

Nu te supara pe mine DonTony, dar, sincer, eu cred ca daca te trimit la un electrician, e cel mai bun sfat pe care ti-l pot da!

Ms SlowDeath,oricum nu ma bagam eu sa fac oglinzile.Vream doar sa stiu despre ce ar putea fii vorba,sa nu ma tepuiasca electricienii.Am fost la doi pana acuma dar nu mi-au dat nici un raspuns concret! Daca stie cineva un electrician bun in Brasov,il rog sa-mi dea un nr. de telefon.Pana acuma nu am gasit unul sa-mi rezolve problema!

Ms de ajutor baieti...! :)

Ca sa remediezi problema, trebuie sa o iei de la oglinda inspre siguranta !

Daca ai un prieten, care are tot un E46, ai putea sa-l rogi sa iti dea o oglinda cu tot cu motoras sa o montezi pe masina ta si sa vezi daca merge.

E posibil sa ai motorasul ars.

Oricum, iti urez bafta. Sper sa-ti rezolvi problema! :)

• 2 years later...