Jump to content

Bmw 320i e36, upgradat la 328i

roco123

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

o cotarca de masina :)

devenind acuma cat se poate de seriosi, masina e fantastica. si posesorul ei de milioane. isi merita intr-u totul masina. e foarte bine intretinuta, nu face rabat la nimic cand cumpara ceva pentru ea, stie cum sa o trateze pentru a nu il lasa balta in mijlocul drumului.

de la mine are toata admiratia pentru eforturile care le depune si pentru banii care ii investeste in ea, pentru a o face asa cum trebuie sa fie o pisica, adica IMACULATA!

Felicitari!!!!!!!!!!!!!

Se vede ca esti foarte pasionat de masina pe care o ai.

Personal nu am fost atras de E 36 niciodata, pana acum, dar cand am vazut masina ta nu numai ca mi-a placut pentru prima data un E 36 dar am tras concluzia ca un E 36 touring e mai frumos decat un sedan.

Pentru interior ai toate felicitarile si aprecierile mele! Cel mai frumos interior (de e36) pe care l-am vazut pana acum.

• 2 months later...

urca foarte frumos.

am mers o singura data cu 328, si soferul era atat de dement, ca nu mi-am dat seama de nimic in tura aia. stiu doar ca fugea :lol:

merge cu 250 ? parca asa ai la avatar :)

acele de la bord asa sunt din fabrica, par mai deosebite, dar nu stiu sa iti zic de ce .....culoarea, lungimea....nu sitiu exact la ora asta :)

Felicitari pentru superba masinuta!!! In linii mari cam aceleasi lucruri as vrea sa fac si eu cu masina mea; am deja kit-ul M, scaune din piele, incalzire, dublu clima, etc dar NEAPARAT vreau si eu motor + cutie + diferential de 328 pentru ca mi se pare ca trage fantastic. Imi poti da cateva sfaturi de unde sa achizitionez un motor+cutie de 328 sau daca ar fi mai bine sa imi caut un 328 cu totul si sa fac transformarea?

Felicitari inca odata pentru masina, una din cele mai frumoase masini touring pe care le-am vazut!

Salut

Mersi

Faza e ca eu am grup mai scurt... 3.15 lsd, fata de 2.93 cat e stock.

Eu am luat motorul de la userul Mihaitza, super multumit.

Sau poti lua o masina completa, insa 2.8 e mai scump ca orice alt e36 non-m.

Motorul+ cutia m-a ajuns pe mine in jur de 1000 parca.... 200 sau 250 cutia, nu mai retin.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.