Jump to content

Probleme proiectare E46

MOTANUL

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pozitia de condus corecta este cea verticala. (aproape verticala). Dar asa tin scaunul si la leon.

Ce inaltime spuneai ca ai? 1,86?! Eu am mai bine de 1.90 si aprox.110 kg si nu am niciun fel de problema cu pozitia la volan... Am vizibiliatate perfecta, nu ating cu capul de plafon, pozitia la volan este excelenta, adica nu ma dor oasele dupa mai multi km parcursi fara pauze, etc. Tot ce trebuie sa fac este sa imi ajustez putin scaunul si neaparat putin si volanul si totul este OK! :bashwall: Bine, nu pot nici sa :) pe scaun, dar cum asta oricum nu as face-o niciodata chiar nu ma deranjeaza ca distanta dintre cap si plafon nu este ca in autobuz...:blink:

Nu exista masina perfecta, fie ca se numeste ea BMW, Mercedes-Benz, Audi, etc. Problemele de proiectare (asta daca se pot numi asa) ridicate de tine sunt neglijabile, insignifiante. Cu siguranta ca daca te urci si intr-un Rolls Royce Phantom sau Maybach sau Bentley sau mai stiu eu ce limuzina de cea mai inalta clasa si acolo se vor gasi anumite inconveniente. Este normal, nu exista nimic perfect, cu atat mai putin ceva facut de om... Ce crezi ca la BMW lucreaza extraterestrii?! :unsure:

Un mare minus pe care il poti da BMW-ului este ca pana si pe E46, nu s-a pus macar AC standard, de clima automata nu mai zic... <_< Pentru asta trebuie batut obrazul inginerilor de la BMW asa ca un exemplu...

Edited by Bobo1987

Iar pt sex deschizi trapa :unsure:

Io nu am trapa, ma rog, masina. Inseamna ca sexul nu este total? Sau cum? :) :bashwall:

E altfel cand scoate fata piciorul pe trapa <_<

nici eu nu am probleme cu spatiul in fata, am 1,80. dar sa stiti ca e46 poate parea ciudat la prima impresie pt unii oameni pt ca este diferit de multe masini. de exemplu prietena mea are 1,60 m si nu poate conduce masina deoarece oricat de mult ar da scaunul in fata sau pe inaltime ea nu poate ajunge suficient de confortabil la pedale. in alte masini nu are aceasta problema, dar aici vreau sa punctez ca MOTANUL poate sa fi achizitionat o masina cu scaune custom pentru oameni mai mici de statura, asta stiu ca exista pt ca m-am interesat acum multi ani la bmw. mai exista diferente intre scaune din cate stiu eu. comparatia cu loganul e chiar deplasata, loganul e un jeg de masina nu stiu cum ar putea cineva sa-l compare cu orice alta masina. eu daca ma intalnesc cu cineva pe strada si incepe sa vb de logan ma bufneste rasul

Pozitia de condus corecta este cea verticala. (aproape verticala). Dar asa tin scaunul si la leon.

deci condus lipit de volan ..Poate asta e problema ..incearca sa lasi pe spate scaun mai mult ..lasa pozitia corecta ! .la inaltimea declarata de tine ai mainile si picioarele destul e lungi ..Eu am scaunul lasat la un unghi de cam 50 grade cred ...Cand conduce sotia ..lasa scaunul ridicat si efectiv nu pot intra in masina .mereu ma cert cu ea pe tema asta <_< .Scaunele cu memorie imi par una din cele mai bune optiuni confort !

Si eu ma cert cu nevasta dar la noi e invers. Eu las scaunul cu 10 grade abatere de la verticala si ea cu 20. A stat prea mult de vorba cu oameni din motor sport sau VTM ca sa isi lase scaunul ca taximetristii la 45 de grade.

<_<

Cand isi pune mintea pune cu botul pe labe si barbati in discutii tehnice. :)

Cum vrea fiecare sa-si lase scaunul este o problema.

Ce este grav este ca NU POTI sa pui spatarul scaunului corect. La doar 1,87 eu ating plafonul; La leon/Golf nu ating; PUNCT.

Daca l-as lasa pe spate poate nu mai ating nici volanul; Dar nu asta conteaza. Fiecare isi lasa spatarul cum vrea.

Sunt curios care este diferenta de greutate intre usile de pe fata de la logan si cele de pe un E46?

Ar mai fi o treaba despre care poate s-a mai discutat, dar eu as avea o intrebare: La mine in talon imi apare ca si cum am 5 locuri in masina, desi am doar 4, adica pe bancheta din spate nu incap decat 2 persoane (ok, ar incapea si 3 dar s-ar inghesui).

Oare treaba asta cu locurile e doar la masinile astea cu scaune sport sau asa e si la cele care au scaune normale ??

As vrea sa stiu daca ala este loc de stat acolo pe mijlocul banchetei din spate acolo unde are cotiera caderea ? Presupun ca E46 M3 are decat 4 locuri nu?

Sincer, esti multumit de bmw-ul tau in vreo privinta?

Parerea mea este ca atunci cand iti place o masina nu mai vezi micile defecte(la fel ca la femei).

In principiu, ai dreptate, dar dupa ce te alegi cu ea pe cap, ajungi sa ii vezi doar defectele <_<

Si de nevasta si de masina imi place. Masina are mai multe defecte de departe <_<

Si nevasta o am de 10 ani - masina de 1 (in august fac 1 an).

Sincer, esti multumit de bmw-ul tau in vreo privinta?

Parerea mea este ca atunci cand iti place o masina nu mai vezi micile defecte(la fel ca la femei).

S-a mai pus intrebarea asta de cateva ori - daca esti curios sa vezi ce am raspuns citeste topicul

Si de nevasta si de masina imi place.

Si nevasta o am de 10 ani - masina de 1 (in august fac 1 an).

LA MULTI ANI pentru amandoua. Eu am 13, respectiv 4. Si sunt ca noi amandoua <_<

1. Oglinzile incalzite merg in continuu (consum de resurse aiurea); la VAG nu numai ca au buton sa actionezi incalzirea cand ai tu nevoie - dar dupa 3minute se dezactiveaza automat pt. ca sunt un consumator mare

2. Butoanele de ridicat geamurile electric (unul in stanga schimbatorului - celalalt in dreapta)

3. Footrestul (nu are nimic in spate, este dintr-un plastic f. subtire si se rupe usor)

4. Usile se inchid extrem de greu (inclusiv persoane care au logan mi-au atras atentia ca la BMW usile se inchid mai greu)

5. As fi preferat ca stropitorul de parbriz sa pulverizeze apa in evantai (VAG) nu cu 2 jeturi ca la Daciile vechi.

Niciodata, dar NICIODATA nu se compara BMW cu VAG.

Intradevar se inchid usile mai greu dar si antifonarea e foarte buna ( nu auzi nimic de afara )

BMW - First class <_<

Edited by Funderful

MErcedes a avut o reclama cu mult timp in urma care suna cam asa:

Detaliile fac aceasta masina mare... Si dadeau cateva exemple (cum raman oglinzile uscate cand ploua etc etc)

Voi puteti sa nu le dati dreptate - eu le dau. Lam BMW am gasit niste detalii care ma deranjeaza.

Detalii care sunt sub rezolvarea gasita la o masina non-premium (si ca sa nu ma dau cu parerea cum fac multi pe acest topic am folosit o masina non-premium pe care o cumosc foarte bine).

Putea sa fie fiat sau renault.

Edited by MOTANUL

As trece si lipsa asta in lista dar sunt nefumator.

In cazurile grave (am avut si astfel de pasageri) opream din cand in cand.

Nici alte masini nu au pentru spate deci o trec cu vederea. Daca s-ar interzice fumatul poate as mai calca si eu prin cluburi.

Poate vreti si 220V in masina <_<

Am avut nevoie odata. Si am facut rost de un UPS mare care tinea vreo 30 de minute. Dar nu vrei sa stii cat de greu era.