Jump to content

Probleme proiectare E46

MOTANUL

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu critica marca BMW, ci cazanele de E46...

Bun deci discutia a ajuns la cazanele de E46.....din cate stiu eu ...este cel mai raspandit model de bmw....si daca nu ma insel la nivel mondial s-a vandut...cel mai bine dintre toate modelele bmw...vezi pe winkipedia....e

LE: eu am iesit din aceasta discutie...oricum ma bucur ca am cazan... <_<

care este scopul....

scopul este ca omul astepta altceva de la E46 (bmw) ,adica peste media masinilor non-premium ....insa ,toate sunt fiare pe roti...si in 2009 greu faci diferenta intre masini...ca toate au sisteme ,nebunii ,iar din cauza concurentei cam toti le actualizeaza cat mai bine..... <_<

p.s. din pacate e46 nu se face in 2009 :)

Edited by POIUYT

care este scopul....

scopul este ca omul astepta altceva de la E46 (bmw) ,adica peste media masinilor non-premium ....insa ,toate sunt fiare pe roti...si in 2009 greu faci diferenta intre masini...ca toate au sisteme ,nebunii ,iar din cauza concurentei cam toti le actualizeaza cat mai bine..... <_<

p.s. din pacate e46 nu se face in 2009 :)

pai e greu sa faci diferente cand nu te pricepi.

Si eu tot cazan am, dar nu il dau nici de-al dracu pe vreun jip japonez :bashwall:

si eu tot cazan am :)))

dar al meu e din 09/2004

insa modelul se face din 1998...deci cate pretenti sa ai la o masina din 1998. <_<

modelul se face din 1998...deci cate pretenti sa ai la o masina din 1998. <_<

Este vorba de un BMW din 1998. Sa nu spui acum ca il poti compara cu o Dacia din 2009 :) :bashwall:

modelul se face din 1998...deci cate pretenti sa ai la o masina din 1998. <_<

Este vorba de un BMW din 1998. Sa nu spui acum ca il poti compara cu o Dacia din 2009 :) :bashwall:

ba da. la pretul de acum.

Ce mai discutie a incins motanul asta aici. Dar imi place de el ca, desi toti "ii dau in cap", el nu da inapoi. Eu pot spune ca sunt multumit pe deplin de masina mea. Am luat-o sh, ca daca as fi dat 25000E pe ea, poate as fi fost mai pretentios un pic.

Pe vwforum cel putin eram 2 si restul lumii. <_<

Acum ne-am separat; El pe forum Skoda eu pe BMW. (amandoi am ales schimbarea; El a ramas in grupul VAG eu am taiat raul de la radacina)

Lasand gluma la o parte - pe langa niste pitpalaci care nu inteleg nici rolul lor pe acest pamant - sunt si persoane obiective care mi-au luat apararea cand ma asteptam mai putin.

De acum incolo voi inceta sa mai raspund la aceleasi aberatii la care am raspuns si la postul 3 si 8 si 22 si 25 etc. (am ajuns la post 389; trebuia sa trag si eu linie la un moment dat)

AHA.. Motanel atunci renunta la bmw si treci la skoda,wv.. :)

Am mai raspuns la aceasta intrebare. Pe tine te vad nou si ai curcumstante atenuante. Voi tine BMW-ul exact cat mi-am propus.

Am explicat cu lux de amanunte de ce.

Edited by MOTANUL

Ce mai discutie a incins motanul asta aici. Dar imi place de el ca, desi toti "ii dau in cap", el nu da inapoi. Eu pot spune ca sunt multumit pe deplin de masina mea. Am luat-o sh, ca daca as fi dat 25000E pe ea, poate as fi fost mai pretentios un pic.

Pe vwforum cel putin eram 2 si restul lumii. <_<

Acum ne-am separat; El pe forum Skoda eu pe BMW. (amandoi am ales schimbarea; El a ramas in grupul VAG eu am taiat raul de la radacina)

Lasand gluma la o parte - pe langa niste pitpalaci care nu inteleg nici rolul lor pe acest pamant - sunt si persoane obiective care mi-au luat apararea cand ma asteptam mai putin.

De acum incolo voi inceta sa mai raspund la aceleasi aberatii la care am raspuns si la postul 3 si 8 si 22 si 25 etc. (am ajuns la post 389; trebuia sa trag si eu linie la un moment dat)

AHA.. Motanel atunci renunta la bmw si treci la skoda,wv.. :)

Am mai raspuns la aceasta intrebare. Pe tine te vad nou si ai curcumstante atenuante. Voi tine BMW-ul exact cat mi-am propus.

Am explicat cu lux de amanunte de ce.

Daca tot am tras linie la discutie, eu iti urez sa te bucuri de E46-le tau si sa deschidem un thread(sau sa discutam pe acesta) atuu-urile acestei marci fata de concurenti...ar fi interesant spun eu. Adica am aflat unde ne-au luat banii da nu ne-au rasplatit(si pe buna dreptate o parte din defectele semnalate de tine le recunosc si eu ca fiind evidente si jenante), hai sa aflam si cu ce au hotarat sa ne ia ochii :bashwall: ! Respect!

Cat despre VW ca fiind premium, intradevar Polo, Golf si Passat nu se incadreaza in clasa insa Touareg, Phaeton sau R8 concureaza la mustatza cu X5/ML, 7/S, M/AMG....nu? Eu la asta m-am referit mai mult....!

Edited by f1bogdan

Mda... aici vad ca este un vesnic versus intre BMW si VAG.

Ca posesor, atat de VAG (3 diferite din grup), de BMW, cat si de "frantuzoaice", pot spune (obiectiv, cred eu) ca la foarte multe capitole BMW este doua clase peste.

Singurul inconvenient pe care eu il gasesc la BMW in comparatie cu VAG este X-ul (de pe toate modelele) care nu se ridica nici macar pana la flansa cardanica a QUATTRO-ului, ca sa ma exprim asa :)

In rest, BMW-ul e BMW, si are calitatile lui incontestabile.

P.S.: @Motane, am si eu Leon, si sincer nu stiu de ce o dai inainte asa cu Leonul... Sincer, mai bine compari BMW cu MAN <_<

Edited by alex mihalciuc

Imi explica si mie odata cineva, ca nu si-a luat bmw ca nu ii plac interioarele...

La Audi (A3) cica are piele, navigatie, si un interior rafinat.

n-am inteles ce ai zis ,dar la audi asa este cu interioru <_<

Deci interioarele de audi sunt peste cele de la mercedes si bmw?

gusturile...

Da, mai, Rares, dar daca tine musai sa ni le impartaseasca, nu trebuie sa polueze orice topic cu ele, nu?

asa e, dar avand in vedere ca e topicul omului (asecitimotanului), aici are voie <_<

Recunosc ca ultimul post este offtopic. Este mai mult o declaratie de intentie.

Dar daca numarati cate din cele 14 posturi dinaintea lui sunt offtopic o sa constatati cu stupoare (si sper cu obiectivitate) ca nu intretin/incurajez offtopicurile.

Am mai fost acuzat (cateva pagini inapoi) ca nu raspund la toate posturile si am vrut sa explic de ce. (motivatia este ca am mai raspuns de 10 ori pana acum la aceleasi intrebari)

Deci interioarele de audi sunt peste cele de la mercedes si bmw?

Nu spun doar eu asta; Am pus linkuri cu teste comparative din reviste din romania, site top gear etc. Nu mai reiau discutia si nici nu stiu in care din paginile din urma a fost discutia.

Chiar daca sunt proprietar bmw, nu inseamna ca masina asta e centrul universului si totul se raporteaza la ea. Voi posta daca imi trimiteti linkul cu "atuu-urile acestei marci fata de concurenti" cu rezerva ca o sa scriu doar de E46.

Edited by MOTANUL