Jump to content

probleme aeroterma E34

deyu1

Recommended Posts

:) Salut sunt nou p aici ,, si de curant am facut o afacere "tare" am dat un astra g diesel pe un E 34 525 benzina ,, foarte tare masina dar m-am cam fript ,, TEPUITORUL era tata,, oricum imi cer scuze daca mai exista un topic pe tema asta nu am gasit exact problema mea,, masina are dublu klimatronic iar cand dau drumul la ventilator acesta se aude cum invarte der pe nici o iesire nu sufla nimik , nici macar la maxim, ,, inca o dat imi cer scuze daca am deschis un topic aiurea,, ajutor ca vine frigul,, multumesc

:) Salut sunt nou p aici ,, si de curant am facut o afacere "tare" am dat un astra g diesel pe un E 34 525 benzina ,, foarte tare masina dar m-am cam fript ,, TEPUITORUL era tata,, oricum imi cer scuze daca mai exista un topic pe tema asta nu am gasit exact problema mea,, masina are dublu klimatronic iar cand dau drumul la ventilator acesta se aude cum invarte der pe nici o iesire nu sufla nimik , nici macar la maxim, ,, inca o dat imi cer scuze daca am deschis un topic aiurea,, ajutor ca vine frigul,, multumesc

Clapetele de aer ( cu care dirijezi aerul pe parbriz si pe gurile de aer ) functioneaza ?

Nu stiu ,, dar am auzit de la cineva ca ar putea fi acele clapete ori dak nu tija de la ventilator! cum pot afla daca sunt clapetele? multumesc,, apropo masina este stata ,, nu prea a fost rulata in ultimii ani Edited by deyu1

Nu stiu ,, dar am auzit de la cineva ca ar putea fi acele clapete ori dak nu tija de la ventilator! cum pot afla daca sunt clapetele? multumesc,, apropo masina este stata ,, nu prea a fost rulata in ultimii ani

Pai ar trebui sa auzi cand sunt actionate ca sunt niste actuatoare ( motorase ) acolo , cat despre tija ventiatorului nu prea are cum sa se invarta in gol , cred ca s-ar auzi urat . Fa-i daca poti un test la modulul de clima , poate ai probleme cu el .

Nu se sud acele motorase cand schimb zona de suflare , dar sufla foarte putin cand dau drumul la dezaburizator ,, masina a stat ceva ani prin garaj si m-am gandit ca acele motorase pot fii gripate ,, presupun ca va trebuii sa dau bordul jos , pentru a ajunge la ele?

Nu se sud acele motorase cand schimb zona de suflare , dar sufla foarte putin cand dau drumul la dezaburizator ,, masina a stat ceva ani prin garaj si m-am gandit ca acele motorase pot fii gripate ,, presupun ca va trebuii sa dau bordul jos , pentru a ajunge la ele?

Pai nu cred ca trebuie sa dai jos tot bordul , doar lateralele din jurul consolei centrale .Ai un link cu clima vazuta dinspre parbriz , stanga ( capacul 9 este in dreapta la picioarele pasagerului ) , poate te ajuta sa localizezi actuatorii .

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=64&fg=45

Are aer conditionat? daca da, sa nu fie ca la mine...filtrul de polen...si eu am luat o masina statuta...la maxim abia se simtea o unda firava de aer....cumpara-ti un filtru de polen si ai in cutia si instructiunile de schimbare....sau da o cautare pe aici...eu scanasem carticica aia...dar nu stiu unde am pus-o....

da are ac , am cumparat filtrul de polen si ma pregateam sa il schimb maine ,, daca nu da rezultate voi incerca sa gasesc actuatorii ,, am sa revin cu rezultatul ,, daca iese bine un lung burnout o asteapta ca are cai destui si gume noi ,, multumesc mut de tot,,