Jump to content

ACCIDENT surprins pe camera video

SiloS

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

putea sa reduca viteza ala cu tiru, pe de alta parte ala cu Dacia a depasit parca pe linie continua si daca accelera depasea si Loganu din fata

se vede insa clar ca ala cu tiru a fost escroc, cand a vazut ca incearca sa fie depasit a dat forja la tir, se vede clar cum se apropie tot mai mult in spate la Logan

legal, este vina celui cu dacia, cel cu tirul nu este obligat prin lege sa franeze.

moral, era frumos si sanatos sa reduca viteza, sa poata intra cel cu dacia inapoi pe banda

sunt multe astfel de accidente, cand nu se apreciaza distanta necesara unei depasiri, iar cei in cauza mizeaza pe faptul ca vor frana cei din coloana sa poata intra la loc... unii franeaza, altii nu!

P.S. la ce viteza avea tirul... a fost destul de grav accidentul

daca avea doar 10 metri, la viteza aia, crezi ca putea intra dacia la loc?

poate daca era experimentat soferul din dacie, ajungea intre logan si tir, dar nici masina nu l-a ajutat

tir-istul oricum a fost escroc, dar si cel cu dacia... daca tot a vazut ca nu il duce masina, putea frana sa poata intra la loc in spatele tirului.

cel cu dacia a vrut neaparat sa il faca pe cel cu tirul si uite ce a iesit.

legal tirul trebuie sa pastreze distanta de masina din fata din cate stiu eu... iar el nu stiu daca avea 10 metri macar de loganul ala...

legal, tirul nu trebuia sa mareasca viteza cand era depasit.

asa, este, dar cum poate demonstra cel cu dacia, politiei, ca a marit sau nu viteza?

apropierea aceea rapida se poate efectua din zoom-ul camerei video, de exemplu

eu pariez ca cel cu dacia va iesi vinovat.

greseala mare, a facut cel cu dacia

putea frana si intra in spatele tirului inapoi pe banda, avea timp suficient

probabil ambitia, neatentia, lipsa experientei la volan...

ceva a fost acolo, nu cred ca era atat de nebun cel cu tirul sa il ia pe sus pe cel cu dacia

inconstienta( dacie ) + lipsa de bun simt in trafic ( tir- da asta e ceva obisnuit din pacate ) = accident.

N-am sa uit cand am venit din germania sa aduc pisica si am intalnit in parcare la passau un var al celui cu care eram si care era sofer de tir. am urcat in tir si tipu explica cum nu are el nici o protectie in cabina aia. iar eu ma uitam prin parbriz si vedeam pisica mea undeva jos tare, cat o broscuta... da el nu era protejat....... ma rog :)

in lege zice ca nu ai voie sa accelerezi cand esti depasit. asa stiu eu . dar nu va luati dupa mine. is subiectiv. nu suport soferii de tir. cei cu bun simt consider ca sunt doar exceptiile care confirma regula.v-as mai da ujnh exemplu da is prea oftopic poate. de fapt.... cand aveam probleme cu masina pe ploaie, unii de pe aici stiu despre ce vb, mergeam de la onesti spre poiana sarata si in serpentine, pe ploaie nu am depasit 40, ca nu puteam. mergeam pe avarii. a stat un animal 2 km in spatrele meu si efectiv se suia pe mine si claxona. ce puteam face? ce vina aveam? cand am plecat nu stiam ca vor aparea probleme la masina. dar in parcare la poiana sarata i-am explicat mai pe limba lui. sper ca a inteles explicatia si nu mai face si la altu macar pe premisa: daca o fi la fel de tampit ca ala cu bmw-ul vechi de la poiana sarata? Edited by dr. vladyk

in cazul de fata, soferul de dacie, este scos vinovat, ca nu s-a asigurat la schimbarea benzii... eu nu inteleg de ce a tinut sa se bage in fata tirului.... si mai ales sa-i ia fata.. ca putea sa se bage mai frumos.. in fund la ala cu loganu... ..

Referitor la cel cu tirul, eu nu-mi dau seama ce filmeaza ala pe drum....

dr.vladyk: nici mie un-mi plac astia ce efectiv ma "imping" din spate... de obicei cand este loc, trag cat mai pe dreapta, franez si dau un semnal dreapta, sa se duca in treaba lor, dacat sa-i am pe constiinta, asa era un golf 5 in drum spre baia mare pe serpentine , pana la serpentine era drept in fundu meu... la serpetine i-am dat.. si dobitocu o tinea in spatele meu si ii suierau rotile.... cand am vazut ca nu se calmeaza... am dat semnal dreapta, am incetinit, si m'a depasit in curba 180 grade... cu vizibilitate 0... era drumu lat si au incaput 3 masini pe drum.. atata a avut noroc.....

100% a conducatorului daciei, obligatiile celui depasit sunt sa-si mentina viteza, de restul trebuie sa se ocupe cel care depaseste, bine asta nu inseamna ca soferul asta de tir nu e un nenorocit, un gunoi ce mai, insa vina e a celui care depaseste, plus ca eu nu inteleg de ce s-a bagat asa repede inapoi, eu nu vad venind nimic din fata, eu as mai fi continuat depasirea putin ca sa fiu sigur ca nu depind de gunoiul ala cu tirul

legal tirul trebuie sa pastreze distanta de masina din fata din cate stiu eu... iar el nu stiu daca avea 10 metri macar de loganul ala...

legal, tirul nu trebuia sa mareasca viteza cand era depasit.

asa, este, dar cum poate demonstra cel cu dacia, politiei, ca a marit sau nu viteza?

apropierea aceea rapida se poate efectua din zoom-ul camerei video, de exemplu

eu pariez ca cel cu dacia va iesi vinovat.

prietene fii sigur ca nu a dat cu ...zoom-ul peste el, e evident cum a accelerat, vinovat e cel cu tirul depasirea se facea pe banda discontinua, cand esti depasit nu ai voie sa accelerezi se poate vedea cu usurinta rea vointa a soferului de tir. Dobitocul parca nici nu avea chef de opreasca...

100% a conducatorului daciei, obligatiile celui depasit sunt sa-si mentina viteza, de restul trebuie sa se ocupe cel care depaseste, bine asta nu inseamna ca soferul asta de tir nu e un nenorocit, un gunoi ce mai, insa vina e a celui care depaseste, plus ca eu nu inteleg de ce s-a bagat asa repede inapoi, eu nu vad venind nimic din fata, eu as mai fi continuat depasirea putin ca sa fiu sigur ca nu depind de gunoiul ala cu tirul

+1

+1

e destul de probabil ca masina sa nu il mai ajute sa depaseasca mai departe, uneori si eu cand depasesc cand intru inapoi pe banda nu ma mai uit in oglinzi ca stiu exact unde se afla masina care am depasit-o, poate e o greseala din partea mea ma rog, vedeti ca atunci cand dacia a inceput depasirea linia era discontinua...poate il ajuta masina dar poate voia sa mearga regulamentar ca incepuse linia continua...imi mentin afirmatia, soferul din tir e vinovat

am vazut si eu filmuletzu

ala cu dacia s-a grabit sa intre cam repede in coloana si a mizat pe omenia la soferul de tir... putea sa mai mearga cateva secunde in fata la ala cu tiru ca oricum nu venea nimeni in momentul ala din fata. ii facea ala loc pana la urma. el s-a bagat ca disperatu. eu cred ca daciile astea nici n-ar trebui sa mai existe.

iar ala cu tiru e un bulangiu .. fereste-ma Doamne de astia cu tiru. n-as vrea vreodata sa fiu la mana lor intr-o situatie

Edited by B.M.W.