Jump to content

ACCIDENT surprins pe camera video

SiloS

Recommended Posts

e destul de probabil ca masina sa nu il mai ajute sa depaseasca mai departe, uneori si eu cand depasesc cand intru inapoi pe banda nu ma mai uit in oglinzi ca stiu exact unde se afla masina care am depasit-o, poate e o greseala din partea mea ma rog, vedeti ca atunci cand dacia a inceput depasirea linia era discontinua...poate il ajuta masina dar poate voia sa mearga regulamentar ca incepuse linia continua...imi mentin afirmatia, soferul din tir e vinovat

Eu nu mi-aº lãsa viaÞa În mâinile altuia.

A depĂŁÂşit prea din scurt.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cel cu tirul a inceput sa accelereze spre final, se vede clar dupa frecventa liniilor intrerupte, a fost cam nenorocit la faza asta sau poate neatent la ce se intampla in jurul lui. Totusi de vina este cel cu dacia pt ca a taiat prea scurt fata tirului, mai avea timp destul sa se bage corect sau chiar sa franeze si revina la loc.

se vede clar ca cel cu tirul a accelerat + distanta regulamentara, si a facut tot posibilul sa il loveasca pe cel cu dacia...

dar ii inteleg pe multi dintre soferii de tir... multi se cred cei mai mari si cei mai tari.

are si ala cu dacia o parte din vina, pentru ca a intrat prea tare in fata tirului, cu toate ca avea destul timp.. poate nu se astepta ca tirul sa accelereze.

Mda..

1. Cel cu Dacia e un ..nu stiu cum sa-l cataloghez .. :) ... un inapt , un necunoscator ...

2. Cel cu tirul a mentinut o viteza constanta ... demarajul unui TIR nu e ceva de speriat ..(dupa cum ziceati voi ca l-a ajuns pe cel cu loganul din urma , dimpotriva Loganul a redus viteza )

3. Nu cred ca au mers multi dintre voi cu un TIR si mai ales cu un TIR incarcat ... Eu sa fi fost in locul soferului de TIR .. nici nu stiu daca opream macar .. ci il calcam cu totul fiindca sunt satul de cascadori dinastia ... :)

4.Nu a redus omul fiindca ,POATE , nu l-a observat ca depaseste , sau l-a observat , dar prea tarziu, dupa ce deja ii taiase calea SAU a redus dar prea nesimnificativ ca sa poate evita impactul . Daca frana cu simt de raspundere , poate era incarcat si intra in balans si cine stie ce accident in lant putea sa se intample ...

5. Nu ma obliga nimeni sa reduc viteza cand sunt depasit :) . poate doar ratiunea ..

6. Soferii de TIR nu prea franeaza, tineti minte ...

Nu va mai grabiti sa-i judecati pe soferii de TIR caci habar nu aveti cat de usor poti pierde controlul la atatea tone .. din cauza unuia ca respectivul ....

Acuma , saritzi cu gura pe mine

Edited by AndreiBMW

Eu sa fi fost in locul soferului de TIR .. nici nu stiu daca opream macar .. ci il calcam cu totul fiindca sunt satul de cascadori dinastia ... :)

specific romanului... sunt cel mai tare, calc tot, rup tot.

Eu sa fi fost in locul soferului de TIR .. nici nu stiu daca opream macar .. ci il calcam cu totul fiindca sunt satul de cascadori dinastia ... :)

A cam exagert un pic, insa, nu cred ca stii ce naspa poate fi sa-ti iasa marfa prin prelata la o manevra de asta...

pai da, a exagerat...

sa zicem ca vezi un om pe miljlocul drumului... el nu are ce cauta acolo... ce faci? l-ai calca, pe cand ai putea sa incerci sa nu-l omori? sau dai peste el fara nici un stress, pentru ca el nu avea ce cauta acolo.

si nu era necesara o franare atat de mare pentru a nu-l evita.

Nu va mai grabiti sa-i judecati pe soferii de TIR caci habar nu aveti cat de usor poti pierde controlul la atatea tone .. din cauza unuia ca respectivul ....

banuiesc ca ai condus vreodata un tir incarcat cu 25-30 de tone de marfa, si stii foarte bine cat de repede poti pierde controlul :)

deci nu vorbesc din basme..

nu ma refeream la tine...

am facut reply la postul lui AndreiBMW, lui m-am adresat cu intrebarea aia...

stiu, ca eram intr-un tir incarcat cu aproape 30 de tone de BCA-uri, iar prin focsani, la o intersectie, soferul s-a trezit cu o dacie in fata. si totusi a facut tot posibilul ca sa nu se rastoarne, a incercat sa evite sa nu loveasca dacia din plin.

a lovit doar partea din spate a daciei, pagube minore, pe cand daca il lovea din plin, sunt sigur ca sotia soferului ajungea rau de tot in spital.

si nu sunt de acord cu replici de genul:

"Nu va mai grabiti sa-i judecati pe soferii de TIR caci habar nu aveti cat de usor poti pierde controlul la atatea tone .. din cauza unuia ca respectivul ...."

gandeste-te ca in masina aia pot sa fie si persoane total nevinovate... merita sa ii omori (in cel mai grav caz) din cauza ca soferul s-a bagat in fata ta?

"stiu, ca eram intr-un tir incarcat cu aproape 30 de tone de BCA-uri, iar prin focsani"

ahahah .. meshtere ..tu stii cat inseamna 30 de tone de BCA ?cum sa incapa intr-un TIR 30 de tone de BCA =))

omg .. n-am mai ras demult asa ..

mda , cam asa se intampla ... nu vreau sa vina toata marfa din remorca peste mine !!! ..te calc si opresc mai inkolo ...care e problema ? Atata timp cat nu sunt eu de vina ... nu ma uit frate ... te iau pe sus de nu te vezi ... iti bag mintile in cap ...

gandeste-te ca in masina aia pot sa fie si persoane total nevinovate... merita sa ii omori (in cel mai grav caz) din cauza ca soferul s-a bagat in fata ta

Aici se pune problema astfel : TOTI PENTRU UNU , SI UNU PENTRU TOTI !!!

Nu stiu cum se dau permisele astea frate ... dar se dau la toti inaptii ... chiar daca au "cotizat" sau nu ... nu stiu .

Edited by AndreiBMW

ahahah .. meshtere ..tu stii cat inseamna 30 de tone de BCA ?cum sa incapa intr-un TIR 30 de tone de BCA =))

omg .. n-am mai ras demult asa ..

ar trebui sa razi la ce prostii debitezi.

intr-un tir incap maxim 24 de paleti.

un palet are in jur de 2.2 metri cubi.

un palet are in jur de 1.2 tone.

daca ai face un mic calcul: 24*1.2=28.8 tone ( imi cer scuze pentru cele 1.2 tone pe care le-am bagat eu din stomac ) .

asa ca mai intai gandeste ce spui, si asigura-te ca nu spui asemenea prostii.

mda , cam asa se intampla ... nu vreau sa vina toata marfa din remorca peste mine !!! ..te calc si opresc mai inkolo ...care e problema ? Atata timp cat nu sunt eu de vina ... nu ma uit frate ... te iau pe sus de nu te vezi ... iti bag mintile in cap ...

nu toate tir-urile au ceea ce tu numesti remorca.

gandeste-te ca in masina aia pot sa fie si persoane total nevinovate... merita sa ii omori (in cel mai grav caz) din cauza ca soferul s-a bagat in fata ta

Aici se pune problema astfel : TOTI PENTRU UNU , SI UNU PENTRU TOTI !!!

aici chiar pot spune: thanks god I'm not stupid like others...

probabil esti vreun copil care nu stie ce e cu el, ori ai nevoie de tratament de la o clinica de specialitate.

Edited by pyu

Calmati-va cu "complimentele" reciproce daca nu vreti o pauza prelungita de cafea...

sorry, dar a facut niste afirmatii care nu mi-au placut, nu sunt mesterul lui, nu am crescut impreuna cu el.

asta e ultimul post pe topicul asta.

• 4 months later...
Ala cu dacia a depasit regulamentar, era pe linie intrerupta... Baiatul cu TIR-ul a accelerat un pic si aia din fata la un moment dat au franat, el ins an-a franat la fel d emult ca ei tocmai ca sa nu-i lase loc amaratului cu dacia. Astia chiar sunt inconstienti si nu se gandesc ca ei conduc niste tancuri care trec prin masinile mici ca prin unt, si pt sa omoare oameni extrem de usor. Cum sa traiesti avand asa ceva pe constiinta?

ce constiinta - de aia e sofer de tir

comentam intr-in post anterior de soferii de tir. mai am:

1.o cunostinta era sa moara intre onesti si bc deoarece un nenorocit nu l-a lasat sa intre inapoi pe banda. cand asta depasea tirul accelera si cand asta cu masina frana, frana si el. noroc ca a oprit ala ce venea pe contrasens si ca a avut vizibilitate si a oprit. a fost om asta al meu. eu la onesti ii organizam jegului un " comitet de primire". intai o corectie porma la politie sa ramana si fara carnet ca sa nu omoare oameni

2. ieri veneam de la bucuresti si cand am parasit e85 si am intrat spre onesti am depasit un tir. ala m-a ajutat desi nu aveam nevoie. la vreo 2 minute, era in spatele meu si incepe sa dea semnal stanga si flashuri. inclusiv cu proiectoarele de pe capota. datorita lui am vazut un nenorocit cu o caruta ce nu avea nici urma de semnalizare si am evitat la mm.

concluzia? sunt oameni. unii buni, unii rai. pacat ca cei rai au pe mana niste jucarii prea mari si periculoase <_<

sa nu exageram. sunt o gramada care semnalizeaza ca e loc sa te bagi in depasire, sau care lasa sa treaca toata coloana si apoi se baga ei atunci cand se ingusteaza drumul. numai ca pe astia nu prea ii bagam in seama. ne raman in cap aia care ne baga-n santuri si sunt handicapati la cap.

Rares are dreptate... Nu o singura data s-a intamplat ca cel cu tirul din fata mi-a pus semnalizare stanga, cand vroiam sa depasesc, si vizibilitatea nu era prea buna.

Si in plus se ajuta enorm de mult unii pe altii, cine a mers vreodata cu tirul stie treaba asta.

Urasc soferii de autobuze (Iveco-urile care circula prin oras). 80% sunt niste jeguri.

Este adevarat ca nu e bine sa generalizezi,este foarte adevarat ca sunt multi soferi de camion care sunt soferi profesionisti in adevaratul sens al cuvantului,te ajuta cu tot ce poate numai sa nu te mai agiti in spatele lui.Eu conduc camion de ani de zile,sunt zile cand shimb 3-4 masini pe zi,si pot sa va spun ca nu este usor nici pentru cei din masina mica sa mearga in spatele unui camion pentru ca nu vezi nimic de dupa el,dar nici pentru camionist nu-i usor si este aproape mereu in tensiune atunci cand vede in oglinzi un agitat care vrea sa-l depaseasca cu orice pret,pe stanga,pe dreapta ai senzatia ca daca ar fi posibil ar sari peste tine.Camionistul din imagine se vede clar ca a accelerat atunci cand dacia a intrat in depasire,acel camionist a cauzat un accident in un mod voluntar si nu are nici o scuza.Lucrul care ma supara la camionagii din Romania este acela cand merg 4-5-6 camioane unul dupa celalalt cu distanta de nici 10 metri intre ei,apoi mai incep sa se depaseasca intre ei cu niste manevre la fir de par.Pentru cei care fac multi kilometri dintre voi,si mai ales cei dintre voi care aveti de facut multi kilometri pe drumuri nationale cu mult trafic greu,cumparati-va o statie de emisie,nu e nevoie neaparat de una fixa,scumpa,cu antena de 2-3 metri,cu acoperire de 10-20 km.Ajunge sa aveti o statie portabila cu care sa poti comunica cu soferul camionului din fata ta,ori sa aiba o raza de 200-300 metri,si eu va garantez ca de 90% ori,o vorba buna,un mod civilizat de a cere ajutor in depasire si o urare de drum bun ar fi de mare folos in drumurile voastre.