Jump to content

service sibiu

Recommended Posts

Greu sa stii, eu am mers la bosh car service, langa sigemo vis a vis de real, insa sunt preturi asa si asa , nu e ieftin ... cel putin asa mi s-a parut mie ...

oricum la repre. nu e si service, cel putin pana in noiembrie, construiesc acum repr. cu service aproape de omv la aeroport

Edited by Remus R.

eu mi-am schimbat bucsile inferioare fata si capetele de bara la Boariu, undeva langa viaductul din terezian

are service dotat si se pricepe. 2 bucsi inferioare, 4 capete de bara, levier semicaseta si unghiurile de fuga, au costat 250 lei, timp de munca 3 ore, cu deplasarea mecanicului la magazin ptr procurare piese...

nu

acolo e mai scump ca la repr. in bucuresti

in spate la sibiul nou, treci de supermarket, in capatul strazii faci dreapta si in 10 metri este service-ul

oricum, trebuie programare, este full acolo, tipul a fost printre primii care au deschis service auto in Sibiu dupa revolutie...

eu am cautat 2 saptamani prin sibiu service auto ptr bmw meu, cel mai rentabil, acolo a fost

o sa caut prin facturi adresa sau numarul de telefon daca vreti.

L.E. pe strada ESCHILE este service-ul.

Bafta

Edited by dydysoft

• 2 weeks later...

salut, la auto inventy ati fost ? cum vi s-a parut ? eu am schimbat acolo uleiul si filtru si m-a costat 190 lei, ulei mobil1 10w40 si filtru ce au avut.

off topic fara suparare

sunteti multi din sibiu pe acest forum, la noi la sibiu se fac intalniri cu membri forumului, nu de alta dar as dori sa schimb si eu pareri cu cei din sb, pot zice referitoare la posibile probleme.

salut, la auto inventy ati fost ? cum vi s-a parut ? eu am schimbat acolo uleiul si filtru si m-a costat 190 lei, ulei mobil1 10w40 si filtru ce au avut.

off topic fara suparare

sunteti multi din sibiu pe acest forum, la noi la sibiu se fac intalniri cu membri forumului, nu de alta dar as dori sa schimb si eu pareri cu cei din sb, pot zice referitoare la posibile probleme.

190 de lei cu tot cu ulei?... cam ieftin... eu pe 7 L de Mobil 1( facut in Belgia) 5W-40 am dat aprox 250ron la AutoVis ( mai incolo de Belissima) si l-am schimbat la Schunn + filtru+completat lichid servo+constatare=125ron.... dar cand am fost sa-mi schimbe ce au constatat k e stricat, m-au dezamagit total...aveam facuta programare cu o saptamana inainte, am dus la 8:30 masina, mi-au zis k la 17 e gata.. la 16 ma suna sa-mi zica k nu e gata decat a doua zi pe la ora 13... ok, am luat masina pe la 17:45..cu geometria aproape reglata si mi-au zis sa ma duc cand pot sa mi-o regleze k lumea k nu mai aveau timp atunci... Am luat masina, dar surpriza... a doua zi, dupa ce am plecat cu ea de la RAR a inceput sa bata ceva iar la roti... Miercuri, cand ma intorc in sibiu ma duc la ei sa ne certam putin...am uitat sa va zic..eu am fost si putin fraier si nu le-am cerut piesele ce le-au schimbat..voi sa le cereti!!!

mi se pare corect pretul de 190 de lei..si mi se pare mult 125 doar manopera la Schunn (n-am auzit de ei pana acuma)

suntem dar deocamdata nu se aude nimic de intalniri.. oricum e o sectiune dedicata pt astfel de lucruri, dar nici o miscare inca.

tocmai mi-am facut o programare la el, pentru o inspectie completa, cam ce ar trebui sa verific cand ajung acolo? ma gandeam la compresie, antigel, schimb ulei si filtre, verificat placute frana, bucsi? si cam la cat sa ma astept sa ma coste toata treaba?

??

• 2 years later...

Ati facut rost de numarul de telefon? Ar fi binevenit ca sa imi pot face o programare.

Aveti idee cam cat m-ar costa sa imi fac franele, schimb uleiul, directia ( imi trage dreapta putin) si sa imi resetez bordul? Ca acum e tot Inspection...si eu nu am reusit cu scria aici pe blog intr-un post. Am un BMW 316i compact din 95

Numa bine, multumesc!