Jump to content

Cum sa rezolv aceasta problema?

Recommended Posts

De vreo 2 luni mi se tot aprinde acest bec la bord si as vrea sa rezolv aceasta problema. Nu sta aprins tot timpul, doar cateodata. Am verificat nivelul apei la radiator dar se pare ca este totul in regula. Ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog frumos?

Multumesc anticipat!

http://img256.imageshack.us/img256/8869/p0910081139rx0.jpg

Edited by Tato

Sa faci o aerisire la sistemul de racire, ca e posibil sa fi pierdut lichid cumva, dar nivelul in vasul de expansiune sa nu scada asa mult.

Asa am patit si eu: se aprindea martorul din cand in cand (cand mergeam mai tare)...verificam nivelul si era OK, si pana la urma a inceput sa scada si lichidul din vas la 2-3 luni...pana am gasit balta sub masina.

Sa faci o aerisire la sistemul de racire, ca e posibil sa fi pierdut lichid cumva, dar nivelul in vasul de expansiune sa nu scada asa mult.

Asa am patit si eu: se aprindea martorul din cand in cand (cand mergeam mai tare)...verificam nivelul si era OK, si pana la urma a inceput sa scada si lichidul din vas la 2-3 luni...pana am gasit balta sub masina.

Eu nu sunt as la reparat masina asa ca poate poti sa ma indrumi putin in legatura cu aerisirea la sistemul de racire. Cum pot sa fac acea aerisire?

omul a zis ca a verificat nivelul de lichid de racire...

deci mai ramane senzorul, cum a zis si GeoSerban !

Pai simptomele in cazul meu erau asemanatoare: mi se aprindea martorul asta in bord (cand mergeam mai tare), apoi se stingea...a doua zi dimineata, la rece nivelul din vas era in regula.

La mine era vasul de expansiune fisurat si pierdea lichid cate-un pic cand crestea presiunea.....nu lasa urme pentru ca pierdea cate un pic, in mers la temperatura mare...pana la urma, dupa vreo cateva luni a crapat de tot.

Ca sa verifici aerisirea instalatiei desurubezi capacul incercuit in poza si daca totul e in regula ar trebui sa fie lichid de racire pana sus...daca nu, iese aerul din instalatie si scade nivelul.

E ieftin sa scoti din calcul varianta mea, plus ca mai sunt putine e46 cu vasul de expansiune pus din fabrica :)

post-3655-1224006573_thumb.jpg

• 1 month later...
asta e "boala" e46-lor benzinare... li se crapa vasele de expansiune ...

@Tato: senzorul este aici... piesa 5...

la pretul de 15$ mai adaugi 20% si iese pretul de piata.

Vroiam sa te mai intreb daca este cumva greu de schimbat senzorul? L-am cumparat si as vrea sa stiu daca pot sa-l schimb singur sau sa merg undeva sa-l schimb.