Jump to content

Pareri - culoare BMW E 60

duca

Recommended Posts

Buna!

In fiecare zi citesc ceea ce scrieti! Ma bucur enorm ca m-am alaturat voua!Dupa cum vati dat, probabil, si seama sunt nou pe acest forum. Sper ca in maxim o luna ma voi alatura voua si in ceea ce priveste masina pe care o conduc (pana acum 2 zile am avut un AUDI A6, 2003, dar oare ce imi voi cumpara in maxim o luna : BMW E60). Acum jumatate de an am facut un drum pana la Bucuresti (din Suceava) cu un E60, si m-a impresionat. Sunt cele mai tari masini. As putea continua cu laude la adresa BMW -ului inca cateva zile, dar v-as plictisi cu siguranta. Ieri mi-am vandut masina cu 12.000 EUR si eu mai am 8.000. Cred, din ceea ce am vazut pe mobile.de si din ceea ce am vb cu niste detinatori de BMW(voi cunoasteti mult mai bine decat mine), ca pot gasimla 20.000 un 525 D bun. Obligatoriu vreau navigatie mare si clima automata.

Dar am 2 mari dileme, si v-as fi foarte recunoscator daca ati vrea sa ma ajutati :

1. - sa mai scot ceva bani din buzunar si sa imi cumpar in mod obligatoriu cu piele, sau arata bine si cu stofa?

2. - nu stiu la ce culoare sa ma decid negru sau orice nuanta de gri inchis (nu argintiu).

As fi foarte recunoscator daca mi-ati raspunde la aceste doua intrebari.

Merci si astept parerile voastre.

in primul rand cred ca arata bine asa cum iti place tie indiferent ca are piele sau stofa sau daca este neagra sau argintie sau cine stie ce alta culoare.

si la culoare si la interior are dezavantaje si avantaje..o tapiterie de piele mi se pare ca arata mai bine insa o sa o simti cand te pui pe ea iarna si vara, iar ca si culoare pe negru imediat se vede praful si mizeria insa mie imi place mai mult cum arata

in primul rand cred ca arata bine asa cum iti place tie indiferent ca are piele sau stofa sau daca este neagra sau argintie sau cine stie ce alta culoare.

si la culoare si la interior are dezavantaje si avantaje..o tapiterie de piele mi se pare ca arata mai bine insa o sa o simti cand te pui pe ea iarna si vara, iar ca si culoare pe negru imediat se vede praful si mizeria insa mie imi place mai mult cum arata

Merci pentru opinie!

In linii mari imi doresc un gri mai inchis sau orice nuanta de gri, dar nu argintiu. In Suceava, mai toate E60 - urile (sunt cam 15 - 20 ) sunt negre.Alegand un gri as face o nota discordanta cu ceea ce exisata in prezent in oras.

Daca in privinta culorii sunt decis, in ceea ce priveste stofa sau pielea, chiar sunt total indecis. Si nu ar fi vb ca ar trebui sa scot ceva in plus pt piele, ca nu ar fi problema. Zi de zi aud diferite pareri pro si contra, precum:

- ca stofa, mai ales daca este deschisa la culoare, se pateaza repede (desi sunt foarte chitibusar si grijuliu).

- ba ca daca e tot sa ai BMW, fara piele nu are nici o valoare.

- ba ca pielea este foarte frumoasa, dar nu te mai poti imbraca cu blugi sau pantaloni care au capse la spate, pentru ca se zgaraie pielea,

- ba ca e buna pielea, dar ai disconfort iarna si vara ca este rece, sau dupa caz fierbinte de nu te poti aseza pe ea.

Sicer sa fiu nu as opta numaidecat pentru piele.Dar in situatia in care as cumpara una fara piele, multi carcotasi (care detin LOGAN, Dacia 1310, Vento din 94, Golf din 1999 si alte rable de masini), in momentul in care o vor vedea ar spune in felul urmator : e super masina, dar daca avea piele ar fi fost beton. Ca asa e omul carcotas, iar cam snobi din fire, cum suntem noi romanii (inclusiv eu) pe noi ne intereseaza mai mult parerea celorlalti.

scaunele sunt la fer de confortabile ca sunt cu piele ca sunt cu textil, daca ai posibilitate ia-ti incalzire in scaune + piele perforata + ventilatie in scaune, atunci nu ai nici o treaba.

A 2-a parte sunt off topic, diferenta de impozit e de vreo 600 lei, dar parca merita sa iei un 530d ...acuma tu sti, la bani , gasesti la acelas pret si 525d si 530d... 530d-u e mai dotat decat 525d-u.... si poate gasesti mai usor dotari deosebite...

Acuma tu sti. eu pe asta as merge 530d...

eu as alege scaune sport jumate textil, jumate piele....mi se pare cea mai buna alegere.

in plus, chiar saptamana trecuta am fost in targ sa ma uit la tapiterii din piele...am fost foarte dezamagit, mai ales cele deschise la culoare arata cam rau...in comparatie, la mercedes e cu totul alta treaba.

pana la urma, depinde si de proprietar cum a intretinut-o.

deci, scaune sport must have...chiar fac diferenta.

eu as alege scaune sport jumate textil, jumate piele....mi se pare cea mai buna alegere.

in plus, chiar saptamana trecuta am fost in targ sa ma uit la tapiterii din piele...am fost foarte dezamagit, mai ales cele deschise la culoare arata cam rau...in comparatie, la mercedes e cu totul alta treaba.

Clar, apropo depinde de piele.. ca is nspe mii de feluri acuma la bmw, si un tip de piele e mai subtire si se roade mult mai repede... am vazut pe cateva septare... se simte la atingere...

Clar, apropo depinde de piele.. ca is nspe mii de feluri acuma la bmw, si un tip de piele e mai subtire si se roade mult mai repede... am vazut pe cateva septare... se simte la atingere...

asa e.

de exemplu, pielea de pe seria 3 pare mult mai buna decat cea de la seria 5...sta mai intinsa, nu face cutele alea deranjante

In ceea ce priveste culoarea, sa nu fie gri, dar sa fie cu piele. Cred ca vrei sa iti iei bmw si datorita confortului pe care il ofera si fara piele parca nu e acelasi. Si tinand cont ca romanul e fudul...pielea e obligatorie(dar sa fie bine intretinuta). Asta e parerea mea.

Merci pt sfat. Acum parca as opta si eu din ce in ce mai mult pt piele (asta daca e bine intretinuta, vb ta).

Dar in privinta culorii, daca nu e gri, atunci ce culoare sa fie. Si de ce sa nu fie gri?

asa e.

de exemplu, pielea de pe seria 3 pare mult mai buna decat cea de la seria 5...sta mai intinsa, nu face cutele alea deranjante

Chestia cu cutele, am observat-o si eu si pare foarte urat, mai ales pe partea pe care te asezi.

Eu vorbesc in numele meu. Asta e parerea mea proprie si personala. Gri-ul pe mine ma cam "streseaza". Alb, negru...

Sau intra aici http://www.bmw.ro/ro/ro/general/carconfigurator/content.html si vezi si tu care crezi ca te-ar prinde mai bine.

Neagra e foarte frumoasa, e mai agresiva, mai suparata, parca iti spune mai multe. Dar eu lucrez intru-un domeniu in care zi de zi sunt imbracat in costum si cu cravata, si cred ca ar da mai bine pe masina un gri. Sincer nu stiu ce culoare sa aleg intre negru si gri. Ambele imi plac la fel de mult, dar nu ma pot decide, de asta incerc sa culeg cateva sugestii si pareri de la voi, ca stiti mult mai multe lucruri despre ceea ce inseamna BMW.

Eu vorbesc in numele meu. Asta e parerea mea proprie si personala. Gri-ul pe mine ma cam "streseaza". Alb, negru...

Sau intra aici http://www.bmw.ro/ro/ro/general/carconfigurator/content.html si vezi si tu care crezi ca te-ar prinde mai bine.

Neagra e foarte frumoasa, e mai agresiva, mai suparata, parca iti spune mai multe. Dar eu lucrez intru-un domeniu in care zi de zi sunt imbracat in costum si cu cravata, si cred ca ar da mai bine pe masina un gri. Sincer nu stiu ce culoare sa aleg intre negru si gri. Ambele imi plac la fel de mult, dar nu ma pot decide, de asta incerc sa culeg cateva sugestii si pareri de la voi, ca stiti mult mai multe lucruri despre ceea ce inseamna BMW.

ce numere ai avut la audi ? ia-ti gri sobolan ca asa am avut si eu la e65 si la e60 si nu e chiar asa pretentioasa , daca nu , ia-ti neagra ca am vazut ca multora le place dar e mult mai greu de intretinut in cazul in care nu ai garaj . despre interior am avut piele la 7 si nu m-a deranjat cu nimic iar acum la 5 nu am piele si nu ma deranjeaza nici acum :) sa fie masina buna , cati mai putini km etc .

Edited by Cricket

visu' meu e E60 negru cu interior bej, evident piele. Scoate cel mai mult in evidenta eleganta masinii. Negrul pune in valoare si forma farurilor care se contureaza cel mai bine pe fundal inchis iar farurile si tot ansamblul fata sunt "bijuteria" de design ale E60-ului..

Sper sa ajung si eu in curand sa imi pun astfel de probleme :)

visu' meu e E60 negru cu interior bej, evident piele. Scoate cel mai mult in evidenta eleganta masinii. Negrul pune in valoare si forma farurilor care se contureaza cel mai bine pe fundal inchis iar farurile si tot ansamblul fata sunt "bijuteria" de design ale E60-ului..

Sper sa ajung si eu in curand sa imi pun astfel de probleme :)

Si eu sper sa-ti pui astfel de "probleme" cat mai curand posibil :)

sunt si eu in aceeasi situatie cu duca. studiez si de 2 luni si inca nu pot sa decid. ma refer la interior. exterior gri soboloan sau negru obligatoriu. forma farurilor e atu-ul E60 si cel mai bine dau pe culorile astea doua.

Am cautat pe mobile.de si m-am uitat la cele negre cu interior deschis de piele. contrast 100% excelent. poze de calitate, cand te uiti la ea incepi sa zambesti. frumoasa foc.

Acum cateva zile am avut ocazia sa ma urc intr-un E60 din 2007. Negru cu interior bej. piele.

Sincer, parerea mea. Dezastru. nu mi-a placut deloc. Intr-adevar la Mercedes pielea deschisa parca e croita altfel si parca e si o alta piele mai fina.

La E60 era "zgrumturoasa" se vedeau toate trasaturile pielii.

Praful se depune repede in cutele pielii si se vede urat in timp. apare o intretinere a pielii in mod curent.

Acum detin un Audi A6 gri sobolan cu interior negru din piele. super tare pana vine vara. nu ai ce sa te urci in masina vara. arde rau de tot. nici mana pe volan nu o poti tine. si volanul e de piele. asta m-a determina sa caut o masina cu interior deschis.nu mai arde asa tare vara. solutie ar fi material sau piele neagra cu ventilatie. sau una si mai buna. piele combinata cu material sau piele intoarsa dar astea doar pe scaune sport.

concluzie:

neagra sau gri sobolan cu interior piele neagra cu ventilatie.

sunt si eu in aceeasi situatie cu duca. studiez si de 2 luni si inca nu pot sa decid. ma refer la interior. exterior gri soboloan sau negru obligatoriu. forma farurilor e atu-ul E60 si cel mai bine dau pe culorile astea doua.

Am cautat pe mobile.de si m-am uitat la cele negre cu interior deschis de piele. contrast 100% excelent. poze de calitate, cand te uiti la ea incepi sa zambesti. frumoasa foc.

Acum cateva zile am avut ocazia sa ma urc intr-un E60 din 2007. Negru cu interior bej. piele.

Sincer, parerea mea. Dezastru. nu mi-a placut deloc. Intr-adevar la Mercedes pielea deschisa parca e croita altfel si parca e si o alta piele mai fina.

La E60 era "zgrumturoasa" se vedeau toate trasaturile pielii.

Praful se depune repede in cutele pielii si se vede urat in timp. apare o intretinere a pielii in mod curent.

Acum detin un Audi A6 gri sobolan cu interior negru din piele. super tare pana vine vara. nu ai ce sa te urci in masina vara. arde rau de tot. nici mana pe volan nu o poti tine. si volanul e de piele. asta m-a determina sa caut o masina cu interior deschis.nu mai arde asa tare vara. solutie ar fi material sau piele neagra cu ventilatie. sau una si mai buna. piele combinata cu material sau piele intoarsa dar astea doar pe scaune sport.

concluzie:

neagra sau gri sobolan cu interior piele neagra cu ventilatie.

ca sa nu mai fie atatea pretentii la culori si la iarna si vara este o solutie cum aveam eu la seria 7 telecomanda ptr sirocol programai si iarna cand te urcai dimineata in masina era cald , este si ptr vara cand te urci vara sa fie racoare in masina si ai rezolvat problema s-au gandit nemtii si la asta :) zic si eu o parere de-a mea , fiecare cu gusturile si pretentiile lui , important e sa va cumparati ce va place voua si sa nu ascultati ce vorbeste lumea ptr ca unii sunt carcotasi si invidiosi .

Mai, nu stiu de ce, dar E60 negru nu prea imi place mie...parca o face ...mica! Ma rog aici e o chestie de gusturi, a mea e argintie!

E60-urile dau bine in argintiu deschis, alb, sau visiniul acela metalizat de pe individual. Astea imi plac mie!

Cu ceva timp in urma eram la spalatorie si analizam diferenta intre a mea si una neagra...parca era mai masiva si iesea mai mult in evidenta. Plus ca o culoare deschisa rezista mult mai bine la mizeria din tara...

Cat despre piele...eu zic ca nu e un "must"...mai ales ca cu 700-1000E ii poti pune piele aici si va arata mult mai bine decat una din fabrica cu ceva uzura si va avea culoarea sau combinatia de culori pe care o vrei.

Socotelile facute acasa nu se potrivesc cu cele din targ niciodata. Eu am un e39. Am vrut sa-l iau negru cu piele neagra si pana la urma am ajuns la unu albastru cu piele beige. Initial nu mi-a placut culoarea pt ca vroiam neaparat negru, dar intr-un final m-am "trezit" cu el in garaj. Asa ca vrei sa te hotarasti pe o anumita culoare dar e posibil sa-ti cumperi altceva la care poate nu te-ai gandit.

Apropo de socotelile care nu se potrivesc: un prieten de-al meu a plecat in germania sa-si ia un golf si s-a intors cu un fiat; asa ca.......

daca inca nu ti-ai luat eu ti-as recomanda sa iti iei piele, daca nu vrei plimbari la spalatorie dese pt interior culoare neagra , eu unul nu mi-as lua e60 fara piele si fara scaune sport, si la culoare negru e greu de intretinut la noi in tara.

Gri-ul inchis arata bine pe un e60. Masina pare destul de masiva iar culoarea nu e deloc pretentioasa. Desi in poze nu mi-a placut atat de mult culoarea cand am fost langa masina a fost fix invers.

Nu stiu din ce an vrei sa iei masina si cati km sa aiba, dar eu am luat-o pe a mea cu 20.000 euro (fara TVA). Are si piele si clima automata. Dupa navi profi nu m-am uitat pentru ca nu m-a interesat. Si aveam o lista de rezerva de 7-8 masini dupa care am mers in Germania care aveau cam aceleasi dotari si toate se invarteau in jurul acestei sume. Ce vreau sa zic e ca la 20000 euro nu ar trebui sa iti pui probleme ca are sau nu piele.

P.S. Aici poti sa vezi despre ce masina vorbeam.

Edited by sos