Jump to content

Cum sa conectez angel eyes la pozitia de la masina

puiu

Recommended Posts

Salut tuturor, :)

Numele meu e Aurel si acesta este primul meu post pe acest forum, desi il citesc de vreo 8 luni.

Am tot cautat pe forum despre cum sa conectez niste angel eyes la masina si am gasit si un DIY dar foarte multi ziceau despre el ca este gresit.

Asa ca mam hotarat sa va intreb pe voi...asa ca scurt si la obiect:

-m-am uitat la firele care duc la becul de pozitie in care o sa vina conectat angelu' si am vazut ca este unul de culoare maro si unul negru.

Acuma din 'cunostintele' mele firul negru ar trebui sa reprezinte masa (minusul) iar cel maro plusul.

In DIY care e pe forum (cel de la cosmin) e lipit firul rosu de la balast la firul negru de la pozitie iar cel negru de la balast la maro.

Daca ma poate lamuri cineva dintre cei care si-au montat le-as fi recunoscatori.

Multumesc in avans si o zi buna la toti.

Salut tuturor, :)

Numele meu e Aurel si acesta este primul meu post pe acest forum, desi il citesc de vreo 8 luni.

Am tot cautat pe forum despre cum sa conectez niste angel eyes la masina si am gasit si un DIY dar foarte multi ziceau despre el ca este gresit.

Asa ca mam hotarat sa va intreb pe voi...asa ca scurt si la obiect:

-m-am uitat la firele care duc la becul de pozitie in care o sa vina conectat angelu' si am vazut ca este unul de culoare maro si unul negru.

Acuma din 'cunostintele' mele firul negru ar trebui sa reprezinte masa (minusul) iar cel maro plusul.

In DIY care e pe forum (cel de la cosmin) e lipit firul rosu de la balast la firul negru de la pozitie iar cel negru de la balast la maro.

Daca ma poate lamuri cineva dintre cei care si-au montat le-as fi recunoscatori.

Multumesc in avans si o zi buna la toti.

In primul rand foloseste un aparat de masura, iar cel negru poate fi combinat cu verde si e +. Deci foloseste aparatul de masura

tocmai invers, maro este masa (-) :)

si nu numai la Bmw, la majoritatea masinilor maroul este minus

Edited by Calin78

Mersi mult caline. Acu m-am intors ca am fost sa-mi iau alt aparat de masura.

O sa incerc sa masor fara sa scot becu din soclu...sa nam surprize...

Momentan locuiesc in germania si pe aici nu prea ai pe cine intreba. Noroc cu forumurile...

Vezi ca se gaseste un creion de tensiune cu bec special pt 12 volti, adica pt auto...e ca o surubelnita transparenta cu un fir al carui capat are un clestisor...ala il prinzi pe un surub de pe motor si cu varful surubelnitei verifici la care fir ai plus....ai grija ca maroul la bmw e masa.....si caroseria masinii tot masa e....succes si sa speram ca nu ai ars ridicatoarele de tensiune de la angeluri....

Desfa in primul rand legaturile facute....spre ridicatoare...apoi aprinde pozitiile si fa masuratorile....

Succes....

Salut Iulian,

Inca nu am legat nimic numa am desfacut farurile sa vad daca mi se potrivesc angelurile... ca ale mele au toate acelasi diametru (is CCFl) si m-am uitat cum sa le prind in clemele lor... maine o sa ma apuc sa le montez ca am vazut ca in 5 minnute se demonteaza tot.

Azi mi-am luat multimetru si o sa verfic cumva...trebuie sa reusesc

Va tin la curent si o sa pun si poze pe maine seara...

Ca sa nu gresesti ceva ia drept referinta faptul ca masa e pe masina...deci masoara totul fata de caroseria masinii sau motor...ca sunt legate electric intre ele....succes...

Deci eu recomand ca firul de minus al instrumentului a fie pe caroserie tot timpul....dupa ce vezi care-i plusul la pozitii lasi firul insrumentului acolo si identifici si masa....care e celalalt fir...logic...si care va avea cu siguranta culorea maro...fara insertyii de alta culoare...

succes inca odata...ca nu e greu...doar ca necesita atentie...vorba aia:masoara de 7 ori...si conecteaza o singura data, cand esti sigur....

Edited by iulian518i

Salutare

Angelu e sus :) ... si se vede fain.

Am masurat cu multimetru si cand era conectat becu plusul era maro si negrul minus, iar dupa ce am scos becul afara era cum ati zis voi...maro=minus

La un moment dat mi s-a aprins in bord becul de pozitie dar dupa ce l-am pus la loc sa stins :)

Dar pana la urma a fost ok si simplu.A durate cam doua ore.

Acum tre sa vad cum astup gaura din spatele farului...aveti vreo idee?

Diseara pun si niste poze.

Salutare

Angelu e sus :) ... si se vede fain.

Am masurat cu multimetru si cand era conectat becu plusul era maro si negrul minus, iar dupa ce am scos becul afara era cum ati zis voi...maro=minus

La un moment dat mi s-a aprins in bord becul de pozitie dar dupa ce l-am pus la loc sa stins :)

Dar pana la urma a fost ok si simplu.A durate cam doua ore.

Acum tre sa vad cum astup gaura din spatele farului...aveti vreo idee?

Diseara pun si niste poze.

silicon...

no offence dar se vad foarte urat. Ceva ai gresit la pozitionarea lor, trebuia sa se vada numai 4 cerculete albe si atat. La tine se vede doar ceva lumina alba. Contururile de la angel nu se vad bine, reflecta prea mult in oglinda farului

Cam asa ar trebui sa arate

post-8540-1223759546_thumb.jpg

Edited by Calin78

Stai linistit ca se vad fain... pozele o fost facute in bezna totala...plus ca numa cu blitzul am putut sa le fac si so mai reflectat in oglina lumina si din blitz.

poza pe care ai trimiso tu e pe inserate...e diferenta ca de la cer la pamant intre cum se vede cu ochiul liber si cum o iesit in poza.

Iar de gresit nu am avut ce sa gresesc ca le-am prins cu clemele lor.

Incerc sa fac mai spre seara niste poze.