Jump to content

folie pt E60

D O Y

Recommended Posts

sal!! am o intrebare, daca pun folie de la 3M si merg cu masina la RAR obtin autentificarea si omologarea :) ???multumesc!! masina este la prima inmatriculare..

sal nu au treaba aia de la rar cu folia am avut folie la toate masinile si nu am avut nici odata treaba cu rar

Aprobarea RAR ti-o dau cei care iti monteaza folia, insa nu pot sa o faca decat pe cele din spate si pe luneta. Pe fata foliile aprobate RAR sunt albe...perfect transaparente, fara nici o diferenta fata de geamul normal.

Eu am pus 80 % pe spate si 65% pe fata...la risc...pana acum nu m-a luat Garcea la rost... :) Sa vad cum va fi la ITP.

Edited by tiberiuenache

Aprobarea RAR ti-o dau cei care iti monteaza folia, insa nu pot sa o faca decat pe cele din spate si pe luneta. Pe fata foliile aprobate RAR sunt albe...perfect transaparente, fara nici o diferenta fata de geamul normal.

Eu am pus 80 % pe spate si 65% pe fata...la risc...pana acum nu m-a luat Garcea la rost... :) Sa vad cum va fi la ITP.

Sincer as pune si mai mici valorile numai sa-mi dea rar-ul...=))

Pai pe spate ti-l da si daca sunt 100% negre...pt cele din fata insa, singurele folii acceptate sunt albe...sau ma rog cu o foarte foarte usoara culoare...(mi se pare ca trebuie sa fie minim 95% transparenta pt a fi acceptate de RAR) .

70% transparenta pe fata , dar asta cu tot gu geamul care are o tenta verzuie la unele auto.

Cea care mi-au aratat-o mie baietii si care era autorizata RAR pt geamurile de pe fata ...era usor verzuie...si se vedea ca dreaq pe geamuri...de fapt nu se vedea mai deloc ca am folie....Asa ca le-am pus un pic mai deschise ca pe spate si fara autorizatie...(poza).

Cand m-a oprit Garcea, nu mi-a zis nimic...oricum de obicei las geamul jos...

post-6002-1223970512_thumb.jpg

Edited by tiberiuenache

Cea care mi-au aratat-o mie baietii si care era autorizata RAR pt geamurile de pe fata ...era usor verzuie...si se vedea ca dreaq pe geamuri...de fapt nu se vedea mai deloc ca am folie....Asa ca le-am pus un pic mai deschise ca pe spate si fara autorizatie...(poza).

asa pusesem si eu pina m-a pus unul sa ridic geamurile . zici ca era hotarat sa nu ia nimic, si am tras de ele ,le-am dat jos si m-a salutat.

da asa este, ei vad folia pe spate si te pun sa ridici geamul, dar dc asa arata cum are tiberiu si este aceeptat de ei mi se pare ok, numai ca nu este asa...pacat, totusi o sa optez pt cele autorizate pana la rar si dupa mai vdm noi...:) :) Edited by D O Y

da asa este, ei vad folia pe spate si te pun sa ridici geamul, dar dc asa arata cum are tiberiu si este aceeptat de ei mi se pare ok, numai ca nu este asa...pacat, totusi o sa optez pt cele autorizate pana la rar si dupa mai vdm noi...:) :)

Pai eu zic totusi sa nu iti pui deloc pe fata pt ca nu va fi absolut nici o diferenta...cu exceptia faptului ca vei avea o oarecare seuritate la spargerea lui...atat! Oricum am vazut o gramada de masini care au folii negre negre si pe fata si pe spate...nu le mai zice nimeni nimic...

Apropos chiar asa usor se dau jos de pe geam...sa tragi de ele si gata?

Daca folia este de calitate, chiar si cu opacitate mica ea ofera o protectie mult mai buna decat geamul impotriva razelor UV.

Fiecare merge pe riscul propriu, deci nu te opreste nimeni sa-ti pui si tu 95% opacitate si pe fata si vezi apoi daca iti zice cineva ceva :)

Folia calitativa se da jos mai usor ca cea turceasca dar nu chiar asa.. tragi de ea si iese... e ceva mai complicat ca sa o scoti bine si sa nu te chinui..

eu am folie 5% transparenta si pe fata si pe spate. e bezna totala. pana acum m-a oprit o singura data pt ele, am vb frumos si mi-a zis ceva de genul: - cand ma mai vezi pe mine lasa si tu geamurile jos! super baiat.

pe un prieten de-al meu ce are tot asa l-a oprit acum cateva zile, a vazut ca nu bause nimic si i-a zis ca are noroc ca era filtru pentru alcool dar peste cateva zile o sa fie si de folii si ii ia talonul daca-l opreste. nici nu stiu ce sa cred.

Daca folia este de calitate, chiar si cu opacitate mica ea ofera o protectie mult mai buna decat geamul impotriva razelor UV.

Fiecare merge pe riscul propriu, deci nu te opreste nimeni sa-ti pui si tu 95% opacitate si pe fata si vezi apoi daca iti zice cineva ceva :)

Folia calitativa se da jos mai usor ca cea turceasca dar nu chiar asa.. tragi de ea si iese... e ceva mai complicat ca sa o scoti bine si sa nu te chinui..

vino la mine si ti-o dau jos pe care vrei la fel de repede, la aia de targ mai raman niste dare negre , depinde de cat timp e pusa care se iau ulterior foarte greu sau foarte usor depinde de cine le scoate

• 3 weeks later...

Scuze ca sunt off topic dar este singurul la care am vazut jante din acestea. Tocmai am gasit si eu la o cunostinta jante la fel si mi le vinde cu 250 euro setul, nu sunt zgariate sau julite, si sunt pe 17". Intrebarea mea este daca merita sa dau banii pe ele?