Jump to content

Noua mea "amanta": BMW 318i/2002.

Catzus

Recommended Posts

@coLLe, ai vorbit total pe de rost, fără rost şi prost...ce rost avea să-i strici inima baiatului (care a specificat ca a luat-o de la un dealer BMW), cu ochiul tau fin care strabate pozele, ai auzit şi tu o prostie şi o propagi....dacă e unul care ştie sa dea kilometrajul ĂŽnapoi, te asigur că nu ĂŽţi poţi da seama prin metode de vizualizare şi/sau citire electronică...poate doar pe un tester care arată uzura motorului, dar şi ala e relativ oarecum.....

Catzus, să ai parte de maşină....după ce o să mai treacă timpul, o să vezi dacă simţi sau nu lipsa dotărilor....

Edited by Dizlpower

Hai linisteste-te, ca am glumit.

Nu m-am putut abtine cand am vazut ce incantat erai. :)

Felicitari pentru achizitie. Masina arata bine. Inca o data, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Ufff.... MaQ,

Chiar ma suparasem, dar mi-a trecut repede, ai vazut. :)

De la bun inceput am stiut ca pretul pentu multi li se va parea mare, dar avand "pasaricile" astea in cap, cu nr. de KM sub 100K si sa fie absolut reali si sa aiba full service history, de aceea am ales sa o iau de la o reprezentanta BMW din Germania si nu din vre-un parc auto sau particular.

De aceea "pasaricile" mele m-au costat probabil 1000-2000 de EURO in plus, dar credeti-ma ca sunt FERICIT! :)

Multumesc de urari! :)

@coLLe, ai vorbit total pe de rost, fĂŁrĂŁ rost Âşi prost...ce rost avea sĂŁ-i strici inima baiatului (care a specificat ca a luat-o de la un dealer BMW), cu ochiul tau fin care strabate pozele, ai auzit Âşi tu o prostie Âşi o propagi....dacĂŁ e unul care Âştie sa dea kilometrajul ĂŽnapoi, te asigur cĂŁ nu ĂŽĂži poĂži da seama prin metode de vizualizare Âşi/sau citire electronicĂŁ...poate doar pe un tester care aratĂŁ uzura motorului, dar Âşi ala e relativ oarecum.....

Catzus, sĂŁ ai parte de maÂşinĂŁ....dupĂŁ ce o sĂŁ mai treacĂŁ timpul, o sĂŁ vezi dacĂŁ simĂži sau nu lipsa dotĂŁrilor....

Multumesc Dizlpower,

Eu sper sa nu simt aceasta lipsa. :)

Apropo, legat de etapele de inscriere definitiva: m-am programat ieri on line la RAR-ul din Ploiesti si cand credeti ca a fost prima zi disponibila? 24 Noiembrie!!! :)

Asa este si in alte orase???!!!

Catzus

Ufff.... MaQ,

Chiar ma suparasem, dar mi-a trecut repede, ai vazut. :)

De la bun inceput am stiut ca pretul pentu multi li se va parea mare, dar avand "pasaricile" astea in cap, cu nr. de KM sub 100K si sa fie absolut reali si sa aiba full service history, de aceea am ales sa o iau de la o reprezentanta BMW din Germania si nu din vre-un parc auto sau particular.

De aceea "pasaricile" mele m-au costat probabil 1000-2000 de EURO in plus, dar credeti-ma ca sunt FERICIT! :)

Multumesc de urari! :)

Si eu am procedat la fel; am preferat sa dau 1000 euro in plus si sa o iau de la un dealer BMW. Nu am avut probleme cu masina pana acum.

In contractul de vanzare trebuie sa ai trecut nr de km ai masinii.

Cred ca e singurul forum unde se vorbeste urat si fara rost de parca ar fi numai frustrati,invidiosi,incapabili sa spuna o opinie corecta,ceva bun PE ACEST FORUM.

Credca esti primul om care nu folosestei ncalzirea in scaune, mai bine prefer sa merg dimineata pe 10 grade, doar in tricou sau bluza, dar cu scaunele incalzite decat sa-mi iau suba pe mine .... sa nu mai vorbim ca scaunele se inncalzesc in 30 de secunde, sa nu mai vorbim dupa 2-3 zile la snowboarding si cateva trante.. ce bine prinde caldura la spate :).

Cum zicea cineva mai sus, dupa ce trece entuziasmul de "nou" , o sa vada daca simte sau nu lipsa la anumite dotari...

Catzus e primul BMW, nu ?

Edited by Cristi.MD

Credca esti primul om care nu folosestei ncalzirea in scaune, mai bine prefer sa merg dimineata pe 10 grade, doar in tricou sau bluza, dar cu scaunele incalzite decat sa-mi iau suba pe mine .... sa nu mai vorbim ca scaunele se inncalzesc in 30 de secunde, sa nu mai vorbim dupa 2-3 zile la snowboarding si cateva trante.. ce bine prinde caldura la spate :).

Cum zicea cineva mai sus, dupa ce trece entuziasmul de "nou" , o sa vada daca simte sau nu lipsa la anumite dotari...

Catzus e primul BMW, nu ?

Salut Cristi.MD,

Da, e primul meu BMW.

Daca ar fi sa ma uit in urma, pot spune ca traseul meu a evoulat destul de bine:

Oltcit Club, Oltena 11RL, Opel F 1,6i Caravan, Opel G 1,7 DTi Caravan, iar acum superbul meu BMW :)

@coLLe, ai vorbit total pe de rost, fără rost şi prost...ce rost avea să-i strici inima baiatului (care a specificat ca a luat-o de la un dealer BMW), cu ochiul tau fin care strabate pozele, ai auzit şi tu o prostie şi o propagi....dacă e unul care ştie sa dea kilometrajul ĂŽnapoi, te asigur că nu ĂŽţi poţi da seama prin metode de vizualizare şi/sau citire electronică...poate doar pe un tester care arată uzura motorului, dar şi ala e relativ oarecum.....

Catzus, să ai parte de maşină....după ce o să mai treacă timpul, o să vezi dacă simţi sau nu lipsa dotărilor....

mda nu vad rostul la reply`ul tau ... am si specificat ca nu vreau sa il dezamagesc pentru ca pot sa ma insel ... si am si recunoscut mi`a dat cineva linkl`u am citit topicul legat de chesti aia si gata. Trebuia sa imi arati si tu ca esti atat de capabil sa imi spui mie ca vorbesc prost si etc. De aia e forum sa ne lamurim nu ? Daca nu scriam poate traiam cu aceeasi impresie proasta ... dar ma rog ... asa sunt unii stiu sa demonstreze ca EI stiu fara sa lamureasca pe altii decat prin insulte. Oricum @Catzus Felicitari inca 1 data pentru masina sa o conduci sanatos si scuze ca ti`am stricat eu topicul ... spor

Edited by coLLe

Guys, guys,

Haideti sa nu ne mai certam pe motive de genul asta, si nu numai de genul asta.... Pe bune, nu vad rostul....

Nu m-am suparat ca "mi-ai stricat" topicul, nici pe departe, serios...

Ma mahneste insa atunci cand vad ca de la un topic nevinovat si niste discutii care ar trebui sa fie cel putin amicale, se ajunge la o astfel de indarjire si pasiune peste limitele normale. :)

Nu uitati ca TOTI de pe forum avem in comun acelasi lucru: dragostea si pasiunea pentru marca BMW!

Asta ar trebui sa ne apropie si nu sa ne separe. :)

Catzus

• 1 month later...

Astazi am inscris-o definitiv dupa ce cu 3 zile in urma, dupa o luna si jumatate de asteptare am fost la RAR, unde cu toata programarea am stat o zi intreaga si tot n-au fost in stare sa-mi dea in acea zii si CIV-ul masinii.

Astazi am platit taxa de poluare/prima inmatriculare sau cum naiba se mai numeste....

Am platit 1046 RON (Euro4, prima inmatriculare la masina 23.04.2002, si 175g/cmc la CO2), deci vre-o 270 de euro la cursul de 3,86; destul de bine zic eu... :)

Surpriza a venit de la Politie, cand m-am dus dupa amiaza sa-mi ridic certificatul de inmatriculare (talonul): mi-au dat o dovada de circulatie de 15 zile in loc de talon, spunand ca sa revin la ei cu 2-3 zile inainte de a expira dovada ca sa-mi dea talonul... :)

Astia sunt normali? Cica taloanele se fac acum la Bucuresti si de-aia dureaza atata.... :)

Asa ca dupa 12-13 zile, alta zi libera luata de la serviciu si stat pe la Politia Romana.... :)

Am inteles ca ai adus-o pe platforma, ai avut pe cineva acolo care a vazut-o, a cumparat-o, si pe urma ti-a trimis-o acasa, sau cum? Imi poti da un link catre un autohaus de genul asta de la care ai luat tu masina? Adica unde sunt sanse mici sa iei teapa. Mersi

Salut

Ai PM

E misto ca are putini km dar mult prea cheala pt gustul mea...Sa ai parte de ea! Ne vedem prin Ploiesti... :)

Salut Nony,

Merci de urari. La fel si tie. :)

Chestia cu "cheala" a fost de la bun inceput optiunea mea, dupa cum am mai spus. Am avut inainte destule masini cu tot felul de optiuni pe ele si crede-ma ca nu le-am folosit nici 25%. Ca urmare, cand am decis sa-mi schimb masina si sa-mi iau BMW, prin prisma experientei trecute cu alte masini doldora de optiuni care au zacut nefolosite, am decis ca primeaza numarul de KM, sa fie cat mai putini si mai ales reali.

Am trecut de varsta in care ma incantau tot felul de gadget-uri pe masini, pe care le enumeram prietenilor sau gacicilor ca sa fac impresie, dar pe care in realitate le-am folosit putin sau deloc... :)

Si da, mi-ar place sa ne vedem prin Ploiesti.

Oare noi nu putem face si in Ploiesti intalniri periodice precum prietenii nostrii din Bucuresti? Ar fi super sa ne putem intalni si noi, ploiestenii posesori de BMW-uri, intr-un loc din Ploiesti, la cateva saptamani sau depinde de ce perioada de timp am putea stabili...