Jump to content

Ce consum aveti la E36?

nailbombmax

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu stiu daca s-a mai discutat.

in afara (nu la noi) la mers constant la 160 kmh, ce consum aveti? m-ar interesa la 318/320 mai mult, dar si la celelalte.

cine a incercat sa specifice si motorizarea. mersi

ps. e bine pt motor sa mergi turat mult timp, avand in vedere viteza asta?

Edited by increatul

Salut !

E36 316i din '93, in oras 9% in afara 7%, mers decent.

in care oras si la ce ore?

Constanta ; masina o folosesc atat dimineata , dupa-amiaza, seara, trafic intens, mai putin intens, indiferent, la o saptamana ii fac full-ul ...8.9 , 9.2, etc , deci 9%. are motor de 1.6 L, ar fi anormal sa ia mai mult

Salut !

E36 316i din '93, in oras 9% in afara 7%, mers decent.

in care oras si la ce ore?

Constanta ; masina o folosesc atat dimineata , dupa-amiaza, seara, trafic intens, mai putin intens, indiferent, la o saptamana ii fac full-ul ...8.9 , 9.2, etc , deci 9%. are motor de 1.6 L, ar fi anormal sa ia mai mult

nu ar fi anormal deloc. a mea papa pe la 12% inj oras. bucuresti- ore de varf. motor 1,6

320i E36 : autostrada 130-140 km/h sub 7 l. in oras papa :)

Tu ai computer de bord sau cum ai reusit sa scoti consumul asta pentru ca si eu am un 320i si doar ce am venit de la alexandria ...si in linie dreapta la 140 scrie 9,5. Si pe instant la fel asa ca... nu prea inteleg cu de ai reusit tu sa scoti la 140 sub 7%....

Nu sunt rau ci doar vreau sa stiu ca m-ar ajuta si pe mine nu oricine isi doreste un consum mic la un motor mare...

sincer mie mi se pare basm.. si eu am un 320i e36 si sub 9 nu am reusit sa scot afara.. iar in oras intre 12 si 14 depinde de aglomeratie ..

acum nush ce motor ai tu dar cred ca nici daca ai vanos nu cred ca ajungi la consumul ala..

foarte rar prind ora 5... de regula eu merg cu ea dimineata intre 7:00 si 9:00 , seara intre 4 si 5 (depinde cat fac pana acasa) si dupa ora 20..

U ai bc la a ta? sau cum calculezi consumul...

dupa ce ai scris e clar mergi exact cand ti-e lumea mai draga.... :))) ce mi-e 4-5 ce mi-e 5 tot aia e ...poate cu 10 min mai putin aglomerat :))))

Salut, eu am um E36 320I si consumul sta in felul urmator: in oras nu reusesc sa scad sub 15%, afara este de 7,5 - 8 %, aici vorbesc de mers decent, nu de curse :)

sal,eu am un 318IS coupe....in oras pe la 2500-2700ture 12-13litri,iar in afara este de 7-8% cu 3000rpm maxim,iar pe la 4500-5000rpm cam 10 chiar si 11 :)...sa nu mai spun ca mi-am schimbat cealalta masina motor 1.8 16v 110cp(si papa mult mai putin)cu bmwu asta 318IS coupe 140cp,reuseam in afara consum de 6% la ture de 4000...da-ti seama ca eu umblu zilnic la lucru cu bmwul(imi mananca toti banii:P)...

toata lumea se plange de consumul bmwurilor,totusi nu se poate compara bmwul cu nicio masina,parerea mea dupa ce am schimbat 5masini

Tu ai computer de bord sau cum ai reusit sa scoti consumul asta pentru ca si eu am un 320i si doar ce am venit de la alexandria ...si in linie dreapta la 140 scrie 9,5. Si pe instant la fel asa ca... nu prea inteleg cu de ai reusit tu sa scoti la 140 sub 7%....

Nu sunt rau ci doar vreau sa stiu ca m-ar ajuta si pe mine nu oricine isi doreste un consum mic la un motor mare...

nici eu nu cred.. am 325 ce-i drept, dar diferential extrem de lung (2.55) si la 90-110 scot 7-7.5%.. la viteza aia sigur scot spre 9..

foarte rar prind ora 5... de regula eu merg cu ea dimineata intre 7:00 si 9:00 , seara intre 4 si 5 (depinde cat fac pana acasa) si dupa ora 20..

dupa ce ai scris e clar mergi exact cand ti-e lumea mai draga.... :))) ce mi-e 4-5 ce mi-e 5 tot aia e ...poate cu 10 min mai putin aglomerat :))))

sa stii ca e super diferenta.. eu pe la 4 plec de la munca si ajung de regula cam pe la 4:45-4:50... daca plec pe la 4 jumate, ajung la 6 acasa

job-ul meu e in aviatorilor si eu sau in dristor (evident ca nu o iau pe stefan cel mare ca as sari de 20 lejer ) si pana acasa merg pe stradute

nu am bc la ea dar calculez prin metoda clasica... la plin resetez km.. si la urmatorul plin vad cati km am mers (eu ies din oras foarte rar, gen tara, mare, munte,etc si imi e usor sa calculez consumul )

sa stii ca e super diferenta.. eu pe la 4 plec de la munca si ajung de regula cam pe la 4:45-4:50... daca plec pe la 4 jumate, ajung la 6 acasa

job-ul meu e in aviatorilor si eu sau in dristor (evident ca nu o iau pe stefan cel mare ca as sari de 20 lejer ) si pana acasa merg pe stradute

nu am bc la ea dar calculez prin metoda clasica... la plin resetez km.. si la urmatorul plin vad cati km am mers (eu ies din oras foarte rar, gen tara, mare, munte,etc si imi e usor sa calculez consumul )

Ahams... ai dreptate ca pe stradute se ajunge lejer...si stiu zona p-acolo cum poti ocoli ...mda faci 45 de min cam asa...

Am reusit sa fac cam 830km cu un plin (65L). Cu aproximatie, ca n-am mers pana sa raman fara benzina. Cand s-a aprins becul facusem 780km si mai arata ca mai am de facut cam 100..

iese cam 7.5% consumul :)

nu pot sa cred :)