Jump to content

Ce consum aveti la E36?

nailbombmax

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@io's Cred ca ar trebui sa ma angajez ca inginer la uzina BMW :)

@dinu.negrean Asta cu vantu in spate o fost tare=)) :)

@roco123 Nu-mi place sa recunosc dar ai dreptate cu marimea orasului

Nu ati mai auzit de asa consum pt ca toti cei care au postat sunt din orase mari unde circulatia este sufocanta si voi faceti cosum 14 % din mers lejer dar de acolo cel putin 20% din benzina se duce pe blocaje si semafoare interminabile.Credema ca am condus cu masina asta si in Athena si am scos consum destulde mare .din mai multe motive

1 tiganie ce era acolo toate natile de popoare 1 sfert din "soferi" nu au carnet de conducere :)

2 cum prindeam si eu un drum cat de cat liber nu mai trageam de timp si o calcam viteza a1-a , a2-a si tot asa.

Edited by calinbmw2000

Pur si simplu nu poti admite ca sunt 320-uri care nu consuma 14-15??

Da mai, pur si simplu nu cred bazaconii de genul asta. Tu imi pari optimist.. cu consumul tau cu tot, ce sa mai zic de ala care are consum de 9,5? Ala e consum de 1,6 in 4cilindri pe un Golf4.

Si mai vine Sorin Enache sa afirme ca sunt 320i "coxate, dar nu tot timpul" cu consum maxim de 11,5? :) Asta e chiar buna.

Exact mai vin si eu si afirm lucru asta pentru ca si eu sunt ofticat ca pe bc-ul meu scrie 13.8, acu ca au fost sarbatorile si bucurestiul mai liber, dar in general 14 sau 14,5....

Daca la el asa scrie ce vrei? crezi ca o fi stricat bc-u :)) ...glumesc...

ASA E FRATE ... accepta... si nu sunt singurii prieteni care mi-au zis ca le consuma doar atat 11,5 maxim....

E bine ca tu ii crezi :) Te contrazici cu mine cu argumente din auzite. Las-o balta

Pai sa sti ca ii cred ca am vazut cu ochii mei, iar pe restu sa zicem ca nu are rost sa ii bagam in oala , pe cei care doar mi-au zis...dar sa sti ca se poate, si nu inteleg dc ti se pare ceva de necrezut ?! 11,5 mi se pare chiar un consum normal... 9,5 in nici un caz nu cred ca se poate...poate daca nu au nici un semafor in oras si merg incontinuu fara sa franeze deloc...

Adica un consum mai mare decat cel dat de producator ti se pare ok dar mai mic nu?

@florin 83

Hai ca esti tare... auzi eu cred ca tu ai cauciucurile cam desumflate... cand le-ai verificat ultima oara?! eu i-am schimbat filtrele, uleiu, bujiile, si i-am umflat cauciucurile cu 0,1 mai mult decat scrie pe usa..si acu am ajuns la 13.5-14 maxim...inainte tot asa scria si la mine 16, 16.2

@florin 83

Hai ca esti tare... auzi eu cred ca tu ai cauciucurile cam desumflate... cand le-ai verificat ultima oara?! eu i-am schimbat filtrele, uleiu, bujiile, si i-am umflat cauciucurile cu 0,1 mai mult decat scrie pe usa..si acu am ajuns la 13.5-14 maxim...inainte tot asa scria si la mine 16, 16.2

Are 325i nu 320i.

urmeaza sa-i fac si eu o revizie mai mare la sfarsitul lunii: toate filtrele, bujii, ulei, lichid frana..

rotile sunt ok :)

Au poi stai ca eu acu vazui ca tu ai 25 nu 20i :) eee poi mon friend nu prea ai cum sa scoti sub 15 sincer... :) cel putin nu in bucuresti...

PS: vi sambata la academie?

urmeaza sa-i fac si eu o revizie mai mare la sfarsitul lunii: toate filtrele, bujii, ulei, lichid frana..

rotile sunt ok :)

Au poi stai ca eu acu vazui ca tu ai 25 nu 20i :D eee poi mon friend nu prea ai cum sa scoti sub 15 sincer... :D cel putin nu in bucuresti...

in trafic vara ia cam 15-15 si ceva, seara chiar putin alergata ia 12-13

PS: nu prea vin la intalniri ;)

la mine a ajuns la 16.8% consumul :)

Dar lasa ca ies eu din Bucuresti in weekend si scot 7-8% sa se regleze :)

stai linistit, constant 17% :) in mizeria asta de oras

mda, asta e consumul pt 325i iarna :)

:) dar merita fiecare gram

rotile sunt ok :D

Au poi stai ca eu acu vazui ca tu ai 25 nu 20i :D eee poi mon friend nu prea ai cum sa scoti sub 15 sincer... :D cel putin nu in bucuresti...

in trafic vara ia cam 15-15 si ceva, seara chiar putin alergata ia 12-13

PS: nu prea vin la intalniri :)

la mine a ajuns la 16.8% consumul :)

Dar lasa ca ies eu din Bucuresti in weekend si scot 7-8% sa se regleze :)

stai linistit, constant 17% :) in mizeria asta de oras

mda, asta e consumul pt 325i iarna ;)

si eu am scos 5.9% pe 100km(buzau-bucuresti) in ziua de pasti (era extrem de liber). Nu am scos-o niciodata din a 5-a si am mers cu 90 constant in afara si sub 60 nu am incetinit niciodata. :)

later edit: am gasit poza

post-93-1232092411_thumb.jpg

Edited by florin83

320i E36 : autostrada 130-140 km/h sub 7 l. in oras papa :)

Tu ai computer de bord sau cum ai reusit sa scoti consumul asta pentru ca si eu am un 320i si doar ce am venit de la alexandria ...si in linie dreapta la 140 scrie 9,5. Si pe instant la fel asa ca... nu prea inteleg cu de ai reusit tu sa scoti la 140 sub 7%....

Nu sunt rau ci doar vreau sa stiu ca m-ar ajuta si pe mine nu oricine isi doreste un consum mic la un motor mare...

am facut calculul in functie de benzina pe care am bagat-o pana acasa. cand am luat masina am ramas fara benzina de la parc pana in pompa. Nu am mai avut 320i E36 asta e primul. Daca nu aduceam eu masina nu credeam ca se poate scoate asa consum.

Am si eu o intrebare cam cat de mult consuma in plus un benzinar pe vreme de iarna, frig cu temperaturi de "-" ... grade, sa zicem intre -20 si -6, ca eu am facut calculul la ultimul plin si mi-a iesit 10.4 l/100 mixt, de obicei 8.4

Pareri?Concluzii?