Jump to content

bmw e36 318tds

raulbzr

Recommended Posts

buna ...as dori sami achizitionez si eu un bmw 318tds ...din germania,nu mi sa uscat inca cerneala pe carnetul de sofer...ce detali imi puteti oferi despre consum la 318tds(cine a avut sau are,povesti am mai auzit) dar si despre 316i 318 i ,ma intereseaza consum urban(timisoara) cu cutie manuala,deci un bmw ca oricare altu...cine ma poate ajuta va rog sa posteze ....va multumesc :)

sincer nu iti propun bmw :) esti la inceput... e greu cu o astfel de masina puternica si plus de asta e mai greu cu tractiunea spate daca nu esti atent ori te invarti de cateva ori si cine stie ce patesti dupa aceea ..... ori te rastorni :) poti sa iti iei ceva cu care sa iti faci nervii... de incepator... buna dacia romaneasca... acum ramane la aprecierea ta

buna ...as dori sami achizitionez si eu un bmw 318tds ...din germania,nu mi sa uscat inca cerneala pe carnetul de sofer...ce detali imi puteti oferi despre consum la 318tds(cine a avut sau are,povesti am mai auzit) dar si despre 316i 318 i ,ma intereseaza consum urban(timisoara) cu cutie manuala,deci un bmw ca oricare altu...cine ma poate ajuta va rog sa posteze ....va multumesc :)

cam din ce an ai vrea masina?

sincer nu iti propun bmw :) esti la inceput... e greu cu o astfel de masina puternica si plus de asta e mai greu cu tractiunea spate daca nu esti atent ori te invarti de cateva ori si cine stie ce patesti dupa aceea ..... ori te rastorni :) poti sa iti iei ceva cu care sa iti faci nervii... de incepator... buna dacia romaneasca... acum ramane la aprecierea ta

asta e ca aia de pe motociclism.ro ...ia-ti scuter , ia motor de 250 ...nu lua de 600 ca-ti rupi capul ....

de ce vrei sa iei un tds asa vechi ....mai bine te orientezi spre un benzinar totusi ..nu te speria de consum ...nu e ca la ursuleti ..

Edited by myxage

iti recomand 316i sau 318i. detalii despre consum le poti vedea aici

trebuie sa o iei f incet la inceput, sa iti cunosti treptat masina, nu sa gonesti nebuneste, si ajungi in unele situatii in care nu stii ce sa faci, nu stii cum ar putea sa reactioneze masina, si te trezesti cu necazuri.

asta e parerea mea... si cu o dacie poti avea probleme, ca ai sa fii tentat sa o calci, cu toate ca merge ea cat merge... si cu aia poti avea probleme daca nu o iei usor :)

probabil ca in maxim jumatate de an o sa iti cunosti masina destul de bine, si nu ai sa ai probleme, cu toate ca este bmw, si are tractiune pe spate, etc...

Si eu sunt incepator si conduc un bmw 318tds

Daca ai grija si esti foarte atent te descurci cu masina

Nu este chiar asa de, bau bau

Consumul este undeva la 5 spre 7.

Depinde cum mergi si pe unde mergi.

La drum intins consuma linistit 5 litri.Eu am facut cam 600km pana acum si pot spune ca la consum sta f bine.

myxage :) nu putem spune daca ai destui km :)) ca sa vb :* vorbesc din patite cu masina puternica :) nu neaparat bmw si eram incepator si eu ca si el :) ia-ti mane ce vrei tu ;) dar ai grija asta era ideea cel mai bine era sa iti iei o masina cu care sa inveti sa mergi cum trebuie nu cu bmw te inveti sa mergi repede si viteza costa scump in ziua de azi pe langa amenzi... nu o sa fii tu de vina o sa fie altul si tot o sa se intample la un moment dat ceva bafta

myxage :) nu putem spune daca ai destui km :)) ca sa vb :* vorbesc din patite cu masina puternica :) nu neaparat bmw si eram incepator si eu ca si el :) ia-ti mane ce vrei tu ;) dar ai grija asta era ideea cel mai bine era sa iti iei o masina cu care sa inveti sa mergi cum trebuie nu cu bmw te inveti sa mergi repede si viteza costa scump in ziua de azi pe langa amenzi... nu o sa fii tu de vina o sa fie altul si tot o sa se intample la un moment dat ceva bafta

asa e Costi ...lasa sa-si ia o dacie sa intre un incepator /sau nu in el sa-i faca praf coastele din lateral ..sau sa-i rupa picioarele daca i-o da din fata ...Bmw nu inseamna numai viteza ...Eu cand iau o masina ma uit si la alte aspecte decat viteza maxima si acceleratia la 100 km ....

deci din prisma recomandarii facute de tine nu cred ca ai vrut sa-l protejezi cu ceva ...Dacia .... de ce nu i-ai recomandat alta marca ...

si daca o pateste ..o sa se potoleasca a doua oara ....toti incepatorii calca pedala/ ...mai bine ar fi ca la motoare nu ? sa se dea voie in primul an doar cu masini 1100 cmc maxim ...versus 250 la motor . Ma rog eu mi-am spus pct de vedere ...

cat despre cati km am facut eu ca sa-mi pot exprima o opinie , vezi inceputul frazei tale ...am permis din prima zi cand am facut 18 si acum am 30...in rest nici pana la paine nu ma duc fara masina ...BYE

Edited by myxage

nu-ti lua dacie decat daca vrei sa faci sport extrem ;)

si depre consumul la 318i cam din 93 94 ce imi puteti spune....in oras ma intereseaza...nu sunt prea calator sa plec prin tara asa de felu meu :)) astept un raspuns :) :)

aaaa...am uitat sa precizez ...am fost informat despre 318i ca ia 12-14 in oras ...si cand am intrebat de ce asa mult ? mi sa raspuns scurt....pt ca e BMW si pt asta e facuta aceasta masina ...sa pape :))

nu-ti lua dacie decat daca vrei sa faci sport extrem ;)

si depre consumul la 318i cam din 93 94 ce imi puteti spune....in oras ma intereseaza...nu sunt prea calator sa plec prin tara asa de felu meu :)) astept un raspuns :) :)

aaaa...am uitat sa precizez ...am fost informat despre 318i ca ia 12-14 in oras ...si cand am intrebat de ce asa mult ? mi sa raspuns scurt....pt ca e BMW si pt asta e facuta aceasta masina ...sa pape :))

consumul difera in functie de trafic ...nu e o regula sa ia tot timpul la fel

si de ce te mira atat de tare? 10-12 ia o dacie prin oras...

myxage nu a fost cu suparare dar nu crezi ca bmw este prea mult pentru un incepator ?

care a fost prima ta masina fii sincer nu stiu ce masina sa ii zic pustiului pentru ca masinile straine in general sunt si bune si periculoase gandeste-te ca este greu cu tractiunea spate :) daca nu esti atent nu te invarti ? ... respectiv rastorni ?

Rares... nu toti majoritatea... nu crezi ca ar fi mai bine ca... cei care vin din urma... ma refer la incepatori... sa invete din greselile altora ? Adica sa nu faca si ei ce am facut unii dintre noi care avem totusi cateva zeci chiar sute de mii de km... Nu se stie niciodata.

Ideea e sa cunoasca masina, asta e cel mai important. Eu am mers destul de mult cu un Cielo inainte (mult inseamna vreo 7000km maxim, ca nu prea ieseam din oras, decat de cateva ori am iesit - nu ma simteam in siguranta in ea :)) apoi mi-am luat BMW-ul. Dar n-am avut probleme de acomodare deloc. Chiar i-am testat limite bine de tot pana acum, stiu ce poate masina, cand, cum si cat de tare :)

Si omu e fair, 316i sau 318i, nu poti spune ca e f puternica (105CP si 118CP parca). Si eu am tot 316i modelul facelift cu 116CP si e undeva la limita: nu poti spune nici ca trage rau, dar nici foarte bine. Trage si fuge destul de bine daca stii sa o calci si poate fi periculoasa, ca orice masina in fond, depinde de sofer si de tentatii :)