Jump to content

consum 10.3 l/km e bun pe oras?

Recommended Posts

cutia steptronic consuma mai mult cu 1-1,5 litri mai mult dar nu asa mult, pune masina pe tester ca poate ai probleme cu vreun senzor sau debitmetru!

am pus masina pe tester...totul e ok

ce naiba poate sa aiba de consuma asa ca ii dau si foc......

sa aiba ceva indundat,,,,ce naiba poate sa fie????

cutia steptronic consuma mai mult cu 1-1,5 litri mai mult dar nu asa mult, pune masina pe tester ca poate ai probleme cu vreun senzor sau debitmetru!

am pus masina pe tester...totul e ok

ce naiba poate sa aiba de consuma asa ca ii dau si foc......

sa aiba ceva indundat,,,,ce naiba poate sa fie????

vinde-o si cumparati o masina care ti-o permiti, sa o intretii.

consumul e normal.

Edited by kewlya

E46-le 320d lui frate-mio, din 2000, touring, manuala... Consuma in Cluj-Napoca cam 8L/100. Pt o hidramata, 10L cred ca e normal.

Al meu, e39 525d, manuala, consuma 10L/100 in acelasi Cluj. Probabil ca daca era hidramata consuma 11,5 - 12L/100.

Deci, poate nu te-ai gandit bine cand ai luat BMW. :) Consumul e normal. Daca crezi ca e mult, ai facut alegerea gresita. Poate vroiai o Fabia 1,4L diesel.

Uite asa se inmultesc cei care: "BMW?! Consuma mult! Imi iau vw/opel/peugeot/renault/focus s.a.m.d."

No offence.

Eu am un consum de 12 l/100 km in Bucuresti, poate si mai mult daca vremea se raceste si merg destul de normal, exceptie facand micile iesiri necontrolate.

Un consum de 10.3 l/100 km nu cred ca m-ar ingrijora deloc chiar daca este vorba de Tg Neamt.

Vorba colegului, cumpara o masina pe care ti-o permiti, daca te plangi de consum nu stiu ce o sa zici cand o sa-ti cada vreo piesa care bineinteles ca e mai scumpa fata de un opel/ford/etc.

La aglomeraĂžie ĂŽĂži ia 10 l/100 km ĂŽn mod normal....chiar de e Tg. NeamĂž...dacĂŁ mergi mai mult seara Âşi nu prea dai ĂŽn ea, ar trebui sa ai un consum cam de 8 l/100 km....un amic de-al meu, avea ziua ĂŽn Tg. NeamĂž, la un 530d (e60 manual), un consum de aprox. 13 l/100 km.....

De când ai maºina ? trebuie sã te ºi ÎnveÞi puÞin cu cutia automatã, dupã ce am luat ºi eu "automata" mea, Îmi lua cam mult pânã , m-am obiºnuit cu ea....

ma fratilor

nu va mai plangetzi

va luatzi bmw-uri va luatzi motoare puternice va luatzi masini frumoase

apoi nu va mai plangetzi ca mai si consuma

asta e

a mea credetzi-ma ia peste 12 % in oras la condus sportiv cum zic altzi si asta e decat sa o conduc subturata la consum sa omor motoru

Ok, tu crezi ca este o chestie de bun simt, e parerea ta si o respect! Eu cred ca este o chestie comunista...

PS: De exmplu daca vin si fac un topic si spun in public ca sunt suparat ca 325-ul meu consuma 12, deci prea mult si daca mai consuma atat ii dau foc, imi asum si niste comentarii mai "colorate" de la comunitate!

Edited by Alexxx

Alexxx, bunul simt nu are nevoie de regulament. Nimeni nu a interzis simtul umorului pe forum, dar personal nu vreau sa fie folosit ca paravan pentru jigniri. Chiar nu se poate discuta civilizat, fara "românisme" ? Ce parere isi face initiatorul topicului cu privire la comunitatea de posesori BMW daca voi il intampinati cu misto-uri d-astea ?

Poti s-o consideri cum vrei, insa eu personal nu voi tolera astfel de manifestari. Te rog ca pe viitor, daca mai ai vreo problema cu modul in care decid sa imi fac treaba sa nu mai postezi in afara subiectului in vreun topic. PM catre Romulus e suficient.

Gata cu offtopic-ul, revenim la subiect....