Jump to content

interior piele alba...

pyu

Recommended Posts

ÂŞansele ca interiorul sĂŁ iasĂŁ bine sunt minime.

Poate doar dacĂŁ investeÂşti peste 2000 euro.

Doreºti sã investeºti atât de mult?

poate in jur de 1000 as investi in masina, in primavara.

daca nu interior, atunci poate un pachet M exterior, daca ar sta bine pe masina mea.

eu zic ca si daca iese bine tapiteria , arata bine , e perfect cusuta ...o sa se murdareasca f f repede. eu am tapiterie bej deschis in X3 si nu e piele adevarata. e ca un vinilin. am noroc ca pot sa o sterg cu apa , etc ca sa se curete. altfel se vede orice pata , se ia culoarea de la blugi etc. e f pretentioasa. ma gandesc la urmatoarea masina la o piele ceva mai inchisa.

eu zic ca si daca iese bine tapiteria , arata bine , e perfect cusuta ...o sa se murdareasca f f repede. eu am tapiterie bej deschis in X3 si nu e piele adevarata. e ca un vinilin. am noroc ca pot sa o sterg cu apa , etc ca sa se curete. altfel se vede orice pata , se ia culoarea de la blugi etc. e f pretentioasa. ma gandesc la urmatoarea masina la o piele ceva mai inchisa.

cred ca am sa iau in calcul treaba asta, si eu m-am gandit mult.

• 9 months later...
@Ciupanezu, ce zici, bordul ar fi bine sa-l las asa, sau ar iesi frumos daca l-as inalbi si pe el?

ideea e ca daca as face treaba asta, as vrea totul alb :)

Eu am avut un prieten care avea bordul imbracat in piele alba si i se reflecta in parbriz... La intrari in pasaje sau treceri de la o intensitate de lumina la alta.. avea momente cand nu vedea nimic, decat reflexia bordului in parbriz. El nu avea BMW dar ma gandesc sa nu se intample asa si la tine.. caci daca se intampla.. crede-ma, e foarte nasol.

Edited by BlshOp-VR6

a mea are piele alba interiorul. Este un cosmar ca am luat-o si sH si interiorul nu a fost ingrijit foarte bine. De vreo luna de zile la 2 saptamani am inceput sa o frec cu Sonax si am inceput sa ii mai scot fata. Chiar si crapaturile unde se aduna jegul s-au mai estompat, si e misto ca nu mai scartaie pielea ca inainte, e mai moale. Inca nu m-am hotarat daca o sa schimb interiorul si cand, mai am si altele de rezolvat la ea, dar daca il schimb cred ca pun tapiterie normala, eu sunt mai puturos de felul meu. Si aici in Germania nu e asa mult praf, masina daca o spal la exterior odata pe luna si interiorul il aspir cam la 2 saptamani ca am copil mic si imi umple masina de biscuiti si kkt-uri, dar pielea mai ales alba e totusi greu de intretinut.

cu ce de la sonax o freci, nu de alta dar am 3 modele de creme, sprayuri... nu prea astupa nimic...

produsul ala special pentru piele, Sonax LederPflege. Normal "stropesc" bancheta cu chestia aia alba, zici ca e lapte demachiant Doina, si frec cu o carpa microfibra. Am observat ca daca intarzii sa ajung cu carpa mai repede sa uniformizez stratul, acolo unde a stat mai mult dara de sonax, rezultatul e mult mai bun, adica se curata in profunzime si e nuanta mai apropiata de culoarea initiala a pielii. Vreau sa mai cumpar acum inca un flacon si sa il stric pe tot la o curatare , sa dau peste tot uniform, dar nu cu carpa, ci sa il torn pur si simplu pe toata suprafata scaunelor si banchetei, sa il las mai mult sa isi faca treaba sa dizolve jegul mai bine si apoi sa frec cu carpa.

Oricum e mare bataie de cap pielea asta si mai ales alba, nu recomand nimaniu decat daca vrea sa isi petreaca week-endul frecand masina nu mergand cu ea. ...

Edited by DOMI