Jump to content

Inmatriculare

B0yCk

Recommended Posts

Nu am inteles exact intrebarea , oricum ca sa inmatriculezi o masina in romania trebuie ca autovehicolul respectiv sa respecte normele de poluare adica sa ai euro 3 la ea ,masina din 92 sigur nu are. poti circula cu nr straine cu ea dar nu stiu in ce conditii si cat timp...

se poate inmatricula daca demonstrezi ca masina respecta normele euro3. Asta inseamna sa-i faci remotorizare in .eu cu un motor de dupa 2000 care are euro 3 (plus tot ce are el - catalizator, lambda, etc), apoi s-o omologhezi la RAR-ul lor (gen TUV germania), sa-ti scrie pe certificat ca e conform euro 3 si apoi cu ea la RAR-ul romanesc .

Succes si sa ne spui cat te-a costat :blink:

se poate inmatricula daca demonstrezi ca masina respecta normele euro3. Asta inseamna sa-i faci remotorizare in .eu cu un motor de dupa 2000 care are euro 3 (plus tot ce are el - catalizator, lambda, etc), apoi s-o omologhezi la RAR-ul lor (gen TUV germania), sa-ti scrie pe certificat ca e conform euro 3 si apoi cu ea la RAR-ul romanesc .

Succes si sa ne spui cat te-a costat  :blink:

62298[/snapback]

DIn cate stiu eu, e vorba de EURO 3 din fabrica. Pentru ca o masina cu EURO 2 se poate recataliza la EURO 4 si tot degeaba, ca nu se poate inmatricula in tara. Chiar daca seria motorului pus ulterior pe o masina veche este printre cele care se pot inmatricula, anul masinii nu lasa inmatricularea. Cred ca este si limita de 8 ani vechime.

DIn cate stiu eu, e vorba de EURO 3 din fabrica. Pentru ca o masina cu EURO 2 se poate recataliza la EURO 4 si tot degeaba, ca nu se poate inmatricula in tara. Chiar daca seria motorului pus ulterior  pe o masina veche este printre cele care se pot inmatricula, anul masinii nu lasa inmatricularea. Cred ca este si limita de 8 ani vechime.

62319[/snapback]

Teoretic se poate chiar daca anul nu corespunde. Am vb cu cineva la RAR si au centre de verificare euro3 (bucuresti, craiova si cluj parca) unde te duci cu masina si o testeaza dar costa destul de mult. Practic am abandonat ideea (prea multe necunoscute) si am luat una deja inmatriculata.

Masini se inscriu in continuare, nu stiu cum si cine dar am vazut masina din 1998 fara euro3 inscrisa in circulatie anul trecut - primul proprietar, carte de identitate noua, etc. Asta cand toata lumea spune ca nu se poate...

Teoretic se poate chiar daca anul nu corespunde. Am vb cu cineva la RAR si au centre de verificare euro3 (bucuresti, craiova si  cluj parca) unde te duci cu masina si o testeaza dar costa destul de mult. Practic am abandonat ideea (prea multe necunoscute) si am luat una deja inmatriculata.

Masini se inscriu in continuare, nu stiu cum si cine dar am vazut masina din 1998 fara euro3 inscrisa in circulatie anul trecut - primul proprietar, carte de identitate noua, etc.  Asta cand toata lumea spune ca nu se poate...

62345[/snapback]

Poate a facut o recarosare sunt 100% convins ca nu se poate inmatricula o masina fara euro3

Masini se inscriu in continuare, nu stiu cum si cine dar am vazut masina din 1998 fara euro3 inscrisa in circulatie anul trecut - primul proprietar, carte de identitate noua, etc.  Asta cand toata lumea spune ca nu se poate...

62345[/snapback]

Recarosare cel mai sigur. Fara EURO 3 nu se poate. Sunt masini din 98 care au EURO 3.

Dar cum este chestia cu anunturile de cauta toti acte de masini, ex "cumpar acte BMW", deci se poate inmatricula, dar iti trebuie acte de la alta masina care a fost busita :blink: si ala nu are ce sa mai faca cu actele. dar nu stiu cam cat costa ca si eu vreau sa fac asta, ca si eu am unul cu numere de italia, si nu renunt la el. Edited by ACSCHNITZER