Jump to content

UcigaÂşul cu Ferrari

Caius TM

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Blue6: se judeca fapta nu omu... daca omu are impresii , atunci trebuie tinut in puscarie ? Nu este corect... trebuia pusa cautinune mai mare in cel mai rau caz.. sa-i puna o cautiune de 300.000 de euro.. si gata. Nu cred ca paraseste tara.. pentru o sentinta cu suspendare....

Cazul vad ca se judeca in ziare nu la tribunale, pacat ca tribunalul se lasa influentat de ziare.

Poate sa conduca numai beat... se ancheteaza in arest cand omu e pericol public... 1 accindent nu il face pericol public...

Nu doresc la nimeni sa ajunga sa fie judecat de "angry mob"... "satenii cu tortele"...

Edited by Cristi.MD

cand omori pe cineva cred ca trebuie sa platesti cumva nu sa iei cu suspendare.

Blue6: se judeca fapta nu omu... daca omu are impresii , atunci trebuie tinut in puscarie ? Nu este corect... trebuia pusa cautinune mai mare in cel mai rau caz.. sa-i puna o cautiune de 300.000 de euro.. si gata. Nu cred ca paraseste tara.. pentru o sentinta cu suspendare....

Cazul vad ca se judeca in ziare nu la tribunale, pacat ca tribunalul se lasa influentat de ziare.

Poate sa conduca numai beat... se ancheteaza in arest cand omu e pericol public... 1 accindent nu il face pericol public...

Nu doresc la nimeni sa ajunga sa fie judecat de "angry mob"... "satenii cu tortele"...

corect cam tot ce zici, cu mentiunea ca unu care merge mai mult beat mie mi se pare a fi pericol public. indiferent ce conduce caruta,dacie sau " bolizi" cum le zice presa

Edited by dr. vladyk

corect cam tot ce zici, cu mentiunea ca unu care merge mai mult beat mie mi se pare a fi pericol public. indiferent ce conduce caruta,dacie sau " bolizi" cum le zice presa

corect

Blue6: se judeca fapta nu omu...

doar un indiciu. a plecat de la locul accidentului, ºi s-a predat a de abia 2-a zi. acum: ºtia cã κi lasã maºina acolo, ºi nu va fi nicio urmã de Îndoialã cã e/nu e el. pe urmã a declarat cã nu a vrut sã fie "linºat". dacã era doar asta, se ducea direct la poliÞie, ºi acolo era În siguranÞã.

dacã treaz, refuzi sã dai probe biologice, pedeapsa e aceeaºi ca ºi pt alcool. cazul ãsta trebuie sã creeze un precedent. altfel, toÞi care produc accidente sub influenÞa diverselor substanÞe, ºi pãrãsesc locul accidentului sub diverse pretexte, vor avea câºtig de cauzã.

În cazul de faÞã, nu mai conteazã dacã omul a folosit, sau nu substanÞe interzise la volan. a fugit. e simplu.

o prietena de-a mea a fost omorata pe trecerea de pietoni vara asta... a fost si la protv... a trecut unul cu un X5 peste ea la trecere... avea 22 de ani tipa si un copil de 2 ani.... nu am mai auzit nimic de cazul ala la TV chiar daca atunci a fost mare discutie... probabil "s-a rezolvat".

Blue6: se judeca fapta nu omu...

doar un indiciu. a plecat de la locul accidentului, ºi s-a predat a de abia 2-a zi. acum: ºtia cã κi lasã maºina acolo, ºi nu va fi nicio urmã de Îndoialã cã e/nu e el. pe urmã a declarat cã nu a vrut sã fie "linºat". dacã era doar asta, se ducea direct la poliÞie, ºi acolo era În siguranÞã.

dacã treaz, refuzi sã dai probe biologice, pedeapsa e aceeaºi ca ºi pt alcool. cazul ãsta trebuie sã creeze un precedent. altfel, toÞi care produc accidente sub influenÞa diverselor substanÞe, ºi pãrãsesc locul accidentului sub diverse pretexte, vor avea câºtig de cauzã.

În cazul de faÞã, nu mai conteazã dacã omul a folosit, sau nu substanÞe interzise la volan. a fugit. e simplu.

Mai, ala se prea poate sa fie o jiogodie, de acord, dar nu trebuie sa fie tratat diferit pentru ca are Ferrari. Asta e singura problema.

blue6: autorul unui accident are 24 de ore la dispozitie sa declare accidentul, in acele 24 de ore nu se considera fuga de la locul faptei,si nu se sanctioneaza. Ei au facut legea asa, nu eu sau posesoru de ferrari, daca legea permite un ragaz de 24 de ore... "mergi la spital ca .. te doare cotu" sau stiu eu mai ce.. asta e legea.. eu nu am treaba ca a condus beat sau nu... sa fie sanctionat, dar nu e corect sa fie judecat in arest... sa zicem PRIN ABSURD, e declarat nevinovat... cum ramane cu alea 2-3 luni petrecute in inchisoare ???? Oricum are sanse de castig, impotriva statului ca l-au tinut in arest.. ptr un accident de circulatie... cu urmari mai grave, e drept, dar e un accident de circulatie. Edited by Cristi.MD

blue6: autorul unui accident are 24 de ore la dispozitie sa declare accidentul, in acele 24 de ore nu se considera fuga de la locul faptei,si nu se sanctioneaza.
Hai mah, ce naiba... Asta e valabil doar daca nu sunt victime.

daca e ranit... nu se poate duce la spital ? Sau la doctorul lui personal ? nu am zis ca e frumos, da e o scapare in lege.

Edited by Cristi.MD

blue6: autorul unui accident are 24 de ore la dispozitie sa declare accidentul, in acele 24 de ore nu se considera fuga de la locul faptei,si nu se sanctioneaza.

Asta-i valabil doar pentru accidentele fara victime. Nu e cazul de fata...

blue6: autorul unui accident are 24 de ore la dispozitie sa declare accidentul,

na', ce să mai zic. :) m-ai ĂŽnchis aici. :)

exxe, dacă ai obs, ĂŽn posturile mele nici nu apare cuv ferrari.... :) chiar nu contează maşina, ştiu oameni care se droghează şi au opel corsa. :)

titlul thread-ului e foarte pompos, da' nu l-am ales eu.

Edited by blue6

exxe, dacă ai obs, ĂŽn posturile mele nici nu apare cuv ferrari.... :) chiar nu contează maşina, ştiu oameni care se droghează şi au opel corsa. :)
Da, dar ai scris si:
eu zic că până acum, procesul ĂŽşi urmează cursul firesc.
:)

Si asta nu e curs firesc. Firesc in sensul legilor in vigoare...

Daca ar fi avut Dacie nu ar fi fost tinut in arest, asta ma doare pe mine. Trebuie sa fie aceeasi masura pentru toti.

Edited by exxe

exxe, pt mine e firesc. a părăsit locul accidentului, accident soldat cu victime, accident mortal. implicit s-a sustras de la recoltarea probelor biologice, procedură necesară ĂŽn urma oricărui accident soldat cu victime

nu mai are rost să mă contrazic, eu ştiu ce ştiu, şi din ce ştiu, eu zic că e normal cum decurg lucrurile. sper să rămână aşa, să nu fie doar de ochii lumii.

şi ĂŽi urăsc mai mult pe coxangii ăia cu mâţe, care ĂŽs mai mulţi şi mai periculoşi. :)

Daca ar fi avut Dacie nu ar fi fost tinut in arest, asta ma doare pe mine. Trebuie sa fie aceeasi masura pentru toti.

ciudat, aici, ĂŽn românia, aveam impresia că e invers. :)

Edited by blue6

exxe, pt mine e firesc. a pĂŁrĂŁsit locul accidentului, accident soldat cu victime, accident mortal.

nu mai are rost sã mã contrazic, eu ºtiu ce ºtiu, ºi din ce ºtiu, eu zic cã e normal cum decurg lucrurile. sper sã rãmânã aºa, sã nu fie doar de ochii lumii.

ºi Îi urãsc mai mult pe coxangii ãia cu mâÞe, care Îs mai mulÞi ºi mai periculoºi. :)

ciudat, aici, În românia, aveam impresia cã e invers. :)

blue6: ptr linistea mea... a mai avut omul accidente nedeclarate.. ? vrea sa plece din tara ? vrea sa-i omoare rudele la victima ? poti raspunde si pe PM, sunt curios de ce trebuie sa stea omu ala la puscarie... Mai ales, ca pedeapsa legala va fi cu suspendare.. deci faci 2-3 luni de puscarie.. ptr verdict.. "fara puscarie" :)

ciudat, aici, În românia, aveam impresia cã e invers. :)

Nu cred cĂŁ cei bogaĂži sunt persecutaĂži. :)

De regula, cei bogati fac legea :) Dar in cazul de fata este invers. Acest caz s-a mediatizat, au fost fel de fel de nefericiti care si-au dat cu parerea (de ex. Ponta), au fost aia 100 de taximetristi care au manifestat... Tot tam-tam-ul asta are loc pentru simplul motiv ca ala are Ferrari.

De regula, cei bogati fac legea :) Dar in cazul de fata este invers.

Âşi e ceva rĂŁu ĂŽn asta? :)

cei cu maÂşini puternice (nu am spus scumpe!), trebuie sĂŁ ĂŽnĂželeagĂŁ cĂŁ o astfel de maÂşinĂŁ implicĂŁ mai multĂŁ responsabilitate.

Âştii ce e ciudat? sunt sute de cazuri ĂŽn care cei bogaĂži ĂŽÂşi cumpĂŁrĂŁ libertatea, Âşi nu se face tam-tam, iar dacĂŁ apare un caz, ĂŽn care o mamĂŁ sĂŁracĂŁ ĂŽncearcĂŁ sĂŁ-Âşi rĂŁzbune fiul ucis de un bogĂŁtaÂş, Âşi reuÂşeÂşte cu legea de partea ei, gata, e mare scandal.

corupĂžia asta ne-a bulversat pe toĂži, nu mai Âştim ce e aia normalitate.

De regula, cei bogati fac legea :) Dar in cazul de fata este invers.

Âşi e ceva rĂŁu ĂŽn asta? :)

Pai e rau :) Ca legea nu trebuie facuta nici de unii, nici de altii... Ideea e ca legea tre' sa fie una pentru toti.

da' cine zice cĂŁ e regulĂŁ ca bogaĂžii sĂŁ facĂŁ legea? :) nu e la fel de rĂŁu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.