Jump to content

UcigaÂşul cu Ferrari

Caius TM

Recommended Posts

Âştii ce e ciudat? sunt sute de cazuri ĂŽn care cei bogaĂži ĂŽÂşi cumpĂŁrĂŁ libertatea, Âşi nu se face tam-tam, iar dacĂŁ apare un caz, ĂŽn care o mamĂŁ sĂŁracĂŁ ĂŽncearcĂŁ sĂŁ-Âşi rĂŁzbune fiul ucis de un bogĂŁtaÂş, Âşi reuÂşeÂşte cu legea de partea ei, gata, e mare scandal.

corupĂžia asta ne-a bulversat pe toĂži, nu mai Âştim ce e aia normalitate.

De regula, cei bogati fac legea :) Dar in cazul de fata este invers.

Âşi e ceva rĂŁu ĂŽn asta? :)

Pai e rau :) Ca legea nu trebuie facuta nici de unii, nici de altii... Ideea e ca legea tre' sa fie una pentru toti.

da' cine zice cĂŁ e regulĂŁ ca bogaĂžii sĂŁ facĂŁ legea? :) nu e la fel de rĂŁu?

N-are rost sa mai zic nimic, da oricum... inca nu-mi iau porsche...

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

lifestyle, Âştii bine cĂŁ nu e vb de maÂşinĂŁ. ia-Ăži ce-Ăži place, foarte bine, fii fericit. dar totodatĂŁ, fii responsabil, Âşi nu atenta la fericirea/sĂŁnĂŁtatea altora.

lifestyle, ştii bine că nu e vb de maşină. ia-ţi ce-ţi place, foarte bine, fii fericit. dar totodată, fii responsabil, şi nu atenta la fericirea/sănătatea altora.

am inteles, dar doamne fereste daca fac o tragedie si omor pe cineva... e mai bine sa am un seria5... ca de dau peste cineva cu un porsche si n-am spate, ma mananca presa.. ma inchid aia in beci la proTV si ma biciuiesc pana se da sentinta la tribunal.... "nevinovat , omu era beat si avea biletu lasat urmasilor in buzunar"...

Edited by Cristi.MD

Nu-i mai iau apararea ca nu merita, eu sunt impotriva jurnalistilor.. am mai zis pe undeva.. probabil ca la interviu la proTV/antena1 si alte posturi de genu asta... cerintele minime sunt liceu ca sa stie sa scrie si sa vorbeasca, si sa stie cat mai multe sinonime, pentru accident, crima, dezastru, si sa aiba o gandire pesimista.. cu ajutoru carei sa faca din tantar armasar..

Nu-i mai iau apararea ca nu merita, eu sunt impotriva jurnalistilor..

ai dreptate aici, dar ĂŽncercând să judeci cazul obiectiv, nu prin prisma jurnaliştilor avizi după senzaţional, rişti din prea mult exces de zel, să pici ĂŽn extrema cealaltă, şi tot nu e bine.

la un moment dat, pe măsură ce citeam, aveam impresia că de fapt ĂŽn românia, cei cu bani sunt cei persecutaţi de fapt.... :) sunt ca şi cei de culoare, dacă ĂŽncepi o propoziţie cu "voi", deja te fac rasist.... "adică care noi.... noi negrii??" :)

Poate calci pe un cutit si ii sare in ochi cuiva(am dat un ex) e macabra fapta dar pana nu esti declarat VINOVAT mi se pare absolut normal sa stai in libertate.

deci să-ţi explic: după ficare accident soldat cu victime (mortal ĂŽn cazul de faţă), TREBUIE luate probe biologice. când te sustragi de la recoltarea de probe biologice, e caz penal. se consideră că erai beat. deci e vinovat din start.

Edited by blue6

Problema sti care e ? ca cei cu bani sunt vanati, si se doreste sa se dea exemplu din fiecare...ceea ce nu mi se pare normal.

Una este sa-ti faci datoria, si ce fac ei este exces de zel... sa dea bine ptr populatia saraca..

Trebuia sa zica , ca-i furata masina.... poate scapa mai usor...

Edited by Cristi.MD

pĂŁi s-a sĂŁturat lumea sĂŁracĂŁ de corupĂžie. :)

Trebuia sa zica , ca-i furata masina.... poate scapa mai usor...

da' nu ĂŽnĂželeg, de ce vrei tu sĂŁ scape? am mai avut discuĂžia asta pe topicu' cu fetele alea ce cereau bani de la ĂŁla cu lambo....

deci, de ce sĂŁ scape?

ĂŽĂži zic eu ce TREBUIA sĂŁ facĂŁ! trebuia sĂŁ se prezinte la poliĂžie, nu era nici linÂşat, ii se recoltau Âşi probe biologice, Âşi dacĂŁ era curat, acum era...... liber. nu era mai simplu, mai normal, mai legal?

vezi? asta nu-mi place... când era cu aia În dreapta, ºi coxa maºina, avea co@ie, dupã aia, a fugit..... :) laºitate, lipsã de responsabilitate....

blue6: autorul unui accident are 24 de ore la dispozitie sa declare accidentul, in acele 24 de ore nu se considera fuga de la locul faptei,si nu se sanctioneaza.

Asta-i valabil doar pentru accidentele fara victime. Nu e cazul de fata...

Perfect deacord ! Nu s-a pus problema asta !

Dar de ce este tratat diferit fata de noi toti (in sensul rau) ..... nu ca l-ar favoriza sau menja , ci din contra , l-ar tine dupa gratii de 2-3 luni , desii este ilogic si absurd ? Doar pentru ca are bani ? Doar pentru ca are Ferrari ? Nu e normal asa ceva......asta e clar exces de zel , mult prea mult .

Daca nu ar fi fost asa mediatizat , toate lucrurile si-ar fi continuat cursul normal , l-ar fi ancheta in libertate , puscarie cu suspendare si aia era (ca la oricare alt cetatean al tarii) dar el fiind un om cu bani si stirea fiind intens mediatizata , uite unde s-a ajuns .

Are mari sanse de castig contra statului roman ......

deci sã-Þi explic: dupã ficare accident soldat cu victime (mortal În cazul de faÞã), TREBUIE luate probe biologice. când te sustragi de la recoltarea de probe biologice, e caz penal. se considerã cã erai beat. deci e vinovat din start.

Esti sigur ca se considera ca erai beat? eu nu cred...

In plus in incident a fost implicat si golf-ul,iar declaratia cu depasirea si pierderea controlului ferrari-ul a fost facuta de proprietarul vw-ului.Daca cel din golf nu s-a asigurat si a vrut sa faca o depasire intrand peste ferrari,iar ferrari-ul ricosand in pietonii respectivi,trebuie bagat si soferul golfului la parnaie pana la decizia finala.

Am impresia ca pe el nici nu-l ancheteaza,a mai dat si o declaratie din postura de martor intr-un incident din care a facut parte si in care poate a fost vinovat mai mult sau mai putin...

Usurel cu capetele incinse.

On topic, nu trebuia tinut in arest. Nu este criminal periculos. Cat despre faptul ca s-a panicat si a fugit de la locul accidentului...

Daca isi aprindea tacticos o tigara si facea glume cu politaii in drum catre spital, pt. recoltarea probelor, mi s-ar fi parut ca are un profil pshihologic mult mai apropiat personajului cu care este confundat acum, cand i se interzice cautiunea. Recte "ultimate cold blooded killer".

Pentru toate faptele lui va plati conform legislatiei in vigoare, fiti siguri.

Cat despre co@iele pe care le arata gagicii cand mergea tare, hai sa fim seriosi, fiecare dintre noi a incercat cel putin odata sa ne dam smardoi in fata unei fete. Sau baiat, - dupa caz si dupa orientarea sexuala a fiecaruia.

"Sa ridice piatra ala fara de pacat!"

On topic, nu trebuia tinut in arest. Nu este criminal periculos. Cat despre faptul ca s-a panicat si a fugit de la locul accidentului...

Cat despre co@iele pe care le arata gagicii cand mergea tare, hai sa fim seriosi, fiecare dintre noi a incercat cel putin odata sa ne dam smardoi in fata unei fete. Sau baiat, - dupa caz si dupa orientarea sexuala a fiecaruia.

"Sa ridice piatra ala fara de pacat!"

dacã era chiar aºa de ilegalã Þinerea lui În arest, mã gândesc cã se sesiza cineva. cât despre faptu' cã s-a panicat, mai sunt ºi alte variante... :) hai sã nu-l victimizãm, pânã nu se dã o sentinÞã.... pânã la urmã, doar una e victima.. :)

la partea cu ouĂŁle, ai dreptate, dar dacĂŁ cineva trebuie sĂŁ moarĂŁ ca sĂŁ-Ăži arĂŁĂži tu ouĂŁle, cred cĂŁ se schimbĂŁ problema. :)

ĂŽn fine, eu ies de pe topicul ĂŁsta, mi-am spus punctul de vedere, nu trebuie neapĂŁrat sĂŁ fie careva de acord cu mine. :)

Esti sigur ca se considera ca erai beat? eu nu cred...

eu aÂşa Âştiu, cĂŁ dacĂŁ refuzi sĂŁ Ăži se ia probe biologice, eÂşti ĂŽncadrat ca la nuÂş'ce alcoolemie. e Âşi normal, altfel toĂži s-ar sustrage.

Daca isi aprindea tacticos o tigara si facea glume cu politaii in drum catre spital, pt. recoltarea probelor, mi s-ar fi parut ca are un profil pshihologic mult mai apropiat personajului cu care este confundat acum, cand i se interzice cautiunea. Recte "ultimate cold blooded killer".

A fugit de la locul accidentului, foarte probabil pentru cĂŁ era beat.

Pentru toate faptele lui va plati conform legislatiei in vigoare, fiti siguri.

PĂŁi va lua o pedeapsĂŁ cu suspendare.

blue6: sti cum e... probabil ca personajul merita puscarie pentru alte treburi, dar acum ar trebui sa fie judecat doar pentru omor din culpa...

Ciupanezu: daca aia este sanctiunea, ce ai vrea sa primeasca ? sa fie o rubrica separata ? *in cazul in care inculpatu sau rudele de gradul 1 ale inculpatului ai averi de peste 500.000 euro, sanctiunile sunt urmatoarele ?

Fiti impotriva celor care au pus pedeapsa cu suspendare ptr omor din culpa, nu impotriva celui care primeste sentinta..

Edited by Cristi.MD

PĂŁi nu mĂŁ intereseazĂŁ cĂŁ este posesor de Ferrari, vorbesc la modul general.

Nu este normal sĂŁ omori unul sau mai mulĂži oameni Âşi sĂŁ iei o pedeapsĂŁ cu suspendare.

si daca esti zugrav....bate vantu si-ti cade galeata cu vopsea de pe schela de la etaju 3 si omoara un om ? meriti sa faci puscarie ?

Este vorba de intentie, sau accident... o situatie e grava, cealalta e nefericita.

Ar trebui sa fim mai conservatori mai ales cand ne place sa ne dam cu masinutele..

Exact . Conteaza incadrarea juridica . De aceea se si numeste omor din culpa (din greseala) si se aplica in cazul accidentelor rutiere.

Daca eu merg pe sensul meu si unu adoarme la volan si intra pe banda mea si eu il omor , sa fac puscarie ? de ce ? Desii am omorat un om , nu este din vina mea . Are si legea asta logica ei !

Pai si daca adorm eu si intru pe contrasens si accidentez grav pe cineva, dupa care survine moartea.... ? cati ani de puscarie sa fac ? cati face si un violator ? cati facei si un hot ? cat sa fac... Sunt fapte cu intentie, si altele fara intentie, si alea cu intentie sunt mai grave si mai usoare..

si daca esti zugrav....bate vantu si-ti cade galeata cu vopsea de pe schela de la etaju 3 si omoara un om ? meriti sa faci puscarie ?

Este vorba de intentie, sau accident... o situatie e grava, cealalta e nefericita.

Ar trebui sa fim mai conservatori mai ales cand ne place sa ne dam cu masinutele..

N-are nici o legătură exemplul dat cu situaţia despre care se discută.

Când omori un om pentru că ai ĂŽncălcat o lege este mai grav decât atunci când omori un om din pură greşeală.

Cu alte cuvinte, când mergi beat la volan cu peste 100 la oră şi mai şi fugi de la locul accidentului, meriţi să faci puşcărie.

Edited by Ciupanezu

Frumusetea (a se intelege exact opusul) legii este ca esti la toanele unui judecator. Roman. Pentru ca la aprecierea lui este chestiunea cu pastrarea in arest.

In alte cazuri, date tot pe la TV, clanuri intregi de cutitari, traficanti de droguri sau persoane, sunt judecate in libertate, ca deh, nu reprezinta pericol public. Probabil ca omul nostru nu a cotizat cat i s-a cerut, si acum patimeste.

A nu se intelege ca tin cu el, dar nu e corect ce se intampla. Hai sa o luam si altfel:

1 - Faza cu datul smecher am patit-o toti, ok?

2 - Mie unul, recunosc, mi s-a intamplat in cateva cazuri de cand sunt sofer, in varii conditii, sa ma trezesc intr-o situatie neprevazuta, sa ma infig in frane, si sa asisit neputincios cum alea 1,2 - 1,5 tone de fiare de sub fund se duc unde vor ele, nu unde vreau eu. Cu ajutorul interventiilor divine, directie vantului, etc.etc. toata faza a ramas fara urmari. Am scos masina din sant, si am plecat mai departe. Iar, tind sa cred ca marea majoritate a avut cel putin odata in viata senzatia de mai sus.

Pune-ti acum - imaginar vorbind - un om; un copil, un betiv, nu conteaza, in fata masinii voastre, atunci cand ati patit chestia aia. Si veti vedea ca nu e chiar asa de imposibil sa te trezesti in ghetele tipului din povestea noastra. Sa te trezesti criminal periculos. (Exista, binenteles, nuante vis-a-vis de moment, prostie, tipul de masina, de bani, etc. dar - si aici vreau sa ajung - fapta ar fi aceeasi)

Cum arata in acel moment toata povestea cu arestul?

pai... despre ce discutai tu... omori un om.. meriti sa faci puscarie.. in fine.. ziceam cazu de mai sus.. adorm.. si produc moartea unui om... cati ani sa-mi dea ? cati da si unui violator ? sau poate unui hot ? sau poate unui criminal?

Bun dar se ajunge la situatia absurda, stai in arest 3-4 luni, se da verdictul 6 luni cu suspendare.... se face recurs.. ramai la puscarie.... inca 3-4 luni, deja sunt 6-8 luni, si devine decizie finala.. 6 luni cu suspendare.. timp in care tu ai facut 6-8 luni de inchisoare :) ...

MuadDib: in aceeasi idee am zis si eu ca ar trebui sa fim mai rezervati ...

Ciupanezu: intri in depasire.. din fata vine masina mai repede decat ti-ai dori, bizonu pe care il depasesti din ambitie nu franeaza sa te lase sa intri in fata, sau din lipsa de experienta cand franezi sa-i intri in spate, franeaza el sa te lase sa-i intri in fata... nu ai unde sa intri.. accident frontal.. deces.. esti puscarias....ca ai omorat un om...

Edited by Cristi.MD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.