Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Evaluare tip norma Euro...

foxygen

Recommended Posts

Dragi colegi intr-ale BMW-urilor..., am gasit o chestie faina de tot la un 'nea ziarist pe blog.

Asta e adresa omului: http://optimvs.wordpress.com/2007/08/06/te...asinile-diesel/

M-am gandit sa postez treba asta pentru ca am vazut ca sunt anumiti posesori de BMW, aduse "de afara" care desii in talon au un euro, la ITP iese altceva... :)

Dragi colegi intr-ale BMW-urilor..., am gasit o chestie faina de tot la un 'nea ziarist pe blog.

Asta e adresa omului: http://optimvs.wordpress.com/2007/08/06/te...asinile-diesel/

M-am gandit sa postez treba asta pentru ca am vazut ca sunt anumiti posesori de BMW, aduse "de afara" care desii in talon au un euro, la ITP iese altceva... :)

Si care este ideea????...oricum sa fie clar anul de fabricatie al masini...dicteaza euro....in rest doar vorbe goale

Si care este ideea????...oricum sa fie clar anul de fabricatie al masini...dicteaza euro....in rest doar vorbe goale

Unii mor prosti iar alti prefera sa se informeze, eventual iau si atitudune pentru ca nu mai suporta! :)

Uite asa am ajuns in urma unei "trebi" d-astea, numita REVOLUTIE sa fim ce suntem azi, altfel decat vroiau "ei" sa fim...

@cristianiorga22 Nu uita ca datorita unei astfel de atitudini pozitive, azi, unii avem BMW.

Bun asta a fost odata..., dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim dinou indolenti si sa coalizam cu coruptia, prostia, mitocania si alte chestii negative specifice unor oameni fara bunul simt si multe altele...

In fine nu e cazul sa dau eu lectii de moralitate!

Ideea e: LUATI ATITUDINE BAI FRATILOR!!!

Daca nu o luam la UE... :) (scuze de limbaj, dar chiar ca trebuia sa o zic)

Capisci?!?

Edited by foxygen

Unii mor prosti iar alti prefera sa se informeze, eventual iau si atitudune pentru ca nu mai suporta! :)

Uite asa am ajuns in urma unei "trebi" d-astea, numita REVOLUTIE sa fim ce suntem azi, altfel decat vroiau "ei" sa fim...

@cristianiorga22 Nu uita ca datorita unei astfel de atitudini pozitive, azi, unii avem BMW.

Bun asta a fost odata..., dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim dinou indolenti si sa coalizam cu coruptia, prostia, mitocania si alte chestii negative specifice unor oameni fara bunul simt si multe altele...

In fine nu e cazul sa dau eu lectii de moralitate!

Ideea e: LUATI ATITUDINE BAI FRATILOR!!!

Daca nu o luam la UE... :) (scuze de limbaj, dar chiar ca trebuia sa o zic)

Capisci?!?

Parerea mea este sa o lasi mai moale cu limbajul.....esti la inceput in acest forum si nu te sfatuiesc sa continui cu atitudinea asta...iar despre Revolutie si ca unii avem bmw-uri eu spun sa te abtii de la comentarii....(Ce sti tu de revolutie sau mai bine zis care revolutie?)....

Du-te tu personal sa inscrii o masina in Romania...si apoi ai dreptul sa vorbesti despre rar si contestatii.....teorie stiu toti....