Jump to content

articulatii / suspensii

Recommended Posts

Am impresia ca imi bate ceva la roata de pe partea dreapta (fatza... cred). Numai cateodata, si am observat ca se aude in general atunci cand am rotile bracate spre stanga si daca trec peste sine de tramvai mai inalte. La denivelari sau gropi mici nu se simte. Am incercat cu volanul bracat si spre stanga si spre dreapta pe drum mai bunicel si nu face. Stie cineva sa ma indrume spre un service care sa se priceapa BINE la articulatii / bucse / amortizoare / suspensii ? M-ar interesa sa-i fac o constatare la tot ceea ce tine de suspensii si articulatii... dar sa fie de incredere (de meserie) baietii si sa n-aiba pretzuri gen AB.

PS. Si sa fie in Bucuresti

Astept sugestii, help me, thanx.

Am impresia ca imi bate ceva la roata de pe partea dreapta (fatza... cred). Numai cateodata, si am observat ca se aude in general atunci cand am rotile bracate spre stanga si daca trec peste sine de tramvai mai inalte.

Astept sugestii, help me, thanx.

62490[/snapback]

Mie imi batea ceva la roata stanga,tot asa,doar pe piatra cubica,denivelari pronuntate,in rest nu se auzea.S-a dovedit a fi o pietricica prinsa pe la discul de frana ,pe acolo pe undeva! :blink: Eu am fost la Filaret.

Da-ne de stire despre ce s-a intamplat la computest.

62533[/snapback]

Am sunat la Computest in Vitan si au zis ca nu fac doar test articulatii/suspensii separat, decat tot testul complet care costa 250 RON. Separat fac doar testul de vopsea/caroserie si test motor.

Pana la urma am facut programare la Augsburg - Militari si am sa ma duc maine (duminica). Va tin la curent.

Acum am venit de la Augsburg-Militari. In afara faptului ca dupa ce i-am explicat baiatului (tanar-inginer?) de la Biroul Service Programari despre problema (cum ca bate ceva cand trec peste denivelari mari si am volanul bracat spre stanga) iar el mi-a zis sa nu fie cumva planetara, iar eu i-am reamintit ca este BMW si am tractiune spate, iar cu 1 min. inainte scrisese cu mana lui datele masinii (... in fine, omu' sa nu cada chiar de kko, a dat-o ca "ahhhhh, nu e integrala?!?!?"). Mecanicul, un baiat tanar si de treaba, (am intrat in incinta service-ului si am stat cu el pe sub masina ridicata pe elevator), a gasit un singur joc, (care a spus ca e absolut minim si normal) la cremaliera dreapta - caseta directie si explicatia ar fi ca atunci cand am bracat volanul spre stanga, cremaliera se lungeste spre dreapta si atunci jocul ala minim provoaca o bataie mai accentuata dar a zis ca nu e absolut deloc grav si ca in rest totul e ok, a controlat toate articulatiile posibile, iar despre suspensii nu poate fi vorba, sunt impecabile... In fine, am ajuns la concluzia ca sunt eu cam obsedat in legatura cu bataia asta.

PS. Oricum sunt multumit ca o data cu ocazia asta, masina fiind ridicata pe elevator, am putut sa vad si eu cum arata pe dedesubt si chiar am ramas placut surprins sa vad ca nu e nimic indoit, ruginit, crapat, plesnit sau spart (scut / plastice / esapament / inele / kit amortizoare / rezervor / etc), arata f. bine.

• 4 weeks later...