Jump to content

BMW E39

AndreiVN

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce stopuri frumoase ai, hai cu pozele cu jantele mai repede sa vedem ce ai luat

Gata , sa traiti ... :)

http://img509.imageshack.us/img509/6140/imagine003cn6.jpg

http://img509.imageshack.us/img509/imagine003cn6.jpg/1/w1280.png

Stopuri spate & grile negre - Multumiri domnului Brandex

Montaj faruri & angel-eyes - Multumiri domnului Sorin Golf3 Cabrio

Jante - Multumesc okazii.ro :)

Edited by AndreiBMW

• 3 weeks later...
Poate sa-mi explice cineva cum fac sa pun pozele alea mici pe care dai click sa se faca mari ? :) :)

faci upload la poze direct din calculator, nu pui link de pe imageshack.

ON topic: frumoase jantele :) cat te-au costat?

:) 300 de euro ... + 2 anvelope ;) ... de la Constanta le-am luat . eu zic ca am dat bine , nu sunt julite , au urme de uzura normale ...

Merci de ajutor la poze :)

Edited by AndreiBMW

eu cand am luat un set de jante din Constanta a trebuit sa sudez una :) le-am luat fara gume la 12:00 am.

On topic: foarte frumoasa masina, sa ai grija de ea ca pana acum! Daca te satisface motorul.....e perfect.

eu cand am luat un set de jante din Constanta a trebuit sa sudez una :) le-am luat fara gume la 12:00 am.

On topic: foarte frumoasa masina, sa ai grija de ea ca pana acum! Daca te satisface motorul.....e perfect.

Asa e cand cumperi noaptea :) ... mai am o cunostiinta , l-a pacalit unu cu niste jante de Ford ..strambe toate ;) ...tot noaptea ... (eu masina tot la 12.00 noaptea am fost sa o vad , si tot atunci am luat-o ) :) ,de motor ce sa zic , nu ma satisface complet dar e bun , merge brici , a primit supape la _chiulasa_ noi si deasemena prin "bunavointa" mecanicilor de la serivice un ax cu came nou ( am mai avut un Mercedes 300CE din 1991 inainte de asta , adca 3000 benzina :) tot 6 cilindrii in linie 200 cp , automat , AVION ) chiar am sa ma intalnesc cu baiatul ala cu chip-tuningul sa-i fac 165 cp , nu ca ar fi vreo schimbare majora , dar imi sta in minte asa si vreau sa scap si de ideea asta .

imi place masina bafta in continuare

Merci :) , sa fie ...

Edited by AndreiBMW

Spune-le la oameni ca ala pansatu e de Carbon, ca asa nu are niciun farmec. Dupa ce dai jos pansamentul incarca sa-l misti putin sa vezi daca a facut priza bine, sa nu-l pierzi pe drum. :)

Stai domol , il scutur bine , eventual ii mai trag o dunga de silicon dupa ... la partea superioara spre cupola ca sa fiu sigur ca nu zboara ... lasa ca vin la tine dupa restu' ..te uiti tu daca l-am pus bine sau nu ... asta daca nu zboara pana acolo :)

btw. sa stii ca s-a spart tubu ala care mi l-ai dat ... m-am facut numa' silicon :) si in portbagaj la fel , iti mai trebuia ? :)

Spune-le la oameni ca ala pansatu e de Carbon, ca asa nu are niciun farmec. Dupa ce dai jos pansamentul incarca sa-l misti putin sa vezi daca a facut priza bine, sa nu-l pierzi pe drum. :)

Stai domol , il scutur bine , eventual ii mai trag o dunga de silicon dupa ... la partea superioara spre cupola ca sa fiu sigur ca nu zboara ... lasa ca vin la tine dupa restu' ..te uiti tu daca l-am pus bine sau nu ... asta daca nu zboara pana acolo :)

btw. sa stii ca s-a spart tubu ala care mi l-ai dat ... m-am facut numa' silicon :) si in portbagaj la fel , iti mai trebuia ? :)

Nu, dar cum s-a spart? Ai sarit cu picioarele pe el?

Nu, dar cum s-a spart? Ai sarit cu picioarele pe el?

M-am chinuit sa apas pe el ca iesea cu portia , am apasat pana a iesit ca la pasta de dinti :) ... si s-a spart fundu si m-a "impuscat" cu silicon :) .... asta e , m-am chinuit sa-l "adun" de prin portbagaj ..

Edited by AndreiBMW

Faine jantele...:) Pe cat sunt ?

Vad ca ai dat jos :) de capace cromate de la oglinzi...fain ! ;)

Sa faci nise poze dupa ce "de-pansezi" spatele...:)

Am dat alea jos de la oglinzi demult .... le-am "donat" unui prieten in Italia ca si-a luat un E46 ... :)

Am sa fac poze dupa ce pun si eleronu de M , asta depinde de furnizorii lu' BRANDEX , cat de repede se misca ! :)

Jantele sunt 17'' ! :D

Arata bine,pune te rog si o poza cu stopurile aprinse.

Mersi.

Nu stiu daca mai esti interesat sa le vezi , imi pare rau pentru intarziere dar cu un telefon nu se vedea clar + ca am uitat ..

Edited by AndreiBMW

Arata bine,pune te rog si o poza cu stopurile aprinse.

Mersi.

Nu stiu daca mai esti interesat sa le vezi , imi pare rau pentru intarziere dar cu un telefon nu se vedea clar + ca am uitat ..

Mersi pt poza,se vad ok.Arata din ce in ce mai bine masina :)

Mersi pt poza,se vad ok.Arata din ce in ce mai bine masina :)

Sa stii ca in poza nu se vad asa bine cum se vad cu ochiul liber ... intreaba-l pe BRANDEX ca a vazut-o ... camera ii scoate prea tare becurile alea de pozitie

Hai ca ai luat-o cu, carbonul acum, maine-poimaine ma pui sa-ti caut capota.

Nu cred ca arata bine mult carbon pe E39 cum arata pe E46 . :)

E46 e facut parca pentru asa ceva ... :)

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.