Jump to content

BMW E39

AndreiVN

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tot ai dat jos acoperitoarele de la oglinzi pina la urma :bashwall:. Arata misto masina, mai putin elementele de carbon si semnalizarile galbene de pe aripi cind ailalte sint albe. In rest e super.

Inca nu am terminat cu ea , semnalizarile le voi schimba odata cu proiectoarele in viitorul apropiat

Carbonul ala l-am pus ca sa nu mai stau sa vopsesc eleroanele ( plus ca mie imi plac :unsure: ) si urmeaza sa imbrac si mobila in folie carbon :) (poate o sa pun si grile carbon si sa invelesc si oglinzile <_< ). Dar deocamdata nu sunt astea o prioritate ci discurile de frana + suspensia sport !

edit : + caseta de directie (aoileu)

Edited by AndreiVN

Ce s-a intamplat cu plafonul ala ?

L-am pus pe ala de la Razvan Gavan ... l-am reparat / modificat si l-am montat . O sa pus poze cu el cand o sa fac rost de o camera foto ca astea sunt facute cu un telefon oarecare ...

Edited by AndreiVN

Te mai intereseaza ornamentele de geamuri shadow line? Cam cat ai da pe ele? Avea cineva un e39 rasturnat da ornamentele is intregi. Daca vrei ma interesez. A, si tine cont ca-s la Padova nu acasa.

100 de euro , cat sa dau pe ele ... mai mult nu dau ca n-are rost . Si daca esti la Padova ce ? <_< Doar nu te-am trimis eu acolo + ca nu e asa departe de Udine ...

Iti dau si tie de un Peroni acolo ... :)

Edited by AndreiVN

Da-mi un PM cu nr tau de tel ca de maine nu mai am net. Ma interesez si te sun dupa aia. Da ce ai cu Udine? Sau tu nu esti acasa?

Pai tu nu stai la Udine ? Sau masina e furata de acolo <_<

Edited by AndreiVN

A iesit foarte bine,nu l-ai mai imbracat pe al tau? Luni ce program ai vii sa probam power box-ul ,doua pareri sunt mai bune ca una! <_<

Nu prea le am cu dizäl . Ma dai intai o tura pana la Garoafa ca sa vad daca se simte diferenta dup'aia .

super faina masina...mare diferenta de cand ai luato !!! iar prinde bine o suspensie reglabila...si mie trebe sa imi vina cat de curand una...!!!! bafta

Multumesc :)

Vine si aia dar intai discuri + placute frana ! Safety First !!! <_<

Edited by AndreiVN

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.