Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Probleme cu e39-ul meu.

Slimy

Recommended Posts

In primul rand masina este un BMW 525d e39 Editie Sport din 2003 la care am cateva probleme si sper sa ma ajute cineva:

1. Am problema cu display-ul din bord(nu se mai vede clar) si nu as vrea sa dau 300 E la reprezentanta ca sa imi schimbe tot bordul. As vrea sa stiu un mod sa pot sa il repar mai ieftin.

2. Modulul sunet este stricat, adica nu mai sa ascult muzica nici la radio nici la cd nici la caseta iar la reprezentanta mi-au cerut 800E pentru unul nou. Precizez ca masina are navigatie cu cd-changer. Poate are cineva de vanzare un modul sunet si un modul tv ca as fi interesat sa cumpar.

3. Masina are ca optiune si telefon la care nu am receptorul - sunt curios daca functioneaza in RO si unde asa putea gasi sa cumpar unul.

4. Imi lipseste de la cd-changer suportul din el pentru cd-uri.

5. Vreau sa imi cumpar covorase pentru masina dar nu stiu de care sa iau. As vrea sa stiu unde pot gasi seria de la masina de unde pot afla ce fel de covorase avea cand a iesit din fabrica.

Cei care au cu ce sa ma ajute va rog sa postati.

post-15881-1224358731_thumb.jpg

post-15881-1224358763_thumb.jpg

post-15881-1224358780_thumb.jpg

post-15881-1224358878_thumb.jpg

post-15881-1224358928_thumb.jpg

5.seria de sasiu.. seria masinii o gasesti in talon.. la serie sasiu.. sau deschizand capota.. pe tunru de la amortizoru de pe stanga... o sa fie ceva in genu WBA....

2. Iti trebuie modulul radio, care se gaseste in portbagaj, pe la 150 euro ?! sau sa il repari pe cel care-l ai tu. probabil e ars..

4. cumperi doar sertarul incearca la userul 3xpert.

1. Nu prea ai ce sa faci. si 300 de euro eu zic ca e putin

La nr. 1 probabil te referi la faptul ca ai anumiti pixeli morti si nu se mai poate citi mesajul afisat. Asta e o problema des intalnita la e39. Eu zic ca nu e prea mare problema asta deoarece tot ce afiseasa pe display-ul mic iti este afisat si pe ecranul 16:9 al navigatiei deci seteaza din maneta BC sa nu-ti mai afiseze nimic pe displayul din bord si citesti consumul si retul pe ecranul navigatiei. Edited by costinlogin

1. Bordul se poate repara: http://www.bimmerboard.com/forums/posts/543597

La reprezentanţă costă 450 euro repararea bordului.

2. Cumpără de pe ebay unul, găseşti la preţuri acceptabile.

3. Funcţionează şi ĂŽn Ro, caută tot pe ebay şi la dezmembrări.

Un anunţ la Mica publicitate ar putea fi eficient.

4. Poţi cumpăra doar sertarul de pe ebay, am văzut cu 20 de euro.

5. Poţi cumpăra din Autovit cu 60 Ron setul.

Există şi din velur şi din cauciuc, originale BMW.

P.S: Foarte frumoasă maşina ta!

Edited by Ciupanezu

1. Bordul se poate repara: http://www.bimmerboard.com/forums/posts/543597

La reprezentanÞã costã 450 euro repararea bordului.

2. CumpĂŁrĂŁ de pe ebay unul, gĂŁseÂşti la preĂžuri acceptabile.

3. FuncĂžioneazĂŁ Âşi ĂŽn Ro, cautĂŁ tot pe ebay Âşi la dezmembrĂŁri.

Un anunĂž la Mica publicitate ar putea fi eficient.

4. PoĂži cumpĂŁra doar sertarul de pe ebay, am vĂŁzut cu 20 de euro.

5. PoĂži cumpĂŁra din Autovit cu 60 Ron setul.

ExistĂŁ Âşi din velur Âşi din cauciuc, originale BMW.

P.S: Foarte frumoasĂŁ maÂşina ta!

Salut,

Poti sa-mi spui si mie te rog de unde din Autovit?

Mai am o intrebare in legatura cu modulul sunet :) . Pe masina am in total 10 difuzoare din care 4 sunt mari, iar 6 sunt foarte mici. Stiu ca modulul original de pe e39 este facut de Alpine, dar am gasit un amplificator DSP si sunt curios ce este :) . Merge pus in locul amplificatorului sunet ALPINE ?

Poate fi pus ĂŽnsĂŁ nu Âştiu cum ĂŽl vei controla dacĂŁ nu ai Âşi headunit cu DSP.

Salut,

Poti sa-mi spui si mie te rog de unde din Autovit?

La unul dintre magazinele de piese din stânga intrãrii În târg.

PoĂži sĂŁ comanzi Âşi de la grozadan la acelaÂşi preĂž.

Mai am o intrebare in legatura cu modulul sunet :) . Pe masina am in total 10 difuzoare din care 4 sunt mari, iar 6 sunt foarte mici. Stiu ca modulul original de pe e39 este facut de Alpine, dar am gasit un amplificator DSP si sunt curios ce este :) . Merge pus in locul amplificatorului sunet ALPINE ?

ai 4 difuzoare bass/medii si 2 tweetere in usile din fata, in total 6, in usile spate n-ai diff-uri. Numai cele cu sistem DSP au