Jump to content

problema la instalatia de incalzire

Kosty99Pjd

Recommended Posts

E34. Nu imi baga aer cald decat pe la picioare si pe la geamuri. Iar pe la mijloc (pe la prizele de aer care sunt deasupra casetofonului si cele 2 de pe fetele de usi) nu imi baga deloc aer cald? De ce?

62548[/snapback]

Poate pentru ca e setat la mijloc pentru aer rece.Asa am patit eu cand a venit vremea rece,intre prizele de aer de deasupra casetofonului eu am o rotita,cu niste indicatoare colorate(liniute),albastru si rosu.Rotita era pe albastru si baga aer rece in draci.Am rotit-o si gata!Sper sa fie si la tine la fel,nu stiu cum arata la E34.

la e 34 din 1991 din exista aceasta rotita colorata. Stiu si eu faza asta.

62556[/snapback]

aceeasi pproblema o am si eu la e34 525td din 95.posibil sa fie vreo clapeta pe la ventilator inchisa.sau vreo supapa de vacuum care nu lucreaza.la mine baga caldura dar nu foarte tare si la un moment dat dupa mai multi km de mers nu mai baga deloc.nu stiu care este problema.daca afli ceva da-mi shi mie de stire te rog.succes.

aceeasi pproblema o am si eu la e34 525td din 95.posibil sa fie vreo clapeta pe la ventilator inchisa.sau vreo supapa de vacuum care nu lucreaza.la mine baga caldura dar nu foarte tare si la un moment dat dupa mai multi km de mers nu mai baga deloc.nu stiu care este problema.daca afli ceva da-mi shi mie de stire te rog.succes.

63076[/snapback]

din cate stiu eu e34 nu baga pe acolo decat aer rece si eu am la fel si baga doar aer rece, al meu e fara clima la cele cu clima e posibil sa fie altfel dar nu sunt sigur, la al meu nu ai cum sa setezi sa vina aer cald pe acolo, dar poate ne lamureste wlf.

din cate stiu eu e34 nu baga pe acolo decat aer rece si eu am la fel si baga doar aer rece, al meu e fara clima la cele cu clima e posibil sa fie altfel dar nu sunt sigur, la al meu nu ai cum sa setezi sa vina aer cald pe acolo, dar poate ne lamureste wlf.

63085[/snapback]

Eu am mers cu un E34 tot din 91 fara clima si baga aer cald pe la prizele din mijloc. Deci inseamna ca avem noi un defect de nu baga aer cald pe acolo

• 4 weeks later...
La e34 pe fantele de pe mijloc nu baga cald decat daca are reglajul din poza. Daca baga cald, e o problema.

Dupa cum se vede in poza, are o rotita pe centru, cu care dai cald sau rece.

63092[/snapback]

si la cele cu clima,nu tre sa bage si pe acolo cald?

mie imi baga caldura doar pe la la parbriz si pe laterale...in rest pe mijloc si la picioare imi baga rece....acum e posibil sa fie si ceva defect sau sa fie de la faptul ca tin deschis la maxim doar aerul de la parbriz ....la picioare si la mijloc il tin doar cate un cm deplasata chestia aia..aproape inchise...mi se aburesc geamurile daca il tin altfel..oricum ...si in spate tot frig baga....oricum, nu ma deranjeaza pt ca vara e bine sa bage frig avand in vedere ca se incinge masina in draci mai ales ca e neagra....posibil sa fie de la ventilator.

63085[/snapback]

La mine baga cald si la mijloc , deci probabil e de la distribuitorul de flux de aer , comandat de vacuum ( masina mea e un 525i E34 din '92)