Jump to content

e de bine sau e defectiune?

Recommended Posts

azi pe la ora 23 ma intorceam acasa cu masina cu caldura setata pe 32grade si data sa bata pe parbriz si la un moment aud un bipuit la fel cu cel care il face cand tragi de frana de mana inainte sa opresti masina...si cand ma uit la ceasul din bord imi apare palpaind +3grade eu avand inainte setat din bc sa imi arate ora dar in momentul in care s-a auzit bipul s-a schimbat in temperatura ..acum intreb e de bine sau e defectiune ...a mai patit cineva asa ceva

multumiri anticipate celor care imi vor raspunde

de unde esti? care era temperatura afara? la bmw cand scade temperatura sub 3-4 grade te avertizeaza sonor si vizual in bord ca este posibil ca pe carosabil sa existe polei sau sa fie inghetat!

Are dreptate TAU !

P.S. Nu inteleg , ce legatura are ca la tine clima baga +32 C , dar ti-a aratat pe bord temperatura exterioara egala sau mai mica de 3 grade ?

E perfect normal sa iti arate , cum a spus si TAU mai sus . S-a intamplat ceva ? Ti s-a oprit clima sau nu a mai bagat cum trebuie ?

multumesc tuturor ptr raspunsuri :)

,,b-69-tau''- sunt din centru tarii unde de obicei e mai rece>multumesc de raspuns credeam ca nu e de bine :)

,,Stefann''- clima mergea normal pe 32grade dar eu am exemplificat exact cum se petrecea ,credeam ca are vreo legatura si si de aceea am luat-o in considerare tocmai ptr a primi un raspuns cat mai real. multumesc si tie si mult noroc in viata

,,tibi346''-respectele mele si multumiri

Tu tii clima pe 32 de grade? Sa nu zici ca era si pe aer conditionat. Eu, cand mi-e frig, dau pe 29 de grade pana incep sa simt cald pe la picioare apoi o dau pe 24-26 :) Dar abia astept la iarna sa merg asa frumos in tricou. Atunci cred ca o sa o dau si eu la 32 :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.