Jump to content

Problema dupa accident

Recommended Posts

Am si eu o mica mare problema.. acu vreo 3 sapt am avut un mic accident (far si capota schimbate).. am reparat-o pe casco. toate bune si frumoase doar ca la accident mi-au sarit barile din tetierele din spate (rollbarurile de protectie in caz ca ma rastorn) si cei de la service unde am facut-o nu au stiut sa le bage la loc.in plus mi se decapoteaza singura cateodata..m-am trezit cu ea decapotata in parcare.nu a umblat nimeni la ea.. pur si simplu era pe jumate decapotata (din cauza la rollbaruri nu se decapoteaza de tot)..mi-a spus ca daca resetez softu isi revine( am scos bornele de la baterie ) dar mi-e sa nu se intample din nou si sa prinda si o ploaie.

multumesc anticipat pt ajutor.. va rog!

Am si eu o mica mare problema.. acu vreo 3 sapt am avut un mic accident (far si capota schimbate).. am reparat-o pe casco. toate bune si frumoase doar ca la accident mi-au sarit barile din tetierele din spate (rollbarurile de protectie in caz ca ma rastorn) si cei de la service unde am facut-o nu au stiut sa le bage la loc.in plus mi se decapoteaza singura cateodata..m-am trezit cu ea decapotata in parcare.nu a umblat nimeni la ea.. pur si simplu era pe jumate decapotata (din cauza la rollbaruri nu se decapoteaza de tot)..mi-a spus ca daca resetez softu isi revine( am scos bornele de la baterie ) dar mi-e sa nu se intample din nou si sa prinda si o ploaie.

multumesc anticipat pt ajutor.. va rog!

Au puso pe tester ? Ai vreo eroare aprinsa in bord ? Ciudata problema......sa nu fie vreun scurt cine stie pe unde !

Au puso pe tester ? Ai vreo eroare aprinsa in bord ? Ciudata problema......sa nu fie vreun scurt cine stie pe unde !

nu am puso pe tester.. dar nici nu apare vreo eroare pe bord.. macar de moment stie cineva cum decuplez cumva peste noapte decapotarea? sau de tot? (sa nu stau in fiecare zi sa scot si sa pun bornele..) asta pana ma duc cu ea in service..

ÂŞtiu eu unul dar nu ĂŽn Colentina. :)

merci!

se pare ca nu ma poate ajuta cel pe care mi l-ai recomandat.din cate mi-a explicat e mai complicat cu cabrio si nu prea are tmp sa se ocupe de asa ceva..

in schimb mi s-a recomandat un service Express Auto Run de undeva din complexul politehnicii..mi-am facut programare acolo.. stie cineva ceva despre serviceul respectiv?(sper ca am voie sa dau nume..)

• 3 weeks later...