Jump to content

Am facut si eu niste poze...


deathrow

Recommended Posts

platesti din 99 leasingul? cat ajunge la final cu totul? masina e superba pentru 6 ani de mers in Romania

62651[/snapback]

Mai chiar au mers pozele alea?!?!? Shi io care dadusem cancel deoarece credeam ca nu se ataseaza... nici nu credeam ca s-a pus threadul... MAMAAAAAA ce pe nicaieri is... :blink: :) :) :) :) :) :) :) (rad singur)

 

Asa...

 

Nu mai... nu platesc din 99 leasing. Masina e adusa recent din Germania. Adica de vreo 2 luni. Numerele de leasing le am pt ca am facut o treaba cu o firma, adica un "leasing operational" ca sa platesc taxe vamale shi tva mai putin

 

Masina m-a ajuns cam 9000 cu totul.

Link to comment
Share on other sites

Si eu tot cu walkman cu casetuta ascult muzica. Numai ca eu il tin in torpedou, am o gentutza in care tin si walkman-ul si cd-urile. Si am o telecomanda cu fir cu care comand walkman-ul, stil turn, asa au si cass-urile de masina Sony.

post-116-1136745553_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

@wlf fain volanul shi trimurile... imi plac mult. Shi eu ascult cu mp3 playerul ala din poza numa ca am reusit sa bag firele prin spatiile dintre diversele componente ale bordului si am telecomanda undeva in fata franei de mana... se vede in poza, si daca te uiti atent vezi ca caseta (scuze de kk) e in cas deja si ca firul dispare undeva intre trim si cas :blink: mie mi-a placut cum a iesit :)

 

@Lolo Merci mult, io sper sa o stapanesc totusi numai un an dupa care sa o vand si sa-mi iau tot un seria 3 dar mai nou :) Si inca o treaba... Cum naiba ti-ai dat seama ca a fost lovita? pe mine ma fascineaza oamenii astia care se uita la masina si-ti zic tot felu despre ea... :) Ce ai vazut de ai zis ca a fost lovita? Eu nu am vazut cand am luat-o, ci mi-a spus neamtul, lucru care sincer m-a lasat masca... adica sa fim seriosi... io nu ziceam. A fost afectata putin bara din fata... altceva nu mai shtiu.. parca mi-a mai zis ala ceva... oricum daca te uiti de aproape se vede ca trimu ala de sub far nu se imbina chiar cum trebuie cu aripa... Daca mai shtii tipsuri de astea zi-mi shi mie ca sa imi foloseasca la viitoarea masina.

 

@alecsutzu4u altu care stie de masini... cum naiba ti-ai dat seama ca are 150.000? io am luat-o la 135.000 si am avut 2 luni f active dupa cum se vede din diferenta. Arata chiar asa rau interiorul? mie mi s-a parut ca arata f bine pt o masina cu atatia km la bord... de aia am si luat-o. pt ca masina a fost f bine intretinuta... tipul era avocat, shi era unic proprietar... Intr-adevar pretul a fost f bun (8000 in germania) dar mi-a cautat cineva masina 2 saptamani. Eu normal ma dusesem sa-mi iau golf (shi ca sa vezi surpriza)

Link to comment
Share on other sites

A propos... am sa intreb tot aci...

 

Vreau sa-mi pun in loc de casul original, un mp3 player... am adaptorul ala pt formatul standard de la mp3 playere shi mufele adaptoare shi tot... dar ma tot gandesc cum naiba arata un mp3 player normal pe consola centrala. Stie cineva? Are careva ceva poze?

 

Eu sincer cand ma uit asa la adaptorul ala si imi imaginez cum ar arata cu un mp3player normal, parca nu prea se incadreaza in linia consolei centrale. In fine... as vrea sa vad niste poze daca stie cineva pe unde pot gasi

 

Merci

 

Later edit:

 

Si o intrebare... Cam ce pret credeti ca as putea lua pe masina? :blink: :) (masina nu are probleme mecanice... numa o valva PCV pe care tre sa o schimb shi un tacanit la motor care apare dimineata cand pornesc masina pe frig, care cica e un tachet ce trebe reglat shi de care am sa am grija sapt asta...) ideea e ca de obicei imi tin masina foarte curata shi in perfecta stare de functionare

Edited by deathrow
Link to comment
Share on other sites

@Lolo Merci mult, io sper sa o stapanesc totusi numai un an dupa care sa o vand si sa-mi iau tot un seria 3 dar mai nou :blink: Si inca o treaba... Cum naiba ti-ai dat seama ca a fost lovita? pe mine ma fascineaza oamenii astia care se uita la masina si-ti zic tot felu despre ea... :) Ce ai vazut de ai zis ca a fost lovita? Eu nu am vazut cand am luat-o, ci mi-a spus neamtul, lucru care sincer m-a lasat masca... adica sa fim seriosi... io nu ziceam. A fost afectata putin bara din fata... altceva nu mai shtiu.. parca mi-a mai zis ala ceva... oricum daca te uiti de aproape se vede ca trimu ala de sub far nu se imbina chiar cum trebuie cu aripa... Daca mai shtii tipsuri de astea zi-mi shi mie ca sa imi foloseasca la viitoarea masina.

 

Uita-te la coltu de la aripa si coltu de la capota, ar trebui sa fie egale, adica unde se termina capota sa se termine si aripa, dupaia se mai vede o f mica diferentza intre distanta dintre aripa si capota partea stanga/dreapta, capacu peste stropitoarea de la far nu sta cum ar trebui, diferentza dintre luciu la proiectoru de pe partea dreapta (care e nou) cu cel de pe stanga, dupa care mai vine si treaba care ai observat-o si tu cu linia dintre far si bara. Si cred ca a mai fost chituita si capota putin, se vede la linia din dreapta, dar aia poate ma inshel si nu vad bine din cauza luminii.

Legat de interior, nu inseamna ca daca are 150mii km e distrusa, alecsutzu4u probabil s-a uitat la uzura de pe volan si de pe maneta de schimbator.

Acuma daca ti-am spus toate astea :) , spune-mi si tu mie treba cu firma si vama, iesi mai ieftin daca o iei in leasing pe firma ?

Link to comment
Share on other sites

Bun spirit de observatie Lolo... dupa parerea ta a fost un accident minor, mediu sau major???

 

Chestia cu firma...

 

Dupa cum bine stii cand aduci o masina in tara, trebuie sa platesti accizele shi TVA-ul. Ambele taxe reprezinta un procent din valoarea autoturismului... acuma chestia e urmatoarea.. daca cumperi masina ca si persoana fizica, platesti aceste taxe raportate la o valoare de catalog pe care vamesul ti-o stabileste in vama dupa cataloage.

 

Smecheria este ca daca esti persoana juridica (adica firma), taxele se raporteaza la valoarea de pe factura cu care s-a achizitionat masina in germania... Acuma daca tu eshti smeker shi te intelegi cu neamtu sa iti scrie pe factura ca masina are ceva defect de cutie de viteze, shi sa iti treaca pe factura un pret mai mic decat cel pe care il platesti tu pe masina, automat si taxele in vama vor fi mai mici.

 

Dupa care, ajuns in tara, faci un leasing operational (adica nu financiar de ala pe care il stim toti) cu firma pe care ai adus masina, si mergi cu masina un an cu numere de leasing dar platesti mai putin pe ea. Diferenta intre leasingul financiar shi cel operational e ca in cazul celui operational tu ai masina achitata.

 

Ce ti-am zis acum e ceea ce am inteles eu din ceea ce mi-au explicat cei cu firma. S-ar putea sa nu fi folosit chiar toti termenii care trebuie ca-s la medicina nu la ase, dar u get the ideea. La baza mecanismul cam asta e mecanismul, daca am inteles io bine.

 

Peace!

Link to comment
Share on other sites

@alecsutzu4u altu care stie de masini... cum naiba ti-ai dat seama ca are 150.000? io am luat-o la 135.000 si am avut 2 luni f active dupa cum se vede din diferenta. Arata chiar asa rau interiorul? mie mi s-a parut ca arata f bine pt o masina cu atatia km la bord... de aia am si luat-o. pt ca masina a fost f bine intretinuta... tipul era avocat, shi era unic proprietar... Intr-adevar pretul a fost f bun (8000 in germania) dar mi-a cautat cineva masina 2 saptamani. Eu normal ma dusesem sa-mi iau golf (shi ca sa vezi surpriza)

62679[/snapback]

 

Ultima interventie si termin cu off topicul:

E o coincidenta aici: si eu tot dupa golf am plecat si m-am intors cu 316. Fostul proprietar ti-a spus ca a fost lovita. E normal. Mie mi-a scris in contract ca aripa din spate a fost revopsita, dar eu am luat-o de la dealer BMW. Km masinii tale i-am dedus simplu: m-am uitat la pedale, volan, nuca de la schimbator. Atat timp cat km nu sunt facuti in tara si masina are reviziile la zi, e inca tanara.

Link to comment
Share on other sites

oamenii chiar nu au mp3 player stock?

oricum, ai acut probleme cu "saritul" cd-ului si chestii din astea, sau merge? te intreb pt ca vroiam sa imi montez alte boxe, o statie, subwoofer, etc...si chestia cu cd-playerul stock nu prea imi surade, pt ca nu ai reglaje, etc...

Link to comment
Share on other sites

Ar trebui sa fi schimbat numele topicului in: "discutii despre masina mea" ca sa nu fie tot offtopic...

 

O intrebare tot offtopic, cam cati km duce un bmw intretinut cum trebuie? si tot nu mi-ati raspuns cat as putea lua pe masina :blink:

62687[/snapback]

 

Prima mea masina (personala ca de la firma am avut altceva) a fost un Opel Astra F din 1993 pe care am cumparat-o cu 137 000 km la bord (reali dracu stie cati avea) si am vandut-o dupa un an cu 157 000 km si mergea motorul beton (bagam Castrol Magnatec ulei cu spalare de motor inainte de fiecare data, bujii Champion, filtre MANN ulei, Champion aer, benzina Kahle parca)... Ideea este ca la masinile astea daca ai grija de ele cum trebuie te duc mult si bine... Am un coleg de birou cu un Golf 3 Variant de 8 ani care are 205 000 KM si e impecabila masina din punct de vedere functional... Amprenta km se pune mai ales pe partea mecanica si vizuala si mai putin la motor... Cred ca datorita gropilor din Romania iti bulesti cam tot ce intra in contact sau poate fi influentat de vibratii... Cu alte cuvinte incepe sa scartaie pe la incheieturi, sa auzi cate un " greieras" de pe la imbinarile interioare chestii deastea... Motoarele, cu intretinerea de rigoare si fara exagerari inutile (adica 5000-6000 ture de 2 - 3 ori pe zi) nu cred ca au probleme majore nici la 200 000 km... Un prieten de-al meu e mecanic la o institutie de stat care are multe BMW (au avut Opel inainte, stiti voi cine) si mi-a spus ca motoarele de la masinile lor au fost revizuite serios de tot doar la 250 000 KM... si atunci au facut-o de amorul artei pentru ca masinile mergeau impecabil dar doreau ei sa vada cum e motorul inauntru (inainte au avut Opeluri si doreau sa compare...)

Edited by crisjohn
Link to comment
Share on other sites

@wlf fain volanul shi trimurile... imi plac mult. Shi eu ascult cu mp3 playerul ala din poza numa ca am reusit sa bag firele prin spatiile dintre diversele componente ale bordului si am telecomanda undeva in fata franei de mana... se vede in poza, si daca te uiti atent vezi ca caseta (scuze de kk) e in cas deja si ca firul dispare undeva intre trim si cas :blink: mie mi-a placut cum a iesit :)

62679[/snapback]

 

 

Trimurile sunt vopsite, daca vrei te pot duce la cel care mi le-a facut. Nu te costa mult, cu tot cu vopsea pana intr-un milion. Si eu tre sa ma duc sa imi mai retuseze un pic, ca un idiot a dat cu unghia sa vada daca sunt originale, si mi-a tras o zgarietura pe comanda din stanga la volan.

 

Eu am tras firele aproape invizibil, am desfacut tot bordul, nu e foarte complicat. Nu ma deranjeaza deloc casetuta aia, la mine nu se vede mai deloc firul. Si se aude foarte bine muzica.

Link to comment
Share on other sites

Trimurile sunt vopsite, daca vrei te pot duce la cel care mi le-a facut. Nu te costa mult, cu tot cu vopsea pana intr-un milion. Si eu tre sa ma duc sa imi mai retuseze un pic, ca un idiot a dat cu unghia sa vada daca sunt originale, si mi-a tras o zgarietura pe comanda din stanga la volan.

 

Eu am tras firele aproape invizibil, am desfacut tot bordul, nu e foarte complicat. Nu ma deranjeaza deloc casetuta aia, la mine nu se vede mai deloc firul. Si se aude foarte bine muzica.

62726[/snapback]

 

 

Hmm... vopsite?!?!? pai si ti-au iesit bine? adica perfect? ca eu de felul meu is mofturos daca nu ies cu trebe. daca zici ca au iesit f bine cred ca m-ar interesa... nu maine, dar in viit apropiat chiar m-ar interesa... las ca iti spun io cand shi cum

Link to comment
Share on other sites

Hmm... vopsite?!?!? pai si ti-au iesit bine? adica perfect? ca eu de felul meu is mofturos daca nu ies cu trebe. daca zici ca au iesit f bine cred ca m-ar interesa... nu maine, dar in viit apropiat chiar m-ar interesa... las ca iti spun io cand shi cum

62737[/snapback]

 

Hmm, perfecte nu sunt, pentru ca eu am preferat sa le las mate, sa nu le lacuiesc. Par mai originale, ca si aluminiul. Si pentru ca nu sunt lacuite, sunt destul de sensibile, cel putin comenzile pe volan si la schimbator. Trebuie sa le vezi ca sa iti faci o idee. Cele de pe usi si de pe bord sunt perfecte, ca acolo nu prea le atingi.

Link to comment
Share on other sites

oamenii chiar nu au mp3 player stock?

oricum, ai acut probleme cu "saritul" cd-ului si chestii din astea, sau merge? te intreb pt ca vroiam sa imi montez alte boxe, o statie, subwoofer, etc...si chestia cu cd-playerul stock nu prea imi surade, pt ca nu ai reglaje, etc...

62697[/snapback]

De sarit nu imi sare cd-ul,dar daca vrei reglaje profesioniste da 11-12 milioane si cumpara-ti un Alpine :blink:

Edited by alexandru_83
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.