Jump to content

Vreau sa schimb amortizoarele

oSerX

Recommended Posts

Am un amortizor mai dus cu pluta pe spate, nici celalalt nu cred ca e mai sanatos... si m'am gandit ca dupa 20 cand iau ceva bani sa schimb amortizoarele..... toate 4. am zis ca daca tot schimb spatele sa schimb si fata ( cred eu ca nici aia nu e mai sanatoasa )

so .... spuneti si mie

E46 320d

MARCA amortizor ce ar trebui sa iau

loc de achizitie

pret/bucata

Edited by zixx

Am un amortizor mai dus cu pluta pe spate, nici celalalt nu cred ca e mai sanatos...  si m'am gandit ca dupa 20 cand iau ceva bani sa schimb amortizoarele..... toate 4. am zis ca daca tot schimb spatele sa schimb si fata ( cred eu ca nici aia nu e mai sanatoasa )

so .... spuneti si mie

E46 320d

MARCA amortizor ce ar trebui sa iau

loc de achizitie

pret/bucata

62669[/snapback]

so . . . ce amortizoare ti-ai pus si la ce pret?

thx

• 2 weeks later...
hmmm, interesant, eu am gasit la 2 mil bucata, sunt cele de fabrica "zatz" sau cam asa ceva . . . merita? sau sa ma orientez spre altceva? . . . ale tale sunt mai rigide? Ma intereseaza sa fie ceva "compatibil" cu drumurile din buc . . .

ale mele sunt alea care erau pe masina cand am luat'o din germania..... nu stiu de care sunt dar banuiesc ca are standard oem.... ce am intrebat e pt suspensie standard... acum ce ma intreb .. amortizoarele standard sunt pe gaz ??????

65417[/snapback]

:blink: . . . se pare ca am "ridicat" mai multe intrebari decat raspunsuri.

depinde de masina, pe E36 90% sunt Bilstein, in E46 au pus si Boge, toate pe gas.

Koni sunt pe ulei

Ma intereseaza si pe mine un pretz pentru E36 320i, Bilstein Sport, vin in .ro in cateva saptamani si sunt sigur ca sunt la jumate de pret la voi, aici e cam 250Euro bucata, arcuri Eibach 120Euro bucata

• 9 months later...
sachs la augbusrg....bilstein culmea aduc foarte multi...e un magazin pe calea grivitei cam la jumate distanta intre gara denord si podul grand

151284[/snapback]

imi place cum ai inceput ... culmea bilstein nu gasesc ... poti sa mai imi spui magazine ? asta de pe grivitei pe unde vine intre titulescu si pod sau intre titulescu si gara ? sau chiar pe titulescu ? fi mai explicit te rog.. azi e duminica si sunt inchise toate magazinele .. sper pana maine sa gasesc bilstein ca eu vreau ce e mai bun pt masina. mi-a curs ulei la un amortizor pe spate si aud deja zgomote la mersu pe denivelari. merci

am schimbat azi amortizoarele, mi-am luat boge. multumesc lui oSerX. e un magazin intre basarab si podul grant, pe stanga cum vi dinspre pod, foarte bun. au de toate. preturile sunt cam asa:

Boge 280 RON/buc (astea se puneau in fabrica pe e46)

Bilstein 310 RON/buc

Zatz nu va spun .. e prea mult undeva pe la 5 mil bucata sau mai mult

montarea dureaza cam 30 min, max 1 ora si am facut-o cu un prieten f bun mecanic. eu am avut probleme cu un amortizor, curgea din el, dar merita schimbat si preventiv va asigur :blink: se simte cu totu altfel masina + s-a ridicat cu 5cm de la sol la nivelu rotii si cu 15cm la nivelu barii spate si se vede frumos :)