Jump to content

Dezmembrari

SorinTD

Recommended Posts

Cand am nevoie de o piesa, doua, trei si intreb lumea unde o pot gasi, toti imi zic "incearca la dezmembrari". Aud propozitia asta de fiecare data, dar nimeni nu imi zice exact unde se afla aceste "dezmembrari". Unde gasesc acest/aceste parc/parcuri ?

Mersi

de exemplu, sunt si pe aici cativa useri care se ocupa cu dezmembrari... dorin75, 3xpert, dolly...

incearca prima data cu search, pt ceea ce ai nevoie...

apoi, daca nu ai gasit, posteaza un topic cu piesele care iti sunt necesare... e foarte posibil sa le gasesti repede

bafta !

de exemplu, sunt si pe aici cativa useri care se ocupa cu dezmembrari... dorin75, 3xpert, dolly...

incearca prima data cu search, pt ceea ce ai nevoie...

apoi, daca nu ai gasit, posteaza un topic cu piesele care iti sunt necesare... e foarte posibil sa le gasesti repede

bafta !

am cam epuizat ambele variante...

iar pt unele piese as vrea sa ma interesez doar de preturi si ar fi cam aiurea sa fac 10 topicuri doar sa aflu cat costa o janta (e un exemplu) sau mai stiu io ce

oricum...o sa le incerc, mersi de raspunsuri

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.