Jump to content

Vand Jante 19 inci Star Spoke 230 stare excelenta

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Dan98 Nu te poti abtine ? Acu esti culmea ...... criza . Mai lasa-ma cu criza asta . Cine are E92 si vrea jante frumoase le cumpara . Nu sunt destinate celor care au E46 de 7000-8000e decat daca e vreun nebun (ca mine dealtfel) .......

@fiola Imi explici si mie cum jantele sunt noi si sunt pe masina ? Sau sunt noi la fel ca si ale mele ? La asta cred ca ai vrut sa te referi ..... nu ?

mare shef ma refeream k nu au NICI O ZGARIETURA !! <_<

Te cred. Ce diferenta oferi ?

zi tu k e marfa ta tu o vinzi :)

@Dan98 Nu te poti abtine ? Acu esti culmea ...... criza . Mai lasa-ma cu criza asta . Cine are E92 si vrea jante frumoase le cumpara . Nu sunt destinate celor care au E46 de 7000-8000e decat daca e vreun nebun (ca mine dealtfel) .......

@fiola Imi explici si mie cum jantele sunt noi si sunt pe masina ? Sau sunt noi la fel ca si ale mele ? La asta cred ca ai vrut sa te referi ..... nu ?

mare shef ma refeream k nu au NICI O ZGARIETURA !! <_<

Te cred. Ce diferenta oferi ?

zi tu k e marfa ta tu o vinzi :)

Ai PM !

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Salut, jantele sunt frumoase...

Am vazut ca vrei jante pe 18, iti ofer aceste jante, + diferenta de 400 euro, anvelopele mai au cam 4 mm de carne. Detalii: 18x8 et35 225/40zr18 toate 4

Nu sunt noi, le am de 5 luni de zile, si pot spune ca am avut foarte mare grija de ele... as cum o sa am cu jantele tale daca batem palma

post-10506-1243445784_thumb.jpg

post-10506-1243445805_thumb.jpg

post-10506-1243445844_thumb.jpg

post-10506-1243445867_thumb.jpg

Salut, jantele sunt frumoase...

Am vazut ca vrei jante pe 18, iti ofer aceste jante, + diferenta de 400 euro, anvelopele mai au cam 4 mm de carne. Detalii: 18x8 et35 225/40zr18 toate 4

Nu sunt noi, le am de 5 luni de zile, si pot spune ca am avut foarte mare grija de ele... as cum o sa am cu jantele tale daca batem palma

Ma gandesc dar sincer nu prea imi place modelul deloc !

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.