Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

bord E39

FanBmw85

Recommended Posts

am si eu o intrebare (mai multe intrebari de fapt). din ce an la E39 au scos display-ul ala in bord in care iti arata cand ai o portiera deschisa ?

1 display-ul de pe bord cu masina unde iti arata cand deschizi o portiera . ptr ca am vazut la cineva ca are acel display iar eu nu`l am. e an mai nou al lui pesupun ?

2: ptr posesorii de E39 ce parereti aveti de pleoape ptr aceasta masina? ar da bine ? sau mai mult pe un treiar s-ar potrivi .

3: stie cineva de unde pot comanda si eu suportul ala de pahar din partea de jos a bordului ? ptr ca la mine este unul rupt si nu se mai inchide.

4: ce stiu sa faca oglinzile alea de M ? ca tot vad in topicuri ca acum dau comanda de oglinzi , ca vreau sa-mi pun din alea si etc :) :)

Edited by FanBmw85

1. Nu e mai nou sau mai vechi, pe un e39 din '98 aveam varianta cu usa de care spui tu. Pe ultimul model de e39 din 10/2002 am acelasi OBC. Mie de exemplu mi-ar placea celalalt, cu linii de afisaj text - ala e cu pixeli, asta de care spui tu nu e cu pixeli si doar afiseaza pictograme.

2. Never, ever, ever, ever ... ever nu se modifica un e39 (decat poate cu pachet M exterior). E o masina mult prea frumoasa (nota bene - nu sexy, nu jmechera ci frumoasa) ca sa o modifici. Exact cum spui tu, seria 3 se preteaza la asa ceva si am observat ca posesorii de pisicute in special exceleaza la a urati masini cu 'enspe mii de modificari (no offence).

Daca vrea sexy cineva, sa isi ia seria 3 sa faca ce vrea cu el, parerea mea...

3. BMW. Eu personal nu stiu cine mai fabrica asa ceva.

4. Sunt frumoase si mai aerodinamice decat cele normale. Ce-i drept, e si chestiune de marketing la mijloc, sa se diferentieze un M de seria normala.

Edited by andrei27

1. Cel care-Þi aratã cã ai o uºã deschisã este obc-ul mic, este un pic mai primitiv decât cel mare, aratã mai puÞine informaÞii.

2. Nu meritã sã pui decât pachet M, oglinzi de M ºi niºte jante pe 17 sau 18.

3. CostĂŁ 200 Ron la BMW.

4. Sunt mai frumoase, mai aerodinamice Âşi se pliazĂŁ ĂŽn sus.

1. Cel care-Þi aratã cã ai o uºã deschisã este obc-ul mic, este un pic mai primitiv decât cel mare, aratã mai puÞine informaÞii.

2. Nu meritã sã pui decât pachet M, oglinzi de M ºi niºte jante pe 17 sau 18.

3. CostĂŁ 200 Ron la BMW.

4. Sunt mai frumoase, mai aerodinamice Âşi se pliazĂŁ ĂŽn sus.

3.170 lei la mine

ok merci de informatii.

auleu dane era bine daca stiam atunci cand am comandat uleiul si filtrele. astept sa se mai adune ceva ca sa comand mai multe de la tine daca e. :)

in leg cu oglinzile se pliaza in sus dar cum ? ca nu am modelul ala care isi pliaza automat oglinzile . sa zicem ca vreau sa-mi iau aceste oglinzi , se pot face sa se plieze in sus cu ajutorul la telecomanda de la alarma?

dan ai si oglinzi din astea? daca da la ce bani ?

pachet M ce contine ? si cam cat ajunge ?

cu jantele ma lipsesc . stau in bucuresti si omor masina pe aici.

merci

Edited by FanBmw85

ok merci de informatii.

auleu dane era bine daca stiam atunci cand am comandat uleiul si filtrele. astept sa se mai adune ceva ca sa comand mai multe de la tine daca e. :)

in leg cu oglinzile se pliaza in sus dar cum ? ca nu am modelul ala care isi pliaza automat oglinzile . sa zicem ca vreau sa-mi iau aceste oglinzi , se pot face sa se plieze in sus cu ajutorul la telecomanda de la alarma?

dan ai si oglinzi din astea? daca da la ce bani ?

cu jantele ma lipsesc . stau in bucuresti si omor masina pe aici.

merci

pe la 750 lei-setul de oglnzi M,nu stiu ce sa zic de faza cu telecomanda..

Cu ajutorul telecomenzii mai greu.

Ai nevoie de un modul de rabatare Âşi de o consolĂŁ de control cu buton de rabatare, costĂŁ destul de mult per total.

Bara faÞã, apãrãtori de noroi, trasee rãcire frâne, proiectoare, grile, bara spate.

CostĂŁ 1500 euro.