Jump to content

330xd, e46 vs 320, e90

lucianWRC

Recommended Posts

Saluate, vreau sa fiu foarte scurt.

Un prieten f.bun are un 330xd, 2003, 126000 reali (a luat-o de noua), revizi etc etc, piele cu material, xenon, scaune+oglinzi electrice, hidramata, inscrisa pe persoana fizica = 11.000 euro(prieten f.bun).

BMW e90, 320d, 2005, cam aceleasi dotari, persoana fizica inmatriculata = 17000 euro.

Puteti sa ma ajutati? Multumesc

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu as alege motorizarea si nu caroseria, mai ales la aceleasi dotari. si daca tot iei o masina second, mai bine iei una pe care o cunosti, la pret mult mai bun,iar fata de cei 17.000 iti mai raman de mai mult de-o bere.

poate singurele minusuri (dupa mine) sunt cutia hidramata, si eventual x-ul, dar compenseaza pretul si motorul.

330xd din 2003 la pretul ala si incrisa ?!?!?! nu prea cred... vezi poate e 2002 cea de 184 cai... nu cred ca e 2003 cea de 204 cai cum ar trebui sa fie... daca intr-adevar e 2003 cea de 204cai nu mai sta pe ganduri... 330xd nu se compara cu 320d indiferent de model... numai cand auzi motorul ala cum suna... nu iti mai tre 320d kiar daca este model mai nou...

PS: daca nu o iei tu, la pretul ala o iau eu :) dau o sticla de wysyky :)

E de 184 de cai, pretu' asta este ptr mine, in afara de 20 cp si norma de poluare, care mai este diferenta intre motoare

ma gandeam eu ca nu are cum sa fie cel de 204 cai si cred ca nici 2003 nu este... norma de poluare poate fi si aceeasi... dar ca performante este diferenta mare intre ele... kiar dak pe hartie sunt doar 20 cai.

cam asta este pretul la modelul asta... nu ai mare reducere :)

daca nu te deranjeaza ideea de a da 6000 euro in plus, cred ca ar merita E90 pt simplul fapt ca e mai noua. dupa parerea mea nu aduce nimic spectaculos, cu atat mai putin motorizarea 2.0d

gandeste-te si la alt aspect: preturile la E90 sunt in scadere drastic, iar tu ai cumpara E46-ele la un pret sub piata, deci la revanzare ai pierde mai putin cu 330xd-ul.

un alt plus pentru 330xd este faptul ca-l cunosti pe proprietar....crede-ma e un mare avantaj. de motor nici nu mai vorbesc...piese de schimb relativ ieftine, elemente de caroserie gasesti in caz de vreo belea foarte usor si ieftin la dezmembrari ca deja sunt o gramada si la noi...concluzia mea: 330xd all the way :)

sunt de acord cu mikken....e mai frumos E90 (discutabil)...dar daca o sa ai multe probleme o sa urasti masina. Pe de alta parte, la revanzare e posibil sa astepti mai mult cu E46-ul din cauza motorului...asta-i piata..

e mai frumos e 46 ca design,

EÂşti subiectiv. :)

da, asa e. :)

nu vorbesc de performante, unde cel putin teoretic e90 este peste e46...ma refeream strict la design, iar aici sunt foarte multi oameni care spun ca e90 are un design controversat, in sensul ca nu este foarte curat desenat.

au as fi optat pentru 330xd, pentru 4x4, dar un BMW este tractiune spate, apoi as fi zis ca 330xd este mai puternic, dar diferenta este mica, asa ca mergi pe E90, este mai nou, alta generatie, au mai imbunatatie ceva la ea.

eu am un E90 si sunt foarte multumit de ea.

este totusi diferenta de pret si de istoric masina, care uneori conteaza.

decizia este dificila, eu as merge pe E90. :)

daca nu te deranjeaza ideea de a da 6000 euro in plus, cred ca ar merita E90 pt simplul fapt ca e mai noua. dupa parerea mea nu aduce nimic spectaculos, cu atat mai putin motorizarea 2.0d

gandeste-te si la alt aspect: preturile la E90 sunt in scadere drastic, iar tu ai cumpara E46-ele la un pret sub piata, deci la revanzare ai pierde mai putin cu 330xd-ul.

un alt plus pentru 330xd este faptul ca-l cunosti pe proprietar....crede-ma e un mare avantaj. de motor nici nu mai vorbesc...piese de schimb relativ ieftine, elemente de caroserie gasesti in caz de vreo belea foarte usor si ieftin la dezmembrari ca deja sunt o gramada si la noi...concluzia mea: 330xd all the way :)

+1

da, asa e. :)

nu vorbesc de performante, unde cel putin teoretic e90 este peste e46...ma refeream strict la design, iar aici sunt foarte multi oameni care spun ca e90 are un design controversat, in sensul ca nu este foarte curat desenat.

AceÂştia sunt ĂŽn general posesori de E46.

Nici mie nu-mi place spatele de E90 prefacelift ĂŽnsĂŁ per total, este o maÂşinĂŁ foarte frumoasĂŁ.