Jump to content

Evaluare E60 530dA

alex 83

Recommended Posts

Nimeni? :)

cam putine detalii. km, proprietari, ce fel de acte are(grija) intri pe autovit si compari.

masina are optiuni, are scaune superi tari dar pare cam folosita, sa zicem la intamplare un pret daca ar fi inscrisain romania , tinand cont ca vine iarna si e bmw , 20 de mii euro

530d 10/2006 231cp

1 singur proprietar in Germania

100.000km

Scaune comfort cu memorie,incalzite si masaj

Volan sport reglabil electric

Pilot automat

Navigatie mare

PDC fata spate

Pilot automat

Night Vision

Bluetooth

Climatronic

Edited by alexandru_83

20 de mii euro

Asa putin?Pai 9000euro fac numai scaunele,nu? :)

23-24.000 fara tva :)

El vrea 24.700 cu TVA :)

atat vor nebunii pe ele impreuna cu volan m, dar unii cuminti le iau pe 2000 de la AB

fiecare masina are pretul pe care il merita, mie interiorul imi pare a avea cel putin dublul km care ii zici tu , macar e de la dealer sau e de la particular? ala e nr de germania?

20000e ? Acum vin sa o iau ......

nu ai ce sa faci cu ea. ca ala nu e pret bun la ce preturi sunt la targ.

Edited by baronu25

20 de mii euro

Asa putin?Pai 9000euro fac numai scaunele,nu? :)

23-24.000 fara tva :)

El vrea 24.700 cu TVA :)

Ma gandeam eu . La banii aia o luam in cursul zilei de azi , cash :) Chiar nu prea aveam cum .

25000 + TVA = 30 000e . Anul e bun , e sfarsit 2006 . Dotari cacalau......

E 24.700 inclusiv TVA

Am vazut scaunu,e imbatranit...am renuntat la ea :)

Imbatranit ca imbatranit , dar sigur are 200k km la cum arata scaunul !

Nu stiu ce spui ca nu am ce face cu el la 24500 ..... totusi , in targ la banii aia nu prea gasesti sfarsit de 2006 ...... sa nu mai vorbim de 2007 , care sub un 27000-27500 nu te apropii si nu are nici macar jumate din dotarile care le are asta .

Daca masina e intreaga si nu are probleme , chit ca are 200k km la bord , merita un 24000e.

Intrebarea nu e concludenta. :)

Cat valoreaza masina asta sau cu cat s-ar vinde la ora actuala in conditiile pietei?

Probabil o face vreo 23-24 de mii, dar de vandut acum, cred ca s-ar vinde pe la 18-19 mii, asta daca chiar se vrea vanduta in momentul asta. Altfel 3-4-5 luni, o sa stea de vanzare.

Intrebarea nu e concludenta. :)

Cat valoreaza masina asta sau cu cat s-ar vinde la ora actuala in conditiile pietei?

Probabil o face vreo 23-24 de mii, dar de vandut acum, cred ca s-ar vinde pe la 18-19 mii, asta daca chiar se vrea vanduta in momentul asta. Altfel 3-4-5 luni, o sa stea de vanzare.

deci nu sunt singurul nebun in jur de 20 de mii.

de ce ai renuntat la ea? masina ca an dotari face banii, mai ales ca are motorul de 231cp si nu cel de 218, dar pare folosita rau!

daca vrei sa cumperi pt tine renunta la 1an si cumpara o masina buna in care sa nu bagi bani imediat!

Nu stiu...de ce zici roman?zi direct ce ai de zis :)

ca sunt si in germania parcuri care apartin altor nationalitati.

eu cred ca vrea sa insinueze ca sunt acolo romani care se ocupa cu masini acolo si la care principalii clienti sunt romani de aici , si care ar umbla la km si ar cosmetiza masinile pt a obtine un pret mai bun pe ele si pt. a se vinde mai repede. nu mai e cee a fost !!

scuze de exprimare!

Edited by baronu25

Asta stiu si eu...Turci,sarbi,rusi,arabi... :)

Am sunat o data la un E60 M paket,l-am intrebat daca vb engleza...El a zis ca nu,dar vb romaneste :) M-am blocat un pic pe moment,iar oferit mai putin cu 10.000 pe masina si am inchis :)

Nu stiu...de ce zici roman?zi direct ce ai de zis :)

păi ţi-am zis că ĂŽmi sunt numerele cunoscute.... se poate să fie o cunoştinţă de a mea....

alea sunt nr de germania?

le ati editat intre timp.

Edited by baronu25

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.