Jump to content

schimb ptr un e46

Sibianul

Recommended Posts

Trim-urile tale sunt pentru 4 geamuri electrice? Nu vrei cumva Sieblack?

Uite: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=536242

am eu jante pe 17, in stare foarte buna, una din jante are o mica zgarietura, nu am facut-o eu :), asa am luat-o din Germania. Daca esti interesat iti atasez si niste poze, nu le am acum pe laptop-ul asta...

am eu jante pe 17, in stare foarte buna, una din jante are o mica zgarietura, nu am facut-o eu :), asa am luat-o din Germania. Daca esti interesat iti atasez si niste poze, nu le am acum pe laptop-ul asta...

sa vedem ce model ai, pune poze

am atasat pozele. Astea sunt facute in aprilie cand am adus masina, acum le-am pus pe cele de iarna.

am eu jante pe 17, in stare foarte buna, una din jante are o mica zgarietura, nu am facut-o eu :), asa am luat-o dinGermania. Daca esti interesat iti atasez si niste poze, nu le am acum pe laptop-ul asta...

am atasat pozele. Astea sunt facute in aprilie cand am adus masina, acum le-am pus pe cele de iarna.

de unde esti in principiu am putea sa vorbim

varianta cu jantele nu mai e de actualitate....acum am vazut si eu ca sunt in doua fata j7,5 spate j8,5 deci merita

tinute

trimurile le-am vopsit negre deci cad si ele eventual ramane trimul de la volan la schimb cu unul negru lucios

ramane doar semnalele si eventual trimul de la volan :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
schimb trim volan 3spite ...argintiu cu trim negru lucios(piano)

Eu am un trim negru, si as avea nevoie de un trim argintiu. Poti pune te rog o poza?

poza nu am acum facuta dar e fara urme ca si nou.....dar sa ne intelegem il vreau pe cel negru lucios(nu mat)

daca ai asa ceva am sa fac si poza

Eu am un trim negru, si as avea nevoie de un trim argintiu. Poti pune te rog o poza?

poza nu am acum facuta dar e fara urme ca si nou.....dar sa ne intelegem il vreau pe cel negru lucios(nu mat)

Nu stiu cum sa spun ca e... Prea lucios nu este. Dar nici mat, cum sunt trimurile mate si cauciucate. Uita-te in poza mea si zi-mi daca este ce iti trebuie. Poza este facuta inainte sa schimb trim-urile. Acum am trim-uri argintii, "titan 2".

post-11959-1228741417_thumb.jpg

Nu stiu cum sa spun ca e... Prea lucios nu este. Dar nici mat, cum sunt trimurile mate si cauciucate. Uita-te in poza mea si zi-mi daca este ce iti trebuie. Poza este facuta inainte sa schimb trim-urile. Acum am trim-uri argintii, "titan 2".

NU multumesc si al meu e tot titan asa au fost toate dar le-am vopsit negre lucios a ramas doar trimul de la volan

daca nu gasesc ce vreau eu atunci o sa-l vopsesc si pe asta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.