Jump to content

schimb ptr un e46

Sibianul

Recommended Posts

trimul asta te-ar aranja?...eu mi-am vopsit trimurile mai putin cel de la volan..sal

ma aranjaza doar daca e negru lucios(nu prea imi dau seama din poza)

daca e asa si vrei cel de argintiu putem face

nu stiu cum arata ala negru lucios pe care il vrei...asta este negru ,dar parca are mici insertii de argintiu prin el ...daca cauti asa ca in poza ...am avut inainte pe bmw-ul meu..astea care le am nu sunt asa lucioase(ma gandesc ca daca le lai un lac obtii efectul dorit)..mai bine pune si tu poze cu ce vrei ca sa nu mai existe dubii :)

post-5919-1228814335_thumb.jpg

trimul asta te-ar aranja?...eu mi-am vopsit trimurile mai putin cel de la volan..sal

ma aranjaza doar daca e negru lucios(nu prea imi dau seama din poza)

daca e asa si vrei cel de argintiu putem face

nu stiu cum arata ala negru lucios pe care il vrei...asta este negru ,dar parca are mici insertii de argintiu prin el ...daca cauti asa ca in poza ...am avut inainte pe bmw-ul meu..astea care le am nu sunt asa lucioase(ma gandesc ca daca le lai un lac obtii efectul dorit)..mai bine pune si tu poze cu ce vrei ca sa nu mai existe dubii :)

vreau modelul cum ai avut tu inainte exact ca si in poza asta ultima

Daca nu gasesti sa faci schimb cu un trim lucios, am o propunere!

Iti vopsesc eu trimul meu, si facem schimbul. Si asa este negru, si eu vreau neaparat titan, la fel cum am si celelalte trimuri. Daca vrei, da-mi codul de culoare...

pai imi trebuie sa fie negru si foarte lucios nu am cod

uite si volanul meu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.