Jump to content

head-up display e60

baronu25

Recommended Posts

am gasit pe ebay

si vreau sa stiu daca se poate monta la un e 60 care nu are si daca mai trebuie altceva in afara de ce vinde omul lacolo, si care ar fi pretul lui pe ebay ca nu stiu o iota germana.

http://cgi.ebay.de/Original-BMW-5er-E60-61...id=p3286.c0.m14

Edited by baronu25

http://babelfish.altavista.com/

copiezi linkul paginii de web de pe e-bay.de si il paste-zi in rubrica "translate a web page"... dupa ce selectezi si sensul de traducere (german to english) vei avea un rezultat destul de bun, in sensul ca macar vei intelege despre ce e vorba acolo...

pe scurt, display-ul are codul de piesa BMW 62306949088 sau 62306963884 si costa NOU 1696,- euro...

restul sunt detalii despre starea tehnica (optic si tehnic foarte bun), se vinde fara garantie, si face referire expresa la citirea atenta a anuntului... :) mai ales ca nu se accepta restituirea bunului, cred ca e ceva cu starea tehnica/fizica a acestuia...

vanzatorul insista sa ii pui orice intrebare inainte de licitare.

http://babelfish.altavista.com/

copiezi linkul paginii de web de pe e-bay.de si il paste-zi in rubrica "translate a web page"... dupa ce selectezi si sensul de traducere (german to english) vei avea un rezultat destul de bun, in sensul ca macar vei intelege despre ce e vorba acolo...

pe scurt, display-ul are codul de piesa BMW 62306949088 sau 62306963884 si costa NOU 1696,- euro...

restul sunt detalii despre starea tehnica (optic si tehnic foarte bun), se vinde fara garantie, si face referire expresa la citirea atenta a anuntului... :) mai ales ca nu se accepta restituirea bunului, cred ca e ceva cu starea tehnica/fizica a acestuia...

vanzatorul insista sa ii pui orice intrebare inainte de licitare.

mi-a trecut. din cate imi dau seama a fost schimbat de pe o masina unde nu functiona cum trebuie (am citit printre randuri). asa ca ma las pagubas , poate la urmatoarea achizitie imi iau direct cu HUD, si nu mai am nevoie de pacaleli din astea.

ms frumos . se poate inchide!!

Sa pui HUD pe un E60 este f complicat.

Trebuie HUD-ul, trebuie parbrizul schimbat, trebuie bordul schimbat si softul updateuit... Parca mai trebuia ceva adaugat dar nu mai tin minte acum :)

Si eu am vrut sa imi pun dar o iau mai usor fiindca este mult de lucru, trebuie demontate multe si investitia este destul de mare....

Sa pui HUD pe un E60 este f complicat.

Trebuie HUD-ul, trebuie parbrizul schimbat, trebuie bordul schimbat si softul updateuit... Parca mai trebuia ceva adaugat dar nu mai tin minte acum :)

Si eu am vrut sa imi pun dar o iau mai usor fiindca este mult de lucru, trebuie demontate multe si investitia este destul de mare....

tot din cauza asta am renuntat si eu + ca piesa nu era noua din magazin era de pe ebay si totodata si dubioasa.