Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

prindere ramã mâner

Recommended Posts

Am schimbat curand manerul de la sofer, si aparent nu am prins bine rama din jurul manerului, caci am trantit usa mai tare si a cazut - in alt oras - am vazut acasa.

Am rama de rezerva, dar nu stiu cum se face fara sa dau jos fata de usa - stiu ca parca pentru asta e gaura aia de acces de deasupra broaÂştei/incuietoari.

Poate sa ma lamureasca cineva? Nu-mi vine sa dau jos fata de usa pentru asta.

Multumesc anticipat! :)

Din ce se vede din poza, e posibil ca acel capac sa aiba niste cleme cu care sa se agate de piesa care se prinde cu suruburi....daca vorbesti si de partea care se prinde cu suruburi....aia se prinde cu suruburile de pe clapeta metalica...., din ce observ eu piesa 19 imbraca clapeta metalica...si chiar daca ai da jos fata de usa...nu faci decat sa desfaci tot mecanismul pentru un lucru mai facil...si totusi, de ce crezi ca trebuie desfacuta fata de usa?...ai incercat sa o montezi asa si nu ai avut acces in spatele clapetei? La montaj pune-i si un silicon ceva, sa nu zic un adeziv mai puternic...ca sa nu mai cada inca odata.... Edited by iulian518i

La E34 e o gaura special conceputa pentru asta de forma ovala, astupata cu un dop de cauciuc.

Se baga o sarma pe acolo si se trage de o lamela care iti deblocheaza ornamentul respectiv si il poti da jos.

Pentru pus la loc, tre sa impingi cu o surubelnita lamela respectiva.

Deci se poate fara sa dai fata de usa jos. Trebuie sa fac si eu operatiunea asta, dar mi-e lene.

Edited by Piovra

La E34 e o gaura special conceputa pentru asta de forma ovala, astupata cu un dop de cauciuc.

Se baga o sarma pe acolo si se trage de o lamela care iti deblocheaza ornamentul respectiv si il poti da jos.

Pentru pus la loc, tre sa impingi cu o surubelnita lamela respectiva.

Deci se poate fara sa dai fata de usa jos. Trebuie sa fac si eu operatiunea asta, dar mi-e lene.

:)

sper s-o dibui si eu week-endul care vine :)

masca manerului are 4 cleme, din care 2 sunt asigurate de catre mecanismul descris de Piovra. Astfel ar trebui sa nu cada, fara sa se foloseasca "ajutoare" de fixare.