Jump to content

O PARERE DIN PARTEA VOASTRA...

maLaKay

Recommended Posts

am initiat acest topic in a ma ajuta sa ma decid asupra grilei cum ar da mai bine pe masina:

1. grila neagra

2. grila cromata

3. grila neagra interior contur cromat( vreau sa specific ca la mine grila e pe pe exterior cromat si interior negru,dar cum am cumparato am lipite ceva pe partea neagra de arata toata cromata...ce ziceti?...sa dau jos chestile acelea?...da mai bien fara ele sau sa las asa?

ma batea gandu sa vopsesc grila toata neagra...merita? va multumesc

Mai, la bmw lucreaza probabil zeci de oameni la dep. de design . ( care sunt de profesie, care au in vedere foarte multe aspecte cand iau o hotarare, care sunt cei mai buni, care la randul lor se consulta, care petrec mii de ore pana cand finalizeaza cum sa arate viitorul model etc . aici intra grile, oglinzi, etc. )

Eu as merge pe mana lor ... :)

Grilele cromate OEM nu sunt cromate ºi pe interior, doar partea din faÞã a bãrilor este cromatã, partea interioarã este neagrã.

Cele complet cromate sunt urâte.

DupĂŁ pĂŁrerea mea, grilele negre Âşi grilele cromate OEM sunt la fel de frumoase.

Acu depinde si de culoarea masinii . Daca e o culoare deschisa , merg cromate . Eu pe vechea masina care era gri sobolan le-am avut total negre si arata bestial . Acum pe coupe-ul argintiu pe care il am , cele originale cromate arata pur si simplu extraordinar . Daca as pune negre ar fi ca nuca in perete !

Asa cum sunt originale sunt frumoase daca le faci negre o sa se vada ca a intervenit tu ... evident omul cand nu prea are ce face isi gaseste :)

Daca le vopsesti cu spray peste crom o sa faci o mare porcarie si o sa regreti ... fiind plastic trebuie inlaturata orice vopsea folosit un primer eventual si apoi vopsit ... o sa arate cu spray-ul ca de jucarie fopsite fara rost crede-ma

Mai frumoase nu le faci din spray in orice caz ...

Asa cum sunt originale sunt frumoase daca le faci negre o sa se vada ca a intervenit tu ... evident omul cand nu prea are ce face isi gaseste :)

Daca le vopsesti cu spray peste crom o sa faci o mare porcarie si o sa regreti ... fiind plastic trebuie inlaturata orice vopsea folosit un primer eventual si apoi vopsit ... o sa arate cu spray-ul ca de jucarie fopsite fara rost crede-ma

Mai frumoase nu le faci din spray in orice caz ...

Asta e clar . Daca vrei neaparat sa le faci negre complet , te duci la un vopsitor , te costa circa 100-150ron sa le vopsesti , dar macar faci ceva frumos , nu tiganie cu sprayul .

bine ma-ti lamurit.....dar broiam sa mai stabilesc o chestie DIN FABRRICA GRILA OEM A MEA E CROM PE LANGA SI NEGRU PE INTERIOR.....EU ACUMA O AM CROM PE LANGA SI NISTE CHESTII DIN PLASTIC PE ITNERIOR CARE IMITA CROMUL....SA LE DAU JOS SAU SA LE LAS ASA?