Jump to content

Traficul din Bucuresti si masinile sport

Tien

Este o masina sport potrivita in traficul din Bucuresti?  

52 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Intrebare simpla, raspuns simplu..........

Eu unul cred ca da.

Motive:

1. ai cuplu mai bun, te poti baga mai bine la depasiri;

2. oamenii te mai lasa " sa te bagi" cand te vad cu o astfel de masina;

3. te duce unde ai nevoie, adica iti faci treaba si cu o masina sport, pentru ca exista prejudecata ca o masina low buget este cea mai potrivita in traficul bucurestean;

4.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

votat nu

Mda, insa as avea o rugaminte: sa se abtina de la vot cei care nu au condus o masina sport in traficul bucurestean in mod curent.

PS: Cu parerea despre un avion pot sa imi dau si eu...insa nu am mers niciodata cu unul......

Păi nici Theotien n-ar trebui să voteze pentru că maşina lui de zi cu zi e un Rav4.

Am votat nu.

Traficul din Bucureşti este mult prea aglomerat, o maşina sport este inutilă ĂŽntr-o asemenea aglomeraţie.

Seara şi week-end-ul pot fi momente ideale pentru a te bucura de o maşină sport.

Nu spun că nu se poate merge cu o maşină sport ĂŽn aglomeraţie ĂŽnsă este un gest de o inutilitate maximă.

Edited by Ciupanezu

Nu spun că nu se poate merge cu o maşină sport ĂŽn aglomeraţie ĂŽnsă este un gest de o inutilitate maximă.

De ce zici tu asta?

Si pentru unul cu o Dacie, ( care ii consuma 8 %) sa mergi cu un 535i zi de zi e un astfel de gest.

Depinde cum privesti!

Din voturile voastre se vede ca nu ati mers cu masini sport in Bucuresti in mod frecvent.

Este o masina ca oricare alta in trafic, si din moment ce mie imi place s amerg cu ea, insemna ca e buna ca oricare alta masina......

Păi nici Theotien n-ar trebui să voteze pentru că maşina lui de zi cu zi e un Rav4.

Te inseli, nu o mai am demult , am trecut la altceva.... :)

Numai oamenii carcotashi vad o tragedie din a merge cu o masina sport prin oras .......

Edited by Tien

@Theotien: La Caravana Xdrive n-ai venit cu Rav4? Ăntr-adevĂŁr a trecut multĂŁ vreme. ;)

Tu cred ca confunzi doua chestii: am venit cu RAV 4, insa asta inseamna ca eu merg cu ea zi de zi prin Bucuresti??? :) :) :) :)

Esti tare rau, ai o logica infailibila!

votat NU

mi se pare o tampenie sa ai masina sport cu care sa faci zilnic drumuri in Bucuresti prin trafic infernal. daca aia e singura ta masina, inca una nu-ti permiti si o tii din pasiune...atunci sa zicem ca e acceptabil.

sincer nu m-ar deranja sa merg zilnic la servici cu un smart, iar cand ies din orasul asta supra aglomerat sa o fac intr-o masina de minim 250 cai.

nu inteleg cum te ajuta o masina cu sute de cai putere sa "te bagi mai repede"...ca sa ajungi unde? 2 metri mai in fata ca oricum e coloana? si un logan chel face treaba asta cu multa usurinta.

o masina sport in primul rand nu este gandita pentru deplasari in trafic gen Bucuresti unde daca scoti medie de 17 km/h e bine.

PS: am condus Porsche 944 turbo de 250 cai si era oribil in oras. la orice plecare mai tare de pe loc mi se invarteau rotile in gol secunde bune :) (banuiesc ca intra la categoria masinilor sport).

Edited by mikken

Intrebare simpla, raspuns simplu..........

Eu unul cred ca da.

Motive:

1. ai cuplu mai bun, te poti baga mai bine la depasiri;

2. oamenii te mai lasa " sa te bagi" cand te vad cu o astfel de masina;

3. te duce unde ai nevoie, adica iti faci treaba si cu o masina sport, pentru ca exista prejudecata ca o masina low buget este cea mai potrivita in traficul bucurestean;

4.

1.treaba cu cuplul e cam relativa-conteaza ce cuplu ai la roata destul de mult cum e etajata cutia ..

2.da?sa imi arati si mie pe aia,mai degraba te injura si nu te lasa

3.si 311-ele te duce unde ai nevoie,ia mergi la cumparaturi cu masina sport sa vezi cat poti sa bagi in ea.

Contra :consum mare(nu ca ar conta foarte mult dar cred ca e enervant sa faci la fiecare cateva zile un drum la benzinarie) suspensie rigida,roti pe 18=la fiecare linie de tramvai fiecare sant sapat in asfalt(si sunt o gramada) vei frana staranind un val de injuraturi la adresa ta,de fiecare data cand o sa o parchezi pe strada o sa te gandesti daca nu ti-o va zgaria careva.Mai trebuie?:)

Edited by alex230ro

PS: am condus Porsche 944 turbo de 250 cai si era oribil in oras. la orice plecare mai tare de pe loc mi se invarteau rotile in gol secunde bune :) (banuiesc ca intra la categoria masinilor sport).

Hmm, pai nu te supara dar nu asa se merge cu Porsche in oras .....

Una din cele mai misto si confortabile masini in oras e M6.....

Contra :consum mare(nu ca ar conta foarte mult dar cred ca e enervant sa faci la fiecare cateva zile un drum la benzinarie) suspensie rigida,roti pe 18=la fiecare linie de tramvai fiecare sant sapat in asfalt(si sunt o gramada) vei frana staranind un val de injuraturi la adresa ta,de fiecare data cand o sa o parchezi pe strada o sa te gandesti daca nu ti-o va zgaria careva.Mai trebuie?:)

Se vede ca nu ai avut asa ceva in oras!

Ce conteaza ca te duci la benzinarie des? care e problema? Oricum eu trec in fiecare zi pe acolo sa beau o cafea, ceva...

Nu cred ca ti-o zgarie asa usor! Mai degraba iti zgarie un Logan! Cu susepnsia rigida te obisnuiesti, in timp iti va placea....

Noi ne-am nascut in Dacii de aceea nu intelegem ce inseamna o masina sport si faptul ca o poti folosi zi de zi.....chiar are niste avantaje mai mari ca una normala

nu neg ca masinile sport noi au devenit foarte confortabile si usor de condus atat in oras cat si la drum lung, dar parca tot nu as chinui-o zilnic in trafic.

consumul mare si costurile in general pt o masina sport se justifica prin performantele si senzatiile care ti le ofera nu? sunt perfect de acord. dar ce senzatii iti poate da o masina atat de puternica mergand doar cu 1-a si a 2-a bara la bara?

dupa parerea mea in Romania ori iti permiti doua masini (o sportiva cu care sa-ti faci de cap cand te apuca si o masina de zi cu zi), ori faci un compromis si iti cumperi ceva de mijloc...sa iti ofere si ceva senzatii si totusi sa nu te arda la buzunar extrem de tare....depinde de bugetul si mania fiecaruia :)

Hmm, pai nu te supara dar nu asa se merge cu Porsche in oras .....

Una din cele mai misto si confortabile masini in oras e M6.....

Se vede ca nu ai avut asa ceva in oras!

Ce conteaza ca te duci la benzinarie des? care e problema? Oricum eu trec in fiecare zi pe acolo sa beau o cafea, ceva...

Nu cred ca ti-o zgarie asa usor! Mai degraba iti zgarie un Logan! Cu susepnsia rigida te obisnuiesti, in timp iti va placea....

Noi ne-am nascut in Dacii de aceea nu intelegem ce inseamna o masina sport si faptul ca o poti folosi zi de zi.....chiar are niste avantaje mai mari ca una normala

nu am avut,daca tu bei o cafea la benzinarie nu inseamna ca automat toti posesorii de masini sport fac lucrul asta,cu zgariatul ai sa ramai surprins ce de tembeli sunt in Romania,cu suspensia rigida te obisnuiestu tu dar nu si cei din spate (mi-am luat de mai multe ori injuraturi cand am franat la denivelari-odata era sa ma bat cu unii dintr-un logan cu numere de Iasi,m-au injurat ca de ce am franat la un sant)

tot nu vad avantajele unei masini sport in oras-mai ales in Bucuresti unde viteza medie de deplasare rar sare de 20km/h. :) later edit:nu mai spun de faptul ca suspensia se va uza mai repede sau in cazul masinilor cu cutia manuala ambreiajul se va uza mai repede.

Edited by alex230ro

nu neg ca masinile sport noi au devenit foarte confortabile si usor de condus atat in oras cat si la drum lung, dar parca tot nu as chinui-o zilnic in trafic.

Nu e chiar asa ..... Eu pur si simplu vad o masina sport ca o masina care acopera un spectru mult mai larg atat ca performante cat si ca feeling

Argument: cu o masinasportpoti face ce face una obisnuita ( viteza, cuplu etc) insa invers nu se poate....

Atunci de ce sa nu alegem optiunea masina sport, cu posibilitati si performante mai extinse .......decat cea terna de zi cu zi?

eu am un amic care are un nissan patrol din 97 ... isi cam face loc peste tot ...

Astea sunt cazuri iesite din comun . Am intalnit si eu bivoli din astia in trafic , care nu am vrut sa ii las sa se bage dar m-au fortat si nu am vrut sa lovesc masina ...... pe el il doare in paishpe ca are masina de cateva mii de euro care e tanc si oricum mai mult de cateva zgarieturi nu pateste !

eu am un amic care are un nissan patrol din 97 ... isi cam face loc peste tot ...

Asa ia-ti un IMs sau un ARO 244 ....

Astea nu sunt argumente :)

ĂŽi recomand lui tien un countach, sigur n-o sĂŁ mai vrea maÂşinĂŁ sport ĂŽn oraÂş. :)

Multumesc! Mi-l si cumperi, ca asa o vreau oricum...... :) :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.